7 semne că legea atracției lucrează în viața ta

7 semne că legea atracției lucrează în viața ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 December 2022 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitateViata

Universul este înțelept. El acceptă toate faptele noastre: atât bune, cât și mai puțin bune. Iar apoi ne oferă înapoi ceea ce merităm. Cum să îți dai seama dacă viața ta a atins un nou nivel?

Paradigma noii ere, numită „Legea Atractiei” se bazează pe faptul că poți atrage doar energia, pe care o trimiți în univers. Acest mecanism funcționează impecabil la scara Universului. După ce l-ai înțeles, vei permite vieții să intre într-o nouă etapă, în care succesul, prosperitatea și existența plină de sens te vor aștepta.

Semne că legea atracției funcționează

„Ceea ce crezi se întâmplă de fapt”.

Această maximă este confirmată clar de legea clasică a atracției. Pentru a realiza ceva în viața ta, trebuie mai întâi să-l imaginezi în conștiința ta prin gânduri, care sunt transformate mai întâi în viziuni și apoi în acțiune reală.

Este destul de logic că, concentrându-te pe gânduri sau persoane negative, vei „atrage” în principal experiențe negative. În schimb, dacă te concentrezi pe aspectele pozitive ale vieții tale și pe faptul că te simți bine, vei obține mai mult bine pe termen lung.

Legea atracției în acțiune în viața ta:

1. Faci lucrurile mult mai ușor

Când te concentrezi pe exact ceea ce ai nevoie în viață, o mare parte din ceea ce îți dorești începe cumva să apară în viața ta. Dacă ai învățat să oprești vocea din cap care vă spune că totul merge rău și să acorzi atenție faptului că totul „decurge conform planului”, ai stăpânit unul dintre elementele principale ale legii atracției.

Mintea ar trebui să „imagineze” ceea ce îți dorești cel mai mult să ai în viața ta. Și veți observa că aceste lucruri apar mai repede. Simți că totul se întâmplă în viața ta în mod miraculos, atât la propriu, cât și la figurat.

Ai invatat sa simti recunostinta pentru ceea ce ai deja, iar Universul iti ofera mai mult multumindu-ti in acest fel.

2. Te simți deschis la schimbare.

Ori de câte ori construiești ziduri imaginare între tine și o anumită experiență sau subiect, ești condamnat să-l înfrunți din ce în ce mai des până când ajungi să te confrunți cu propriile temeri și probleme.

Ai învățat să accepți tot ce trebuie să vină. Accepți schimbări sub orice formă: imperfecțiuni, temeri, nesiguranțe, greșeli. Acesta este singurul mod de a continua creșterea personală.

3. Îți dai seama de semnificația momentului prezent

Cea mai mare concepție greșită este ideea că doar viitorul contează, iar momentul prezent nu are valoare.  Dacă ai observat că viața ta se mișcă în direcția corectă, probabil ai învățat cum să te bucuri de prezent, în loc să te gândești constant, să visezi la un viitor efemer.

Fiecare clipă ne oferă lecții de viață. Ai învățat să scoți în evidență acest prețios „prezent” atunci când îți este teamă de viitor. Iar astfel grijile fără sens se retrag, se dizolvă în realitățile de astăzi.

4. Nu-ți este frică să asculți ceea ce Universul vrea să-ți spună

Ai reușit să înțelegi ce ți-a transmis Universul. Și știi exact care vor fi următorii pași. Dacă ceva nu merge conform planului, ceri sfaturi Universului. Pe măsură ce te scufunzi în propria ta lume spirituală, realizezi că drumul tău personal devine mai clar pentru tine.

5. Simți un val de energie pozitivă

Ceea ce te îngrijora înainte, acum nu mai contează. Te simți inspirat, entuziast, vesel și pregătit pentru orice îți aduce o nouă zi. Acum înțelegi că Universul are capacitatea de a-ți întoarce ceea ce faci, așa că nu mai trebuie să îți faci griji pentru viitor sau să lași emoțiile negative să te domine.

6. Simți această lume

Indiferent de ce se întâmplă în jurul tău, te simți liniștit și ești destul de mulțumit de locul care ți-a fost oferit în viață. Ai găsit echilibrul și armonia și nu simți că viața trece pe lângă tine, deoarece ai o legătură puternică cu Universul. Acum poți confirma în siguranță că viața este într-adevăr frumoasă.

7. Lucrurile bune rămân cu tine.

Cel mai probabil, atunci când ți-ai înțeles sinele superior și ai înțeles că ai venit aici pentru a-ți atinge scopul, viața începe să pară simplă. Întâlnești oamenii potriviți la momentul potrivit, vizitezi locuri care te ajută în creșterea personală și nu faci nimic fără rost. Ești din ce în ce mai puternic în ceea ce privește sănătatea, ai o abundență de prosperitate.

Da, calea corectă nu înseamnă o absență completă a obstacolelor, dar vezi clar că binele, ferm înrădăcinat în viață, prevalează acum peste rău.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!