9 vise profetice pe care Baba Vanga ne-a sfătuit să nu le ignorăm

9 vise profetice pe care Baba Vanga ne-a sfătuit să nu le ignorăm

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 October 2021 in SpiritualitateSuperstitiiViata

Nu toată lumea dă importanță viselor lor. Și rareori își amintesc de ele. Iar ceea ce îți vine în minte nu este întotdeauna simplu de descifrat. Mesajele și indiciile subconștientului sunt prea simbolice.

Cu toate acestea, unele vise, care sunt, de asemenea, numite în mod normal vise profetice, și nu ar trebui ignorate.

Baba Vanga a vorbit adesea despre astfel de vise, lăsând o mulțime de interpretări surprinzător de precise, care poate ajuta cu adevărat pe cineva să se protejeze de probleme și să obțină ceea ce își dorește.

Astăzi vom vorbi despre 9 vise profetice pe care faimoasa clarvăzătoare le-a considerat ca fiind cele mai importante semne primite în timpul somnului. Pentru început, trebuie să înțelegeți că astfel de vise sunt diferite de restul viselor: le trăiești foarte intens, și îți amintești aproape și cele mai mici detalii.

Visele care ne avertizează despre un pericol

Unul dintre cele mai frecvente vise care avertizează că vom avea probleme grave de sănătate, accidente și îmbolnăviri este cel în care apare un pat murdar sau așternut rupt.

Visele care vorbesc despre probabilitate de a deveni o victimă a hoților, despre probleme financiare, pierderea unei surse de venit, sunt cele în care sunteți martor la un eveniment în care este implicat focul: fie că este vorba de un incendiu, o erupție vulcanică etc.

Visele care ne anunță despre viitoare evenimente din cauza cărora va trebui să vărsăm multe lacrimi amare: moartea unei persoane dragi, trădarea, probleme grave cu autoritățile sau probleme cu copiii, sunt cele în care apare un apartament sau o casă inundată, iar apa se curge pe podea. Problemele sunt mai grave atunci când ești cu picioarele în apă.

Interpretările negative ale viselor îi afectează chiar și pe cei care nu cred în visele profetice. Nu trebuie să vă supărați s-au speriați dacă ați avut un astfel de vis, pentru că de cele mai multe ori acestea vin pentru a ne avertiza, și ne oferă timp pentru a schimba lucrurile în bine. Trebuie doar să ne ascultăm intuiția și să găsim problema.

Sau puteți folosi sfaturile bătrânilor.

Mai întâi, spală-ți fața de 3 ori cu apă rece și rostește cuvintele: „Cum a trecut noaptea, așa a trecut și visul, cum a curs apa, așa au dispărut și necazurile”. Acest lucru vă va feri de problemele semnalate în vis.

Și pentru ca un vis rău să nu se împlinească, luați un pahar cu apă rece, adăugați o linguriță de sare, amestecați și rostiți cuvintele „cum s-a dizolvat sarea, așa să se dizolve și acest vis”. Și turnați această apă.

Visele prefigurează schimbări pozitive în viața personală

Visele despre flori prevestesc întotdeauna lucruri pozitive despre schimbările din viața personală, fie că este vorba despre o declarație de dragoste din inimă, o cerere în căsătorie sau o sarcină mult așteptată. Mai ales dacă printre muguri există boboci.

Cascadele și râurile de munte din vise ne prevestesc o întâlnire cu un suflet pereche, o nouă dragoste.

Iar dacă există și un curcubeu pe apă, atunci totul este mai pozitiv. Acesta este un vis despre perspective și oportunități la care nici nu te-ai gândit. Astfel de vise anunță că toate ușile vor fi în curând deschise în fața ta și dorința ta preferată se va împlini.

Visele care promit bogăție

Cred că toată lumea știe semnificațiile despre fecale și gunoi de grajd, atunci când apar în vise, aduc mulți bani. Dar când visezi banii: bancnote sau monede, nu înseamnă că în curând vor veni în viața ta. Mai degrabă, sunt o reflectare a gândurilor și preocupărilor tale cu privire la problemele financiare.

Însă următoarele 3 tipuri de vise, așa cum a susținut Baba Vanga, prevestesc cu siguranță o sumă neașteptată de bani. Asemenea vise nu m-au dezamăgit niciodată.

Primele de pe listă sunt vise în care ești prins sau vezi o furtună cu tunete. Fulgerele puternice și tunetele asurzitoare semnifică sosirea banilor din activitatea ta profesională: un bonus, o creștere a salariului, un nou loc de muncă bine plătit. Iar ecourile tunetelor – un câștig (de exemplu loto) sau o moștenire.

Visul în care apare un gândac negru mare de care încerci să scapi semnifică venirea unui om bogat în viața ta, un partener lângă care vei putea câștiga mai mult, un contract nou. Dacă vei reuși să scapi de gândac, să îl zdrobești, sunt șanse mici ca profeția să se mai împlinească.

În vise, șobolanii înseamnă că îți vei primi banii împrumutați înapoi, acei bani pe care îi credeai deja pierduți.

Însă orice ar semnifica visul, nu vorbi niciodată nimănui despre el. Despre cele rele, pentru a nu se împlini, iar cele bune, pentru a nu speria norocul.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!