9 motive pentru care ai vise urâte

9 motive pentru care ai vise urâte

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 March 2022 in Spiritualitate

Cu toții avem vise urâte cel puțin o dată în viață. Experții în domeniul bioenergiei consideră că nu este ceva întâmplător. Fiecare vis urât are motivele lui. Despre aceste motive vom discuta în acest articol.

Dacă aveți coșmaruri prea des, nu ignorați posibilele motive pentru apariția lor, descrise mai jos.

Pierderi mari de energie

Dacă aveți des coșmaruri și vise urâte, acest lucru poate indica în mod clar epuizarea energiei pozitive. Pierzi mult mai multă energie decât câștigi. Trupul și sufletul tău strigă după ajutor prin astfel de vise. Încercați să vă analizați starea. Dacă sunteți foarte obosit, atunci trebuie să vă relaxați urgent, să vă luați o vacanță sau să vă modificați rutina zilnică și activitatea fizică. O plimbare în natură vă poate ajuta.

Alimentație necorespunzătoare

Poate vă epuizați energia din cauza alimentației sau, dimpotrivă, mâncați prea mult înainte de culcare și în timpul zilei. Corpul tău digeră alimente, însă creierul tău nu se poate odihni. Îți trimite semnale că este timpul să apeși pe frână. Nu mâncați cu cel puțin două ore înainte de culcare. Încercați, de asemenea, să mâncați cât mai multe alimente sănătoase din punct de vedere energetic.

Temeri și probleme nerezolvate

Îți dorești foarte mult să ai parte de dragoste, dar nu poți ajunge să te cunoști cu adevărat. Îți dorești foarte mult să faci bani pentru a plăti un împrumut, a returna datoriile și așa mai departe. Orice experiență negativă și problemă nerezolvată poate fi unul dintre principalele motive pentru care o persoană are vise urâte.

Impactul negativ al oamenilor toxici

La serviciu sau la școală, și chiar și în cercul familiei, pot exista persoane care provoacă în noi apariția furiei și a negativității. Pot fi vampiri energetici sau manipulatori. Astfel de oameni fac tot posibilul pentru a ne enerva, a insufla un sentiment de vinovăție sau dezechilibru. Prezența unei astfel de persoane în apropiere duce la tulburări de somn. Studiile experților în domeniul ezoterismului arată că, dacă în spatele zidului locuiește un vecin negativist care te urăște, acest lucru poate afecta activitatea chakrelor tale și starea de spirit. Funcționează ca un deochi.

Blesteme și invidie

Este posibil ca cineva să te fi blestemat, ceea ce te epuizează și te lipsește de putere, noroc și somn bun. În alte articole de pe site, experții au explicat cum să vă dați seama dacă ați fost blestemat, precum și despre moduri în care puteți să eliminați daunele.

Plata datoriilor karmice

De asemenea, se întâmplă ca coșmarurile să fie extrem de rare. Motivul poate fi simplu: acesta este un plan pentru plata datoriilor karmice. Ai făcut ceva rău în trecut, așa că Universul te obligă să ai astfel de vise pentru a-ți întoarce favoarea. Asta se întâmplă când faci pe cineva să sufere.

Avertismente de la Univers

Universul prin vise încearcă uneori să ne contacteze. Este posibil ca într-un vis să vezi ceva ce se va întâmpla în realitate. De exemplu, poți vedea hoți care îți fură din casa sau te confrunți cu pierderea unui loc de muncă. Înțelegerea unui astfel de vis profetic este destul de simplă. Dacă se repetă, atunci aceasta este cu siguranță o ocazie de a o analiza și de a încerca să descifrezi mesajul Universului.

Energia negativă din casă

Oamenii au vise negative dacă există mizerie în casă, praf, murdărie și lucrurile vechi și inutile sunt peste tot. Dacă nu ai curățat de mult timp casa, fă-o cât mai curând posibil. Spălați lenjeria de pat, ștergeți mobila, aruncați gunoiul și lucrurile sparte și defecte, oglinzile ciobite. Aceste lucruri pot duce într-adevăr la coșmaruri și vise urâte. De asemenea, trebuie să ții cont că, dacă nu dormi acasă, visele rele vorbesc despre energia negativă a locului în care te odihnești noaptea.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!