7 obiceiuri negative care îți alungă norocul și banii

7 obiceiuri negative care îți alungă norocul și banii

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 December 2020 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturi si TrucuriSpiritualitateViata

Dacă vrei să devii o persoană de succes , atunci nu trebuie dobândești în niciun caz aceste obiceiuri. Dacă le ai deja, atunci este timpul să te gândești cum să le elimini definitiv. Nimic nu te poate ajuta dacă ai anumite obiceiuri care atrag răul și ghinionul.

Obiceiul de a sari la concluzii. De multe ori ni se pare că știm deja dinainte ce se va întâmpla și începem să facem totul în conformitate cu ideile noastre eronate.

Obiceiul de a dramatiza evenimente. Merită să vă faceți griji cu privire la micile eșecuri, greșeli și să le exagerați? Desigur că nu! Starea constantă de stres și anxietate te lasă vulnerabil la situații mai dificile din viață. Amintiți-vă, dacă situația poate fi rezolvată, atunci aceasta nu este o problemă! Încetează să mai faci din țânțar – armăsar.

Obiceiul de a gândi în stereotipuri. Nu analizați totul sub un cadru rigid. Lumea este diferită și mai interesantă decât pare la prima vedere. Gândirea stereotipă ne face să nu mai vedem în perspectivă.

Obiceiul de a împărți lumea în „negru” și „alb”. Dar restul culorilor? Universul are mii de opțiuni pentru dezvoltarea vieții noastre, dar mulți dintre noi, dintr-un anumit motiv, aleg doar negru sau alb.

Obiceiul generalizării. Nu încercați să găsiți o tendință în evenimentele recurente. Dacă ai dat greș de trei ori, încearcă a patra oară! Eșecurile și problemele nu înseamnă că ești o persoană ghinionistă. Îți arată doar că ceva faci greșit și trebuie să găsești rezolvarea la problemă.

Obiceiul de a pune totul la inimă. Empatizează, ia totul de la sine, dar nu-ți împovăra gândurile și inima cu lucruri care nu te avantajează în niciun fel.

Obiceiul de a fi pesimist. Norocului nu-i plac pesimiștii pentru ca nu cred in el. Dar optimiștii găsesc întotdeauna un mod mai ușor în viață, deoarece știu întotdeauna că nici astăzi, nici mâine nu vor avea noroc! Ei cred în ei înșiși și în capacitățile lor.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!