7 motive pentru care nu îți găsești un partener potrivit

7 motive pentru care nu îți găsești un partener potrivit

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 November 2020 in Relatii

Oamenii au motive diferite pentru care sunt singuri. Dar fiecare dintre noi are nevoie de o persoană dragă alături!

Uneori nici nu observăm cum obiceiurile noastre ne împiedică să construim relații. Și doar noi avem putere asupra vieții noastre și putem oricând să corectăm situația.

Aceste 7 motive pot crea o barieră în calea iubirii. Schimbă-le pentru a fi fericit/ă în cele din urmă.

1. Ai o stimă de sine scăzută.

Cu toții avem voci interioare critice care spun că suntem prea slabi, prea grași, prea bătrâni sau nu suntem suficient de frumoși. Când urmezi exemplul „criticului tău interior”, comportamentul tău se schimbă și te îndepărtezi de oameni.

2. Teama de concurență.

Stima de sine scăzută duce adesea la teama de concurență. Acest lucru înseamnă că poți să renunți foarte repede când vezi că altcineva se bagă în seamă cu persoana care te interesează.

3. Îți este teamă.

Majoritatea dintre noi am simțit durerea unei inimi frânte, trădată și rănită de cineva pe care l-am iubit cu adevărat. Și după aceea, ați decis să vă închideți inima și vă este frică să începeți o nouă relație.

4. Ești atras de relațiile greșite.

Mulți oameni au o dorință inconștientă de a căuta relații toxice. Astfel de oameni aleg un partener care nu este compatibil din punct de vedere emoțional.

Uită-te critic la relație. Ai nevoie din nou de experiența pe care o ai deja?

5. Ești o persoană pretențioasă.

Să ai pretenții nu este un lucru rău, dar măsura este importantă în toate. Nu există oameni ideali, cu toții avem defecte. Prin urmare, fii mai îngăduitor față de alte persoane.

6. Îți place să fii singur.

Pe măsură ce îmbătrânim, avem tendința de a sta în zona noastră de confort și de a nu-i încălca limitele. Dar nu te poți închide de întreaga lume. Trebuie să ieși din mediul familiar, să te provoci și să cunoaști oameni noi.

7. Prea multe reguli.

Pe măsură ce îmbătrânești, adesea faci reguli despre viața ta personală. Dar acestea sunt obstacole inutile care te împiedică să construiești relații pe termen lung. Ascultă-ți inima și măcar uneori mai fă câte o excepție de la regulă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!