7 legi ale Universului, pe care dacă le încălcați trebuie să plătiți

7 legi ale Universului, pe care dacă le încălcați trebuie să plătiți

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 December 2022 in Spiritualitate

Universul are propriile sale legi. Și nu totul ține de fizică. Lumea animată și neînsuflețită există, supunându-se unor reguli de neclintit. Numai așa se poate obține echilibrul și armonia. Iată 7 reguli principale care funcționează fără îndoială în viața noastră.

Universul există după propriile sale legi, care sunt cunoscute doar de el. Iar omul nu este încă în stare să le înțeleagă pe deplin. Poate de aceea nu înțelegem de ce ne cad peste noi catastrofe globale și locale, de ce suntem forțați să suportăm atâtea necazuri… Dar putem încerca să regândim și să reparăm ceva. Tot ce trebuie este să aderăm la ele, pentru că noi înșine suntem niște roți minuscule în acest sistem colosal și armonios. Cum poate o persoană să aplice aceste 7 legi în viața de zi cu zi?

7 legi principale ale Universului nostru

1. Legea vidului

Noul nu poate intra în viața ta până nu scapi de vechi. Nu vă atașați de lucrurile care sunt învechite, inutile. Dacă aveți nevoie de o haină nouă, ar trebui să le duceți pe cele vechi la gunoi sau să le dăruiți. Aruncă ceea ce nu mai ai nevoie. Astfel trebuie făcut cu toate gândurile, lucrurile, stereotipurile. Fă loc noului pentru a-i oferi șansa de a-ți schimba viața.

2. Legea circulației

În orice sistem integral, unificat, această lege este necesară. La fel ca circulația atmosferei pe Pământ. Oferă mișcare continuă, dinamică, atunci când unul este înlocuit cu altul. Iar pentru a obține ceea ce îți dorești, cu siguranță va trebui să renunți la ceva, să sacrifici ceva.

3. Legea imaginației

O persoană nu poate ști exact totul despre realitatea care ne înconjoară. Poate că spațiul tridimensional euclidian în care existăm este doar un element de diferite dimensiuni necunoscute nouă. Dar putem visa. Recreează-ți visele în imaginația ta. Aceasta se numește vizualizare creativă. Imaginează-ți tot timpul ceea ce vrei să faci. Și într-o zi vei reuși.

4. Legea creativității

Mintea umană are capacități uimitoare. Iar capacitatea de a fi creativ este ceea ce ne deosebește de alți reprezentanți ai vieții de pe planetă. Când energia gândirii, intuiției, imaginației se reîncarnează în ceva material, o persoană creează capodopere în toate sferele ființei sale (nu numai în artă și literatură). Așa apar descoperirile, așa funcționează progresul.

5. Legea bumerangului

Să știi să dăruiești, căci ceea ce dai se întoarce de zece ori. Nu este vorba doar de bunuri materiale, de valori. Indiferent de ceea ce oferi. ți se poate întoarce prin noroc, șansă favorabilă și bucurie neașteptată. Când primiți beneficii, este important să le puteți împărți altora fără să așteptați nimic în schimb și să nu vă gândiți la răzbunare. Trebuie să fie din inimă. Respectă-ți abilitățile, bucură-te de cadouri și împarte-le cu ceilalți. Iar Universul, conform legilor sale, te va răsplăti cu siguranță.

6. Legea zeciuielii

Universul își primește zecimea. Așa ar trebui să fie. Nu ezita să dai 10% din ceea ce ai. Nu o vede ca pe o pierdere. Omul nu știe niciodată cât va avea de câștigat în viitor. Se întâmplă să ne bucurăm degeaba când primim ceva. Sau, invers, pierderea atrage după sine schimbări favorabile. Asa este aranjat.

7. Legea iertării

Nu păstrați resentimentele, durerea, amărăciunea și răul în inima voastră. Oricum, fiecare persoană primește ceea ce merită. Prin urmare, nu ar trebui să acumulați în suflet sentimente negative care vă corodează din interior. Iertați toate nemulțumirile mici și mari. La urma urmei, nici tu nu ești fără de păcat. Gândește-te că tu însuți ai jignit pe cineva voluntar sau fără să vrei, sau poate cineva nu a fost tratat foarte bine de tine.

Poate că nu ai vrut să provoci durere și suferință. Dar așa este viața. Iertați pe toți. Și pe voi, de asemenea. Nu te bate pentru eșecuri, slăbiciuni și greșeli. Acceptă felul în care ești. Iar acesta va fi primul pas pe drumul către armonia care domină Universul.

Suntem încă la începutul drumului cunoașterii legilor importante care mișcă Universul. Dar nu există nicio îndoială că viața noastră este indisolubil legată de aceste legi, iar respectarea lor aduce prosperitate și o viață armonioasă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!