Ce respinge banii și norocul de la tine?

Ce respinge banii și norocul de la tine?

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 December 2022 in Spiritualitate

Astăzi vom vorbi despre cum să creezi spațiul potrivit în jurul tău, pentru a putea atrage energia succesului și a fluxurile de numerar. Uneori, noi înșine, din ignoranță, greșim și ne înconjurăm cu lucruri și gânduri „rele”. Iar acestea, la rândul lor, resping banii și norocul de la noi. Cum să evităm acest lucru? Hai să ne dăm seama.

Pentru a atrage bani în casa și în viața ta, este recomandat să faci o „curățare generală de energii și lucruri negative” și să scapi de tot ce nu este necesar, care interferează cu bunăstarea ta.

Curățare generală în portofel

Trebuie să începeți cu portofelul. Dacă portofelul tău este vechi, ponosit și, în general, uzat, ar trebui să scapi de el și să-ți cumperi unul nou. Alege-l pe cel care are interiorul din material roșu.

Aruncați toate dovezile de cheltuire a banilor din portofel: bonuri, chitanțe plătite etc. Nu păstrați lucruri străine în el, doar bani și carduri bancare. Îndoiți bancnotele în mod uniform și ordonat, sortându-le după valoarea lor nominală de la cel mai mic la cel mai mare și nu le îndoi în jumătate.

Și asigurați-vă că puneți o amuletă care atrage bani în portofel: un nasture, o monedă, o panglică roșie etc. Dar rețineți că numai obiectul asupra căruia a fost efectuat un ritual special de atragere a banilor poate deveni amuletă.

Curatenie generala in casa

Banii iubesc ordinea. Așa că încearcă să o ții tot timpul. Chiar dacă ești o persoană creativă și ai nevoie de haos artistic pentru inspirație, unele locuri din casă trebuie păstrate perfect curate și ordonate.

În primul rând, acest lucru se aplică oglinzilor, care ar trebui să fie întotdeauna șterse până strălucesc. Dacă există pete, crăpături, urme care nu se duc de pe oglindă, scapă imediat de ea și cumpără-ți una nouă.

Perdelele și draperiile joacă, de asemenea, un rol foarte important în atragerea energiei banilor. Prin urmare, acordați atenție aspectului lor. În niciun caz nu ar trebui să aibă găuri sau alte defecte. Acestea sperie norocul. Perdelele trebuie spălate frecvent pentru a permite energiei banilor să intre de fereastră.

În plus, fără ezitare sau regret, scoateți din casă:

  • florile artificiale;
  • vasele de mâncare și paharele sau cănile crăpate și ciobite;
  • chei fără încuietori și încuietori fără chei.

Curatenie generala in dulap

Trebuie să faceți ordine în haine. Dacă unele lucruri au găuri și defecte, trebuie fie să le coși, fie să le arunci.

Și niciun „nimeni nu va observa” sau „nu se vede sub blugi”! Fie îl coși – fie îl arunci!

De asemenea, încearcă să-ți amintești ce haine ai purtat în zilele cele mai de succes și care ți-au adus cei mai mulți bani. Astfel de haine ar trebui protejate și îmbrăcate atunci când soluția problemelor tale depinde în întregime de caz.

În ceea ce privește bijuteriile, trebuie respectată următoarea regulă: toate perechile trebuie să fie împerecheate, iar toate produsele trebuie să fie intacte. Dacă, de exemplu, ați pierdut un cercel, atunci nu ar trebui să-l păstrați pe al doilea. Puteți să-l vindeți, să-l dați la schimb pentru o pereche nouă, iar în cazul bijuteriilor ieftine, doar să le aruncați. Fie reparați bijuteriile rupte, fie faceți același lucru cu ele.

Curățarea generală a capului

Examinați-vă gândurile și cuvintele. Expresii precum „Nu am bani”, „sunt sărac”, „Nu pot trăi așa” vă programează pentru sărăcie. Antrenează-te să nu gândești așa și, mai mult, să nu o spui cu voce tare și ai succesul garantat.

În plus, nu vă gândiți niciodată rău despre oamenii bogați din cauza bogăției lor. O persoană de succes financiar nu este neapărat un escroc și un hoț, iar banii și decența nu sunt în niciun fel interconectate.

Însă dacă îi condamni fără discernământ pe toți oamenii bogați, poți să te convingi subconștient că a fi bogat este un lucru rău și nu vei putea atrage banii niciodată. Așa că oferă-ți setările potrivite.

Ritualul de a atrage bogăția în casă

După ce ați scăpat de tot ce atrage lipsa banilor, puteți efectua un ritual pentru a atrage bogăția în casă.

Pentru a face acest lucru, mergeți prin toate camerele cu o lumânare aprinsă și rostiți aceste rânduri în fiecare colț.

Câte stele sunt pe cer,

Atâția bani să vină la mine.

Amin. Amin. Amin.

Este indicat să repeți acest ritual o dată pe an. Astfel prosperitatea și norocul te vor însoți mereu!



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!