8 semne că armonia din casa ta este ruptă

8 semne că armonia din casa ta este ruptă

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 November 2022 in SpiritualitateViata

Energia pozitivă a locuinței este o garanție a sănătății, a bunei dispoziții și a norocului. Uneori, armonia din casă dispare, și observăm acest lucru mult prea târziu, ceea ce ne afectează negativ succesul. Experții au explicat principalele semne care arată că, casa ta și-a pierdut vibrațiile pozitive.

Este foarte important să începeți să curățați negativitatea din casă. Iată câteva semne care îți arată că trebuie să o faci imediat.

Te îmbolnăvești des

Când energia negativă este mai puternică decât energia pozitivă a casei, toți locuitorii acesteia încep să se îmbolnăvească mai des. Imunitatea lor este redusă, așa că răcesc mai des. De asemenea, diverse afecțiuni cronice încep să se agraveze. Chiar și oamenii sănătoși notează că uneori capul îi doare doar atunci când sunt acasă. Toate acestea indică faptul că trebuie să lucrați la mediul de acasă – să curățați sau să faceți reparații, rearanjare.

Certuri constante

Într-o casă dominată de energii negative, oamenii înjură adesea. Chiar și cei mai apropiați oameni pot găsi un motiv de ceartă. Certurile apar, dacă nu în mod constant, atunci cu o oarecare periodicitate. Totul datorită faptului că, casa este lipsită de armonie. Energia negativă trezește emoții negative în oameni care îi face să se atace unii cu alții. Acest lucru este valabil chiar și pentru cei care sunt cei mai prietenoși oameni posibil.

Coșmaruri

Când ceva nu este în regulă cu atmosfera de acasă, va fi tot mai greu să adormi. Somnul în sine poate fi intermitent și neliniştit. Tot dimineața, oamenii dintr-o casă plină de energie negativă se simt obosiți și au nevoie de odihnă suplimentară. Din această cauză, toată motivația pentru serviciu și alte treburi gospodărești dispare. Locatarii vor doar să doarmă sau să nu facă nimic.

Gânduri depresive

Gândurile depresive apar aproape imediat după ce energia de acasă își pierde armonia. Motivul este că fluxurile de energie sunt conectate direct cu gândurile noastre, astfel încât vibrațiile negative formează instantaneu o dorință de amintiri negative. Dacă ceva este în neregulă cu aura de acasă, atunci toți oamenii care trăiesc între acele ziduri devin triști și plictisiți. Ei încep să trăiască în trecut, nu în viitor, concentrându-se doar pe cele mai negative aspecte ale vieții și probleme.

Nu ai chef să mergi acasă

Dacă ai avut în repetate rânduri gânduri că după muncă nu vrei să te întorci acasă, atunci poți fi sigur că ceva este în neregulă cu casa ta. Aceasta este lipsită de armonie și energie pozitivă, așa că, corpul și sufletul tău par să-ți spună că nu ai nimic de făcut acolo. Acesta este un semnal de alarmă care sugerează că energia negativă din casa ta este deja foarte puternică.

Nu ai musafiri

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!