Adevarata valoare sta in lucrurile simple. Nu judeca niciodata dupa aparente. In spatele unei fiinte mici exista intotdeauna un suflet mare.

Adevarata valoare sta in lucrurile simple. Nu judeca niciodata dupa aparente. In spatele unei fiinte mici exista intotdeauna un suflet mare.

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 February 2020 in De Suflet

Cel mai mare invatator al omului, este durerea. Omul devine ceea ce gandeste… Nu ai trait astazi pana cand nu ai ajutat pe cineva care nu te poate rasplati. Niciodata sa nu mergi la culcare fara un vis… nici sa te trezesti fara un motiv. Mici gesture ne fac viata mai frumoasa!

Cuvinte spuse din suflet ne ajuta sa trecem mai usor peste greul vieti. Sufletele care nu-si spovedesc tainele niciodata.. sunt ca odaile cu ferestrele inchise, care nu se aerisesc. Nimeni si nimic nu dispare din viata ta, atata timp cat mai are ce sa te invete. Pt a fi de neinlocuit, trebuie sa fii intotdeauna diferit. Inainte de a spune ceva, opreste-te si gandeste-te cum te-ai simti daca cineva ti-ar spune si tie acelasi lucru.

Un zambet pretuieste mai mult decat aurul, pt al oferi nu costa nimic… in schimb in ochii celui ce-l primeste valoreaza mult mai mult! Cand viata te pune la pamant… nu-ti pierde speranta ridica-te si mergi mai departe… Daca uneori iti pierzi speranta incearca intotdeauna sa iti amintesti ca Dumnezeu are planuri mai bune decat ale tale. Nu conteaza cu ce te-ai imbracat. Zambetul se asorteaza cu orice. Biruinta nu-i obligatorie, obligatorie e lupta.

La sfarsit, nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai. -Durerea ce o simti azi va fi forta care maine te va ajuta sa te ridici! Oricat ai fi de trist, nu uita ca viata merge inainte! Atunci cand un om isi pune toata increderea in tine nu-l dezamagi. Frumusetea nu inseamna sa ai un chip placut. Inseamna sa ai o minte frumoasa, un suflet curat si o inima plina de iubire. Cel mai mare invatator al omului este durerea. Imbratisarea este un Te iubesc soptit cu sufletul. Nu trebuie sa ai o diploma pt a intelege personae, lucruri, momente. Cele mai importante lectii ti le preda viata. Daca vrei sa te simti bogat, doar numara toate acele lucruri pe care le ai si banii nu le pot cumpara!

Nu te schimba pt ca oamenii din jurul tau sa te placa. Fii tu insuti si oamenii potriviti o sa te iubeasca asa cum esti. Defectul tuturor oamenilor este ca asteapta sa traiasca, deoarece n-au curajul fiecarei clipe, toti invatam sa traim nu putem invata nimic, fiindca nu traim in prezentul concret si viu, ci intr-un viitor fad si indepartat. Speranta este al doilea suflet al nefericitului. Nu uita ca fiecare dimineata este un nou inceput, ca lumina privirii izvoraste din suflet si ca zambind putem bucura pe cei din jurul nostru!

Nu renunta niciodata la iubire! Renunta doar la acele personae care nu au stiut sa te iubeasca. Cand ai incetat sa mai fii copil, ai murit demult. Este trist sa te simti singur atunci cand esti inconjurat de oameni… Intotdeauna fa ceea ce ti-e frica sa faci. Nu permite ranilor sa te transforme in altcineva. Hainele te fac domn, sufletul te face om! In viata nu pierdem prieteni, ci doar aflam care sunt cei adevarati.

Doua sentimente ar trebui sa avem totdeauna: recunostinta pt trecut si speranta pt viitor. -Sa pretuiesti intotdeauna mai mult o dragoste care ti se ofera, decat una pe care trebuie sa o cuceresti! -Bucura-te de lucruri simple! Cele mai frumoase lucruri in viata sunt gratuite!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!