7 lucruri interesante pe care ar trebui să le știi despre îngerii păzitori

7 lucruri interesante pe care ar trebui să le știi despre îngerii păzitori

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 December 2022 in CuriozitățiSpiritualitate

Îngerii păzitori ne-au fost oferiți chiar înainte de naștere. Spre deosebire de alți îngeri și arhangheli, îngerii păzitori doar veghează asupra noastră. Ar trebui să-i tratăm ca pe un fel de detectivi privați care au o singură slujbă, de a ne ghida viața pentru a putea evita obstacolele și problemele vieții.

Îngerii păzitori sunt oarecum ca o mamă grijulie care are mereu grijă de copilul ei și face tot ce poate pentru a-i asigura siguranța și protecția. Ei ne aduc confort, sfaturi înțelepte, oportunități și oamenii potriviți în viața noastră.

1. Nu sunt atașați unei anumite religii.

Nu numai creștinii au îngeri păzitori. Fiecare persoană îi are, indiferent de religia sa: musulmani, evrei, hinduși, păgâni și budiști. Îngerii sunt prezenți în fiecare personalitate spirituală, deși nu aparțin vreunei religii anume.

Iar acest lucru are un anumit sens, deoarece, așa cum am menționat mai devreme, îngerii ne sunt oferiți înainte de a ne naște. Îngerii păzitori nu au o tradiție spirituală favorită. Ateii au și îngerii lor. Îngerii păzitori respectă credințele oamenilor, atâta timp cât aceste credințe nu dăunează unei persoane.

2. Au suflet și inimă.

Unii oameni cred că îngerii sunt diferiți de oamenii obișnuiți și că nu au nimic în comun. Dar îngerii sunt creaturi extrem de sensibile și emoționale iar asta are sens, deoarece munca pe care o fac este să arate compasiune și milă față de umanitate.

În plus, îngerii sunt foarte sensibili la emoțiile oamenilor. Când suntem răniți, îngerii simt și ei durerea din sufletul nostru. Cu toate acestea, sunt experți și în domeniul emoțiilor, așa că nu vor prelua mai mult decât pot face față.

3. Când le cerem să ne ajute, ei fac mai mult decât avem nevoie.

Îngerii caută mereu o oportunitate de a face călătoria noastră prin viață mai interesantă, distractivă și dinamică. Astfel, chiar și cei dintre noi care nu se roagă seara și nu acceptă ajutorul altora, au parte de ajutorul îngerilor.

Îngerii ne respectă întotdeauna alegerile, atâta timp cât deciziile noastre nu ne dăunează nouă sau oamenilor din jurul nostru.

4. Nu noi îi alegem pe ei, ei ne aleg pe noi.

Unul dintre principalele motive pentru care îngerii păzitori sunt atât de devotați unei persoane este că nu îi alegem noi, ci ei ne aleg pe noi. Ei singuri au hotărât să fie alături de noi și să ne îndrume pe calea vieții, depunând un jurământ sacru, la care mărturisesc cerurile și Universul.

Deși îngerii păzitori simt că trebuie să vegheze asupra oamenilor lor, devotamentul lor se bazează pe dragostea adevărată și pură. Capacitatea lor de a iubi o persoană este surprinzătoare. Au luat decizia conștientă de a ne oferi dragostea lor pentru că ne respectă sufletul.

5. Nu există nimeni care să ne cunoască mai bine decât îngerul nostru păzitor.

Au fost cu noi chiar înainte de a ne naște, când eram doar un mic suflet care plutea în ceruri. De aceea ne cunosc foarte bine. Ei ne-au văzut „cum suntem noi cu adevărat”, ne cunosc toate gândurile, nu doar ceea ce arătăm, învelișul fizic și vremurile în care trăim acum.

Și pentru că îngerii păzitori sunt în contact strâns cu Spiritul, ei știu ce experiențe de viață, relații și sarcini ne sunt atribuite de Dumnezeu pe pământ.

6. Ei sunt alături de noi prin momentele bune și rele.

Îngerii nu ne abandonează atunci când avem necazuri. Ne urmăresc peste tot. Dacă ne confruntăm cu probleme (să zicem, ne aflăm pe patul de spital, în închisoare sau nu știm cum să ieșim dintr-o problemă), Îngerul nostru ne va sprijini și ne va iubi pe deplin. Când se întâmplă acest lucru, ei sunt mai aproape de noi decât credem.

Ei nu ne judecă, ci percep fiecare greșeală exact ca pe o greșeală. Ei înțeleg că este în natura umană să facă greșeli.

7. Avem mai mulți îngeri păzitori deodată.

Diferite culturi și tradiții tind să descrie îngerii păzitori ca fiind ființe cu o singură misiune. Dar cu toții avem mai mulți îngeri păzitori, nu doar unul. Numărul lor depinde direct de caracteristicile vieții noastre, precum și de sarcinile cu care se confruntă sufletul nostru.

Cel mai adesea, o persoană poate avea 3 sau 4 îngeri păzitori. Cu cât o persoană este mai de succes, adună mai mulți îngeri.

Ar trebui să ne facem timp să ne cunoaștem îngerii păzitori.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!