8 semne care îți arată că știi pe cineva dintr-o viață anterioară

8 semne care îți arată că știi pe cineva dintr-o viață anterioară

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 March 2023 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieSpiritualitateViata

Dacă credeți în reîncarnare, știți că sufletul rămâne după moarte. Știți că această viață este doar una dintre nenumăratele vieți pe care le-ați trăit deja înainte. Și cu fiecare viață, sufletul vostru acumulează Karma și învață lucruri noi.

La un moment dat în viața noastră, toți am întâlnit pe cineva care ne influențează la un nivel mult mai profund decât ne-am putea imagina. Înțelegerea modului în care puteți determina dacă cunoașteți o persoană dintr-o viață anterioară poate explica de ce sunteți atras de aceasta.

Unul dintre principalele moduri de învățare este învățarea reciprocă, deoarece relațiile sunt piatra de temelie a experienței noastre aici, pe Pământ. Cel mai probabil, oamenii care vă învață cel mai mult sunt aceiași oameni care v-au învățat în trecut, atunci când ați fost împreună în multe încarnări diferite.

Când întâlniți o persoană dragă, un prieten, un membru al familiei sau chiar un dușman din viața anterioară, o parte a subconștientului vostru este capabilă să-l recunoască.

Uneori sufletele înrudite se pot întâlni, rămânând împreună până când sarcina sau lecția de viață este îndeplinită, apoi mergând mai departe. Aceasta nu este o tragedie, ci doar o problemă de învățare.

Dacă cineva pătrunde brusc în lumea ta ca un tsunami, există o mare șansă să-l fi cunoscut într-o viață anterioară. Și asta înseamnă că urmează să se întâmple ceva incredibil.

Iată 8 semne că ați cunoscut pe cineva într-o viață anterioară, o persoană care poate aduce claritate în relațiile care par tensionate, încurcate, frumoase și uneori chiar sfâșietoare. Cel mai probabil, vă ajutați unul pe altul în călătoria voastră spirituală.

8 semne că ați întâlnit pe cineva dintr-o viață anterioară:

1. Aveți impresia că o persoană pe care abia ați cunoscut-o vă este familiară

Ați privit vreodată în ochii cuiva și ați simțit o senzație ciudată de parcă îl cunoașteți deja, chiar dacă nu l-ați întâlnit niciodată înainte? Dacă această senzație ciudată vă cuprinde când întâlniți pe cineva, este un semn clar că sufletele voastre se cunosc destul de bine. Sufletul este atemporal și infinit, și faptul că nu v-ați întâlnit în această viață nu înseamnă că nu v-ați întâlnit niciodată în altele.

2. Atunci când cunoști pe cineva rămâi profund marcat

Încheiem contracte sufletești încă dinaintea nașterii, promițând să ne învățăm unii pe alții anumite lecții și să ne ajutăm în călătoria noastră prin viață. Acest sentiment nu există fără motiv. Trebuia să întâlnești acea persoană, iar curiozitatea ta puternică față de ea este ceea ce îți va permite să continui de unde ai rămas. Dacă întâlnești pe cineva și relația voastră începe cu un nivel puternic de pasiune, conflict, dorință, furie, bucurie sau suferință, există o mare șansă să împărțiți legături sufletești.

3. Formați rapid o conexiune internă

Un lucru este adevărat pentru orice relație karmică – acestea încep imediat într-un mod foarte profund. Dacă descoperiți că sunteți complet absorbiți de o persoană, există o șansă ca sufletele voastre să fie prea agitate de reuniunea voastră. Dacă ajungeți brusc într-un conflict serios cu o altă persoană pe care abia ați întâlnit-o, este, de asemenea, posibil să împărțiți o istorie spirituală complexă cu sufletul lor.

Poate că nu ați avut relații bune într-o viață anterioară și acum vă ocupați împreună de Karma voastră. Adesea, copiii și membrii familiei noastre sunt, de asemenea, oameni pe care i-am cunoscut în viețile anterioare, ceea ce explică acea conexiune profundă pe care o formăm cu ei.

4. Aveți o conexiune intuitivă și telepatică

Când întâlnești pe cineva cu care împărtășești o istorie spirituală lungă, deja există o înțelegere mai profundă între voi. Este ca și cum ați înțelege deja ceea ce nu ar trebui. Nu este necesar să umpleți fiecare moment de tăcere cu cuvinte. Puteți comunica unul cu celălalt prin priviri, știind că tot ce aveți în minte va fi imediat înțeles de acesta.

5. Nu puteți fi despărțiți pentru mult timp

Indiferent cât de mult încercați să vă despărțiți de cineva cu care aveți legături emoționale, niciodată nu va fi ușor. Acest lucru se poate manifesta sub formă de relații repetitive în care despărțirea pare să nu se oprească niciodată, ca și cum o forță cosmică, în afara controlului vostru, vă aduce împreună mereu.

Acest lucru poate chiar să se manifeste sub formă de rivalitate, care consumă mare parte din timpul și energia voastră, ca și cum amândoi sunteți fixați să vă urâți sau să fiți obsedați unul de celălalt. Din partea pozitivă, acest lucru se poate manifesta și sub formă de relații iubitoare care durează până la ultima suflare.

6. Timpul nu există când sunteți împreună

Deoarece legătura pe care o împărtășiți cu cineva dintr-o viață anterioară poate fi atât de profundă, adesea aveți impresia că sunteți singurii oameni din lume când sunteți împreună. Vi se pare că timpul se oprește când sunteți în prezența celuilalt, ca și cum întregul univers se evaporă și nu puteți să vă concentrați asupra altceva.

În cele din urmă, întâlnirea cu cineva pe care l-ați cunoscut într-o viață anterioară este un moment culminant, pentru că sufletele voastre probabil că au planificat această întâlnire de mult timp. Motivul pentru care nu vă puteți concentra asupra altor lucruri este pentru că ei sunt evenimentul principal.

7. Relațiile voastre vă învață lecții dificile

Un lucru care unește fiecare legătură dintr-o viață anterioară este că întotdeauna va fi o experiență intensă și adesea dificilă. Oamenii cu care aveți legături emoționale comune au întotdeauna o Karmă, deci v-ați întâlnit din nou în această viață. Cel mai probabil, există încă o dramă nerezolvată între voi din viețile voastre anterioare.

Relațiile karmice pot părea adesea confuze, copleșitoare și cuprinzătoare. În cele din urmă, aveți o lungă istorie comună și, indiferent de cât de mult ați vrea să vă îndepărtați de ei, gândul că îi veți pierde din nou poate fi la fel de înspăimântător.

8. Pur și simplu știți că ați avut o viață trecută comună

Uneori, nu este nevoie de nimic pentru a vă spune dacă ați cunoscut pe cineva într-o viață anterioară sau nu. Nimic și nimeni nu vă poate oferi un răspuns atât de sigur ca propria intuiție. Dacă aveți sentimentul că v-ați reunit cu cineva dintr-o viață anterioară, acest lucru este suficient pentru a crede în asta. Inima voastră știe exact ce este familiar și ce nu este. Și dacă știți în adâncul sufletului că ați întâlnit acea persoană înainte, atunci aveți toate motivele să aveți încredere în acest sentiment.

Ați simțit vreodată că știți pe cineva dintr-o altă viață?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!