Vindecarea cu ajutorul ingerilor.  Cand ne deschidem sufletele pentru a auzi mesajele ingerilor nostril, fiecare aspect al vietilor noastre devin mai linistite.

Vindecarea cu ajutorul ingerilor. Cand ne deschidem sufletele pentru a auzi mesajele ingerilor nostril, fiecare aspect al vietilor noastre devin mai linistite.

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 November 2019 in De Suflet

Terapia cu ingeri este o metoda de vindecare spiritual care implica lucrul cu ingerul pazitor al unei persoane si cu arhanghelii, pentru a vindeca si a armoniza fiecare aspect al vietii. Terapia cu ingeri de asemeni te ajuta sa primesti intr-un mod mai clar Ghidare Divina de la Creator si Ingeri. Cu totii avem ingeri pazitori, iar acesti ingeri implinesc voia lui Dumnezeu de pace. Cand ne deschidem sufletele pentru a auzi mesajele ingerilor nostril, fiecare aspect al vietilor noastre devin mai linistite.

Cum funcționează terapia cu îngeri

Cu siguranță, nu este pentru prima dată când auzi de terapia cu îngeri. Acest tip de vindecare a luat amploare în ultima vreme, fiind testată de o mulțime de vedete de pe plan local și internaționale, care garantează pentru eficiența acesteia.

Dacă și ție ți-a stârnit curiozitatea, parcurge rândurile următoare pentru a afla ce presupune terapia cu îngeri.

Despre prezența îngerilor în viața noastră

Încă de mici am fost învățați că îngerii fac parte din viața noastră, că fiecare dintre noi are un înger păzitor care îl protejează și pe care îl poate chema în ajutor ori de câte ori simte nevoia. Ajunși la maturitate, foștii copilași și-au amintit de îngerii care le-au călăuzit copilăria și li s-au încredințat din nou, în ciuda vârstei. Așa s-a ajuns la situația în care oameni obișnuiți sau persoane publice susțin cu tărie că invocarea îngerilor ori de câte ori se confruntă cu necazuri nu rămâne fără răspuns.

În definitiv, totul se reduce la o chestiune de convingere. Dacă ești convinsă că îngerii există în viața fiecăruia dintre noi, ai șanse reale să atingi pacea spirituală și vindecarea trupească. În caz contrar, terapia cu îngeri nu va avea efect. Desigur, probabil că în acest din urmă caz, nici nu vei apela la ea.

Când ar trebui să apelăm la terapia cu îngeri

Dacă suferi de vreo boală, indiferent cât de ușoară ar fi aceasta, sau dacă ești tot timpul stresată, poate n-ar fi rău să încerci terapia cu îngeri. Aceasta este, de fapt, o meditație asistată de ghizi specializați, care reprezintă canalele de comunicare cu îngerii.

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii apelează la această formă de vindecare îl reprezintă problemele de sănătate grave. În timp ce, cu siguranță, există multe persoane care contestă eficiența acestei metode de vindecare, cei care suferă de boli grave sau care au persoane apropiate cu astfel de boli se agață de orice speranță pentru a-și aduce sau a le aduce celor suferinzi alinare. Conștiința faptului că există o conexiune între trup și spirit poate fi un motiv bun pentru a practica meditația. Meditația ne ajută să ne descoperim pe noi înșine și să devenim conștienți de potențialul nostru.

La începutul meditației, va trebui să-ți îndrepți gândul spre Dumnezeu și să-I ceri Lui să-ți trimită exact acel înger care deține rezolvarea problemei tale. Este important să nu uiți să adaugi în cererea ta către Divinitate că vrei ca dorința să ți se îndeplinească sau problema să ți se rezolve numai dacă aceasta este voia Domnului și dacă este spre binele tău. De multe ori, soluția pe care ne-am dori-o la problemele cu care ne confruntăm nu este și cea mai bună pentru noi. Trebuie să avem credința că Dumnezeu știe ce e mai bine pentru noi.

Apoi i te adresezi îngerului în cuvinte simple, rugându-l din inimă să te reprezinte în fața lui Dumnezeu pentru ca astfel să găsești rezolvare la problema ta.

Ce îngeri ne vin în ajutor

Pentru fiecare tip de problemă pe care îl avem, există un anumit înger:

Îngerul Mihail ne ajută să vizualizăm etapele pe care trebuie să le urmăm într-o anumită problemă, să ne clarificăm lucruri, să scăpăm de frici sau să ne curățăm de energii negative. Energia lui este albastră.

Îngerul Gabriel ne ajută în problemele legate de familie și, de asemenea, să comunicăm cu ușurință și să ne găsim cuvintele care să ne scoată din încurcături.

Îngerul Rafael vindecă suferințele trupești și ne protejează atunci când plecăm la drum. Energia lui este de culoare verde smarald. Atunci când ne doare ceva, este suficient să vizualizăm locul dureros scăldat în culoarea verde.

Îngerul Uriel ne ajută să ne concentrăm pe problema care ne frământă, să vedem lucrurile limpede, să luăm cea mai bună decizie.

Îngerul Chamuel ne oferă sprijin în problemele de natură amoroasă, dar și în problema iubirii de sine. În plus, ne ajută să găsim obiectele pierdute. Energia lui este verde deschis.

Îngerul Jeremiel ne ajută să ne punem ordine în gânduri, să nu mai trăim în trecut, ci în prezent, dar și să iertăm, atât pe noi, cât și pe ceilalți.

Pe îngerul Zadkiel îl putem invoca atunci când ne confruntăm cu probleme de memorie. Este de mare ajutor când avem examene. Culoarea energiei sale este violetă.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!