9 semne unei persoane cu puteri speciale: ce indică faptul că ai superputeri

9 semne unei persoane cu puteri speciale: ce indică faptul că ai superputeri

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 December 2022 in Spiritualitate

Mulți oameni au superputeri, dar din păcate, de cele mai multe ori ele nu sunt descoperite. Cu toate acestea, uneori se face simțită o forță neobișnuită, care se datorează în principal telepatiei și clarviziunii. 

Fiecare persoană este unică. Poate nu toată lumea are un dar, dar majoritatea îl au, chiar dacă nu este evident. Pentru ca acesta să se manifeste, încercați să vă mențineți chakrele deschise și, de asemenea, ascultați-vă instinctele. Este posibil ca darul tău să își facă simțit prezența.

Iată câteva semne care indică faptul că ai un dar special:

1. De multe ori, ceea ce spui se adeverește

Mulți atribuie acest lucru experienței de viață și gândirii logice, dar de ce nu toată lumea poate prezice viitorul. Dacă ți se întâmplă adesea să știi dinainte ce va face o persoană sau să îți dai seama dinainte ce se va întâmpla în următoarea perioadă, asta poate indica că ai darul previziunii.

Dacă se întâmplă doar o dată înseamnă că este o coincidență, dar dacă se întâmplă de mai multe ori, atunci te poți considera o persoană cu adevărat specială.

2. Ai o intuiție foarte dezvoltată

Dacă simți dinainte că urmează să se întâmple ceva rău sau dacă identifici cu ușurință o minciună, atunci ai al șaselea simț foarte dezvoltat. Intuiția este atunci când nu analizezi deloc situația, dar în același timp simți anumite evenimente importante care de obicei se adeveresc.

Intuiția se manifestă chiar și în situații banale, când simți că autobuzul tău este pe cale să sosească acum, sau o reducere la produsul tău preferat va apărea în curând în magazin și așa mai departe.

3. Visele devin realitate

O persoană poate vedea anumite evenimente în vis, iar apoi poate observa că acele evenimente se întâmplă și în viața reală, dacă ține minte visul foarte bine.

În acest caz evenimentul nu trebuie să fie exact. De exemplu, dacă într-un vis ai avut o ceartă cu sufletul pereche și în aceeași zi ai avut un fel de dezacord, acesta este un vis profetic. Nu trebuie să fie exact la fel cu evenimentele din vis, este de ajuns să semene.

4. Știi să alegi oamenii potriviți

Știi cum să faci alegerea corectă atunci vine vorba de oameni, îi simți. De exemplu, refuzi să comunici cu unii oameni, iar apoi se dovedește că aceștia sunt extrem de negativi sau chiar răuvoitori, asta înseamnă că ai avut o intuiție bună când ai ales să îi eviți.

Trebuie să comunici doar cu cei care îți dau o stare bună, pentru că la un nivel superior de conștiință poți să citești vibrațiile altor oameni.

5. Ai parte de coincidențe prea des

De exemplu, te-ai gândit la o persoană, iar acesta ți-a scris imediat un mesaj pe o rețea de socializare sau te sună pentru a-ți spune ceva foarte important. Începi să faci ceva nou, iar imediat după aceea, apar niște evenimente favorabile care te ajută să obții cele mai bune rezultate.

Coincidențele indică faptul că ai ales calea cea bună sau, dimpotrivă, în acest fel Universul încearcă să te avertizeze despre ceva. Este imposibil să ocolești astfel de semne.

6. Agresorii tăi primesc ceea ce merită

Dacă acest lucru se întâmplă aproape întotdeauna, atunci asta înseamnă că ai o energie foarte puternică. Nemulțumirile tale afectează direct soarta celui care te-a trădat, care te-a supărat, care ți-a făcut ceva rău. Acest lucru poate indica o legătură extrem de puternică cu energia Universului.

7. Ești norocos foarte des

De cele mai multe ori te afli la locul potrivit în momentul potrivit. Acesta este unul dintre semnele ascunse că ai darul previziunii și al intuiției puternice. Este deosebit de important să notezi situațiile foarte dificile când norocul este de partea ta și nu poți înțelege cum. Te gândești: „Problema asta nu are rezolvare”, dar apoi situația se rezolvă într-un mod uimitor.

8. Oamenii îți spun că ai mâini vindecătoare

Abilitățile psihice se referă și la senzațiile tactile. Dacă atingi oamenii și ei spun că atingerea ta face durerea să dispară, asta spune multe. Același caz este și dacă oamenii spun că atingerea ta este foarte plăcută și capabilă să calmeze sufletul.

Cel mai probabil, poți transfera o parte din energia ta altor oameni prin atingere, iar acesta este un dar destul de important pe care îl au un număr mic de oameni.

9. Animalele se comportă ciudat în jurul tău

Câinii pot manifesta agresivitate nemotivată sau, dimpotrivă, se pot calma brusc, iar pisicile (în special cele negre) sunt atrase de tine și nu te văd ca pe o amenințare.

Dacă proprietarii de animale de companie spun că nu se comportă în acest fel cu nimeni altcineva, atunci ei simt energia ta puternică. Cel mai probabil, ai un dar psihic pe care l-au putut simți.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!