Un amestec preparat acasă care vă va curăța intestinele de reziduurile toxice!

Un amestec preparat acasă care vă va curăța intestinele de reziduurile toxice!

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 December 2022 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

„Moartea începe din intestine. O curățare a colonului este o modalitate de a avea grijă de colonul tău.” Așa a spus Hipocrate, medicul antic grec din Kos (aproximativ 460 î.Hr. – aproximativ 370 î.Hr.). Și știința modernă a arătat că are dreptate. Peste 50 de milioane de americani au probleme intestinale legate de sănătatea colonului. În timp ce unele dintre probleme sunt relativ minore, cum ar fi acneea, somnolența și durerile de cap, alte afecțiuni sunt foarte grave.

Acestea includ:

  • Reflux de acid.
  • Colita.
  • Constipație.
  • Boala Crohn.
  • Sindromul colonului iritabil.

În plus, problemele de colon au ca rezultat o intervenție chirurgicală de colostomie a peste 100.000 de persoane în fiecare an. Unii profesioniști din domeniul sănătății spun că o persoană obișnuită are între 5 și 20 de kilograme de deșeuri blocate în colon timp de aproape 70 de ore, când sistemele digestive sănătoase ar trebui să proceseze alimentele în mai puțin de 24 de ore.

Drept rezultat, până la 80% dintre bolile și disconforturile de care suferă oamenii pot fi atribuite toxinelor din intestin. O motiv pentru care se depun sunt dietele moderne sărace în fibre naturale și enzime și prea bogate în zahăr rafinat.

Revista Hearty Soul a creat un produs excelent de curățare a colonului, care poate ajuta la detoxifierea colonului și la susținerea sănătății generale. Acest amestec de 4 ingrediente conține fibre, nutrienți și vitamine de care organismul are nevoie pentru a elimina toxinele, ajutând la vindecarea organismului.

Detoxifiant de colon:

  • 1 măr
  • 1 lingură  de semințe de in,
  • 1 lingură de semințe de chia,
  • 1 lingură de miere,
  • 1 cană de apă.

Amestecați toate ingredientele într-un blender și așteptați până când semințele de chia încep să se umfle. Această băutură detoxifiantă se bea (de preferință pe stomacul gol) pentru a curăța colonul și intestinele de deșeurile toxice.

Merele conțin fibre solubile și insolubile care stimulează mișcarea intestinală.

Semințele de in conțin fibre, antioxidanți și acizi grași omega-3, ajută absorbția nutrienților intestinali, susțin sănătatea inimii și luptă împotriva ca n cerului de colon.

Semințele de chia conține fibre, acizi grași omega-3, vitamine și nutrienți, îmbunătățesc sănătatea inimii și ajută la un tract digestiv sănătos.

Mierea are proprietăți antibacteriene, antifungice, antivirale și antiseptice și oferă protecție împotriva ca n cerului de colon.

Consumul regulat al acestui amestec de curățare a colonului poate ajuta la eliminarea substanțelor neasimilate. Acest lucru este important deoarece, conform National Institutes of Health, 4,5 milioane de americani suferă de constipație în cea mai mare parte a vieții lor.

Mai mult de atât, un intestin curat și sănătos mișcă rapid alimentele prin sistemul digestiv și ajută la menținerea întregului organism sănătos. Nervii și glandele sensibile din membrana mucoasă ajută la absorbția enzimelor, vitaminelor, apei și altor substanțe nutritive din organism.

Un intestin sănătos este vital pentru menținerea sănătății bune. Cu toate acestea, o combinație de stres, lipsă de exerciții fizice, alimentație nesănătoasă, pastile și alegeri necorespunzătoare de stil de viață vă pot face intestinul nesănătos și poate compromite capacitatea acestuia de a elimina corect și complet deșeurile din tractul digestiv. Acest lucru poate duce la formarea de produse reziduale pe pereții colonului. Din fericire, dacă vă curățați în mod regulat colonul, vă poate ajuta întregul sistem digestiv să funcționeze corect.

Cu ajutorul acestui amestec puteți îmbunătăți sănătatea cardiovasculară, puteți elimina petele pielii, puteți îmbunătăți funcția mentală și puteți ameliora rigiditatea articulațiilor. De asemenea, poate ajuta la inversarea daunelor cauzate de autointoxicare.

În plus, poate ajuta, de asemenea, la scăderea nivelului de colesterol, la creșterea nivelului de energie și la pierderea în greutate. S-a demonstrat că combate respirația urât mirositoare și duce la o piele mai curată și un păr mai sănătos.

Acest amestec ajută la o digestie sănătoasă, susținând intestinele să funcționeze corect. Când intestinele funcționează corect, elimină toxinele dăunătoare din organism și îmbunătățesc sănătatea generală. Acest amestec de curățare a colonului blând, dar eficient, poate juca un rol vital în orice plan preventiv bun de sănătate și bunăstare.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!