Fă-ți singur ziua frumoasă, că de stricat sunt destui care să ți-o strice.

Fă-ți singur ziua frumoasă, că de stricat sunt destui care să ți-o strice.

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 October 2020 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologie

Tu nu eşti responsabil de fiecare lucru care ţi se întâmplă în viaţă. Dar eşti responsabil de modalitatea în care primeşti tot ce vine. Tu eşti alegi dacă să te enervezi din orice motiv, şi astfel să îţi strici ziua, sau poate să strici şi ziua altcuiva.

Tu alegi dacă ierţi persoanele care ţi-au greşit sau dacă nu uiţi ce ţi-au făcut. Tu alegi dacă să te bucuri de un răsărit de soare sau dacă să te trezeşti cu faţa la cearceaf. Tu alegi dacă să iubeşti din toată inima sau să îţi baţi joc de anumite persoane din jurul tău. Tu alegi dacă atunci când se întâmplă un lucru rău, sau lucrurile nu merg bine, să gândeşi la rece situaţia, sau să te ambalezi.

Tu eşti singurul responsabil de fericirea ta! Dacă vei alege să primeşti cu inima deschisă toate lucrurile care vin, considerând că ai ce învăţa din întâmplări, atunci vei fi fericit! Fericirea e un ideal pe care fiecare din noi vrem să îl atingem, dar eu cred că fericirea e în fiecare dintre noi! Tu alegi dacă să fii fericit, sau să fii morocănos! Tu ai cheia care deschide uşa către fericire! Tu alegi dacă o foloseşti sau nu!

Aşa că stai o clipă şi meditează dacă merită să-ţi trăieşti viaţa fiind nemulţumit, sau dacă, făcând abstracţie de toate lucrurile ce-ţi lipsesc, dar nu sunt necesare, primeşti cu dragă inimă tot ce vine! Eu zic că merită să duci o viaţă liniştită şi să fii fericit! Tu alegi, eu doar te-am sfătuit!

Fericirea ta este cauzată de tine! Este opera ta, la fel şi nefericirea. Ce vreau să spun este că nimeni nu te poate scăpa de nefericire, tu eşti singurul care o poate face când vei înţelege că tu eşti raspunzător de nefericirea ta. Când vei accepta asta ,vei fi un om fericit.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!