7 semne că Îngerii încearcă să te contacteze

7 semne că Îngerii încearcă să te contacteze

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 March 2022 in Spiritualitate

Puterile superioare sunt îngerii păzitori, precum și alte ființe fără trup care pot depăși cu ușurință spațiul și timpul pentru a vă oferi ajutorul de care aveți nevoie la momentul potrivit. Spiritele și îngerii încearcă să se conecteze cu fiecare dintre noi în momente diferite ale vieții, dar uneori nu le auzim. Există cel puțin cinci motive pentru aceasta.

Dacă faci totul corect, vei simți mult mai des intervenția unor puteri superioare în viața ta.

Totul se întâmplă la momentul potrivit, la locul potrivit

Ai fost concediat, dar a doua zi un vechi prieten te-a contactat și ți-a oferit un nou loc de muncă, care nu era mai rău decât cel vechi. Sau poate te-ai despărțit de partenerul tău, te-a trădat, dar după puțin timp ai întâlnit o persoană drăguță și atentă? Dacă universul decide să sincronizeze toate evenimentele și să se completeze unul pe altul, indică în mod direct că îngerii tăi păzitori sunt întotdeauna aproape.

Întâlnești adesea figuri de îngeri

Dacă vezi imagini cu îngeri, statuete sau observi adesea numărul 11:11 la ceas, poate însemna că îngerul păzitor încearcă să-ți spună ceva. Poate fi dificil să înțelegi ce este, dar dacă ai încredere în intuiția ta, vei reuși.

Sentimentul că cineva este în apropiere

Simți că cineva se află în apropierea ta și nu îți vrea răul. Oricine este capabil să simtă vibrațiile energetice subtile ale unor astfel de ființe, dar mulți dintre noi suntem prea atașați de lumea materială și, prin urmare, nu le observăm.

Eviți pericolul

Eviți în mod miraculos un accident, cazi, dar nu pățești nimic. Miracolele nu sunt întâmplătoare. Sunteți ajutat de ghizii spirituali și de un înger păzitor. Nu uitați să le mulțumiți pentru asta.

Vise ciudate

În timpul viselor, sufletul nostru se află la granița lumilor astrale și materiale. În acest moment, este mult mai ușor pentru ființele spirituale să ne contacteze. Așa că încearcă să îți notezi toate visele tale, inclusiv cele mai mici detalii. Este posibil ca unele vise să fie profetice.

Intuiția ta este extrem de puternică

Puteți prezice viitorul în legătură cu deciziile luate, puteți determina natura oamenilor fără a interacționa cu ei. Dacă iei decizii pe baza celui de-al șaselea simț, consecințele nu te vor dezamăgi, iar legătura cu lumea spiritelor va fi mult mai puternică decât crezi. Intuiția nu este doar un dar înnăscut, ci și un dar al puterilor superioare.

Probleme care se tot repetă

Dacă treci prin vremuri rele, poate fi semnul unui înger care încearcă să te îndrume în direcția corectă. Dacă vrei să faci ceva cu succes, dar de fiecare dată apar diverse obstacole, înseamnă că trebuie să schimbi ceva în viața ta, pentru că nu aceasta este calea de urmat. De exemplu, încerci să intri într-o afacere nouă, dar ceva neașteptat se întâmplă tot timpul – planurile eșuează dintr-un motiv ciudat.

Cum să chemi îngerii să te ajute?

Practica invocării puterilor superioare se realizează într-o atmosferă liniștită, într-o cameră fără lumină, singur. Înainte de asta, camera ar trebui să fie afumată cu tămâie. Mirosul lor atrage îngerii.

Așezați-vă într-o poziție confortabilă: în șezut sau întins. Nu uitați să aprindeți o lumânare. Închideți ochii și inspirați adânc, apoi expirați încet. Repetați acest lucru de 10 până la 15 ori pentru a vă calma și a simți prezența puterilor superioare.

Cu ochii închiși, imaginează-ți că lângă tine a apărut un înger păzitor sau o ființă superioară. Spune în mintea ta: „Invit puterile superioare. Le pot accepta.” Vă puteți imagina că un înger stă pe un deal pe care îl urcați încet sau el zboară deasupra câmpului în care vă aflați.

Când ai decis că îngerul este gata să comunice, îl poți striga. Acest lucru nu se face prin cuvinte, ci prin schimbul de energie. Gândește-te doar la ce te îngrijorează. Soluția problemei trebuie să vină de la sine.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!