7 modalități eficiente de a schimba energia acasă

7 modalități eficiente de a schimba energia acasă

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 December 2020 in Articole

Dacă într-o cameră s-a acumulat prea multă energie negativă, te vei simți mereu obosit și deprimat. Prin urmare, cu cât cureți mai repede casa de această energie distructivă, cu atât mai bine.

Iată câteva modalități prin care îți poți curăța casa și schimba energia acesteia. Folosește aceste metode de două ori pe săptămână și vei ști că locuința ta va fi întotdeauna un loc în care te vei simți confortabil.

6 modalități eficiente de a schimba energia în casă:

1. Aerisește foarte bine casa dimineața

Primul lucru pe care trebuie să-l faci de dimineață este să deschizi toate ușile și ferestrele din casă. Energia nedorită va părăsi casa și o energie pozitivă îi va lua locul. Dar ține minte că trebuie să faci acest lucru în mod regulat.

2. Aruncă lucrurile inutile din casă

Nu mai păstra lucrurile vechi, stricate sau inutile în casă, scapă de ele pentru că îți vor aduce numai energii negative. Încearcă să faci mai mult loc pentru lucrurile frumoase care îți dau o stare de bine atunci când le privești.

3. Dă cu tămâie prin casă

Poți face asta la fiecare două săptămâni. Cel mai important lucru este să dați cu tămâie în toate camerele în timp ce ușile și geamurile ar trebui să rămână deschise. Roagă-te Domnului să alunge toată negativitatea din casa ta.

4. Șterge praful din casă cu soluție salină

Se toarnă apă fierbinte într-un recipient și se pune puțină sare în el. Șterge praful și șterge toate suprafețele cu o cârpă umezită cu această soluție. Această metodă îți va permite să scapi de energiile negative legate de anumite lucruri din casa ta.

5. Pune cristale în casă

Cristalele au o energie foarte specială. Pe lângă faptul că sunt foarte frumoase, ele aduc un element de unicitate în fiecare cameră și promovează fluxul de energii pozitive.

6. Nu invita oameni negativi în casa ta

Nu ar trebui să lași persoanele toxice să aducă negativitate în casa ta. Acesta este locul în care ar trebui să simți bucurie și pace. Nu lăsa în casa ta persoane care îți strică starea de spirit în mod constant. Energiile acestor persoane nu ce căuta în casa ta.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!