Reiki este arta vindecării cu ajutorul mâinilor. Trei trucuri simple pentru începători

Reiki este arta vindecării cu ajutorul mâinilor. Trei trucuri simple pentru începători

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 December 2020 in SfaturiSpiritualitate

Învățătura unică a Reiki vă permite să utilizați energia Universului pentru a vă transforma viața, pentru a vă schimba gândirea și a vă bucura de fericire. Practica vă permite să vă gestionați energia și să vă vindecați de orice afecțiuni.

Reiki este o energie specială a Universului pe care toată lumea o poate folosi în beneficiul său. Este necesară pentru a curăța mintea și corpul de orice negativitate, pentru a deveni mai puternic din punct de vedere energetic și pentru a învăța să atragi constant energia pozitivă.

Tehnici simple care sunt potrivite pentru începători pentru ai ajuta să se îmbunătățească.

Pentru ce este arta Reiki

În practica mondială, arta vindecării cu ajutorul mâinilor este utilizată pentru a face față multor probleme:

  • scapă de stres;
  • îmbunătăți starea de spirit și bunăstarea;
  • elimina blocurile de energie;
  • accelerează recuperarea;
  • primiți energie de la Univers.

Învățăturile Reiki ajută în toate domeniile vieții și vă ajută să vă îmbunătățiți viața, să faceți față bolilor și să găsiți armonie cu voi înșiși dar și cu lumea exterioară.

Tehnici Reiki pentru începători

Oricine se poate implica în practica orientală și puteți să începeți cursul încă din prima etapă. Cu ajutorul Reiki , chakrele sunt deschise , energia Universului este lăsată să intre și reglată pentru purificare.

1. Începeți întotdeauna cu meditația, deschizându-vă mintea pentru a primi energia Universului. În acest stadiu, palmele sunt așezate dreptul feței, întorcându-le una spre cealaltă și încercând să vizualizezi sfera energetică dintre ele. Această sferă este plină de energie Reiki, care curge prin palme, vindecându-te în prezent și transformându-ți conștiința. Încheiați exercițiul cu recunoștință.

2. În a doua etapă , chakrele sunt deschise , meditând într-o atmosferă calmă. Acest exercițiu ajută la deschiderea canalelor blocate prin care începe să curgă forța dătătoare de viață a universului. Pentru a face acest lucru, palma este dusă pe frunte și imaginați-vă cum curge energia din ea, distrugând atitudinile negative și permițându-vă să vă vindecați de tot ceea ce interferează cu o viață fericită. După aceea, mâna este poziționată pe fiecare dintre chakre, îndepărtând mental blocurile.

3. În a treia etapă, învățați respirația corectă, care normalizează fluxul de energie. Pentru a face acest lucru, luați o poziție confortabilă, închideți ochii și începeți să respirați calm. O inhalare lungă și calmă este înlocuită de aceeași expirație, totul din jur încetează să mai existe și în întuneric se pot vedea fluxurile de energie care curg din spațiu prin coroana capului, care circulă prin tot corpul și se întorc în spațiu cu expirație. Acest exercițiu vă învață pacea și liniștea, ameliorează negativitatea și stresul, vă permite să vă vedeți de din exterior și să observați pete întunecate. În ele se îndreaptă energia spre vindecare.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!