7 semne că ai un dar ascuns: cine poate citi energia altora

7 semne că ai un dar ascuns: cine poate citi energia altora

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 December 2022 in Spiritualitate

Sunt mulți oameni cu daruri speciale printre noi. Pentru a afla dacă poți citi energia altcuiva, este suficient să fii atent la câteva semne ascunse care indică clar acest lucru. Energia umană este invizibilă, dar foarte puternică. Majoritatea oamenilor nu pot simți aura celor din jur, dar printre noi sunt cei care o pot face. Chiar și oamenii fără acest dar simt uneori impulsurile de sentimente și emoții ale altora.

Iată cum să-ți dai seama dacă ai darul de a citi aura

1. Simți vibrațiile pozitive și negative

Unii oameni sunt foarte sensibili la ceea ce se întâmplă în jurul lor, astfel pot spune dinainte care persoană este bună și care este rea. Uneori se întâlnesc cu o persoană pe drum, și nu le place ceva la ea iar mai apoi se dovedește că acea persoană urma să facă ceva rău.

Dacă acest lucru se întâmplă tot timpul, atunci înseamnă că ai sentimentele mult mai dezvoltate decât ale altora. Ai un dar de a vedea ceea ce majoritatea oamenilor nu pot vedea.

2. Nu îți place să fii înconjurat de multă lume și nu te simți bine în mulțime

Experții notează că, dacă o persoană poate citi energia altora, atunci acest lucru se întâmplă în majoritatea cazurilor automat. Când o astfel de persoană se află într-o mulțime mare de oameni, se simte inconfortabil. Motivul este că începe să simtă vibrațiile negative ale celor care sunt în apropiere.

De aceea, oamenii cu daruri speciale stau adesea în singurătate sau sunt înconjurați doar de cei apropiați. Pentru cei care au un al treilea ochi, statul între mulți oameni este ca și cum ar cânta mai multe melodii diferite în același timp. Este epuizant și debilitant.

3. Ai o intuiție foarte puternică

Cei care au darul și de a citi pe ceilalți au o intuiție foarte puternică. Aceștia fără niciun motiv, simt dacă ceva rău sau, dimpotrivă, bun este pe cale să se întâmple.

Dacă intuiția nu te înșală cu privire la acțiunile sau gândurile altora, acesta este un semn de sensibilitate energetică ridicată.

Experții vă recomandă să nu exprimați gândurile despre ceea ce simțiți, deoarece alții pot crede că această negativitate vine de la voi. Unii vor crede că sunteți o persoană care deoache. Păstrează tot ce știi pentru tine sau împarte informația doar cu cei apropiați care cred în tine.

4. Abilitatea de a simți minciunile altcuiva

Când cineva vrea să mintă, o persoană cu sensibilitate energetică înțelege imediat acest lucru. Motivul este că aura unui mincinos se află în continuă schimbare, mai ales în acele momente în care spune o minciună.

Această abilitate ajută la demascarea celor mai pricepuți mincinoși care sunt siguri că metodele lor funcționează sută la sută.

5. Nu suporți negativitatea și violența

Oamenilor cu un astfel de dar nu le place să vadă că cineva suferă. Se simt inconfortabil când aud sau văd cum cineva înjură, se bate sau umilește pe alții. Acești oameni vor dreptate și pace.

Chiar dacă toate cele de mai sus se întâmplă pe un ecran de televizor, ei tot se simt rău. Din acest motiv, s-ar putea să nu le placă filmele de groază, thrillerele.

6. Simți puternic toate simțurile și sentimentele

Dacă simți tristețe, atunci este foarte puternică și distructivă, ceea ce duce la depresie și apatie. Dacă simți bucurie, atunci este o fericire nemărginită. Unii consideră că astfel de oameni cu daruri speciale sunt prea sensibili. De aceea, cei care știu să simtă energia altcuiva aud adesea de la rude și prieteni că prea des pun totul la inimă.

Este demn de remarcat faptul că nu este nimic în neregulă cu exacerbarea sentimentelor. Nu ar trebui luat ca un blestem. Dimpotrivă, este un mare dar al Universului, care deschide multe uși și oferă un avantaj.

7. Sentimentele altcuiva sunt sentimentele tale

Atunci când cineva suferă, simți acest lucru de parcă ți s-ar fi întâmplat ție. Oamenii capabili să citească energia celorlalți simte la fel de puternic sentimentele de durere de inimă, tristețe, furie, frică, chiar și la distanță.

Dacă ți se întâmplă acest lucru, atunci cel mai probabil ești și o persoană cu un dar special.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!