9 tipuri de dureri ale corpului provocate de emoțiile din sufletul tău

9 tipuri de dureri ale corpului provocate de emoțiile din sufletul tău

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 December 2020 in Dezvoltare PersonalaSanatateSfaturiSpiritualitateViata

Fii atent la ceea ce îți transmite corpul tău. Aceste semne nu înseamnă că nu pot fi și probleme medicale, dar atunci când niciun tratament nu are efect, putem considera că este dintr-o cauză emoțională.

Iată care sunt cele 9 dureri provocate de mintea noastră atunci când suntem stresați:

1. Dureri de cap

Dacă aveți o durere de cap, ar putea fi un semn clar că sunteți foarte stresat. Dacă durerea se intensifică, atunci acest lucru poate indica un efect negativ pe termen lung pe care îl aveți de la o zi la alta. Faceți-vă timp pentru relaxare și ameliorare a stresului.

2. Dureri de gât

Dacă te doare gâtul, înseamnă că îți este greu să-i ierți pe cei dragi sau pe tine însuți. Pentru a scăpa de acest sentiment neplăcut, ar trebui să fii mai iertător de oameni.

3. Durere de umăr

Dacă vă dor umerii, acest lucru poate indica faptul că purtați o povară emoțională grea. Este ca și cum ai fi forțat să tragi singur o căruță plină.

4. Durere în partea de sus a spatelui

Dacă vă doare partea superioară a spatelui, aceasta indică o lipsă de sprijin emoțional. Fiecare persoană are nevoie de dragoste și înțelegere. Ai nevoie de cineva care să te asculte și să te înțeleagă.

5. Durere la nivelul spatelui inferior

Partea inferioară a spatelui doare numai dacă sunteți împovărat de probleme financiare. A venit timpul să mergi la șeful tău și să vorbești despre o promovare sau să înveți să îți planifici mai bine cheltuielile.

6. Durerea de cot

Dacă te-au durut coatele, înseamnă că treci prin anumite schimbări din viața ta. Dacă mâinile tale te dor, atunci acesta este un semn al unei vieți prea grele pe care o duci.

7. Durere de brațe

Dacă te dor mâinile, înseamnă că nu poți comunica cu oamenii în măsura în care îți dorești. Trebuie să vă gândiți să vă faceți noi prieteni, să acordați atenție colegilor de la serviciu sau pur și simplu să vă faceți noi cunoștințe.

8. Durere de șolduri

Durerea de șolduri și în întregul bazin indică faptul că nu vă place să faceți schimbări în viată. Îți este greu să treci prin schimbările din viața ta și devii prea stresat atunci când iei o decizie.

9. Durerea la genunchi

Durerea la genunchi indică faptul că ești prea egoist și că te gândești doar la problemele tale. Trebuie să devii mai amabil. Începeți să ajutați oamenii.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!