6 superputeri pe care fiecare femeie le primește după ce a devenit mamă

6 superputeri pe care fiecare femeie le primește după ce a devenit mamă

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 December 2022 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăLifeStyle

Înainte de a naște, unele femei habar nu aveau că sunt capabile să facă anumite lucruri. Probabil că multe aptitudini se dezvoltă natural odată cu îngrijirea bebelușului. În acest articol vă vom prezenta câteva abilități speciale pe care femeile le deprind după ce devin mame pentru prima dată:

Iată ce abilități dobândesc femeile după ce devin mame:

1. Dorm în orice poziție

Oamenii de știință susțin că o persoană poate trăi 4-5 zile fără somn. În Evul Mediu, s-a făcut odată un test, o persoană nu a fost lăsată să doarmă, iar după un timp a înnebunit.

După ce devin mame, din cauza oboselii acumulate, femeile învață să doarmă oricum și oriunde, nu au nevoie neapărat de un pat călduros. Dacă s-ar stabili un record pe această temă, femeile ar intra cu siguranță în Cartea Recordurilor.

S-a confirmat că o femeie poate să tragă un pui de somn rezemată de ușa de la intrare în timp ce soțul încalță copilul. De asemenea, ele pot să adoarmă chiar și atunci când alăptează bebelușul sau când vorbesc cu cineva la telefon. Dacă acea convorbire se rezumă la femeia care aprobă cu ,,aha” la tot ce spune interlocutorul, mai mult ca sigur o să adoarmă cu telefonul la ureche.

2. Poate face orice cu bebelușul în brațe

Numai o mamă știe cât de greu este să lași copilul în pătuț atunci când plânge, este imposibil. Așadar, în cele mai multe cazuri, mama trebuie să își țină bebelușul în brațe chiar și atunci când are anumite lucruri de făcut în casă.

Ea își ține copilul în brațe atunci când face curat, atunci când gătește, atunci când se aranjează. Dacă multe femei se întreabă cum pot să scape de kilogramele în plus acumulate în sarcină, ei bine, acesta este răspunsul: să care bebelușul peste tot.

3. Devin cântărețe în fiecare seară

Vocea mamei este, fără îndoială, cea mai caldă, blândă și frumoasă voce pentru un copil. Toate mamele știu și își amintesc cât de greu este să adormi un copil. Pentru asta, toate mamele merită un premiu pentru ,,Cea mai bună cântăreață de melodii pentru copii”. Numai mamele știu câte povești le-au spus copiilor ca să îi poată adormi sau câte cântece de leagăn au cântat.

4. Au reflexe uimitoare

Înainte să devii mamă, știai să prinzi pahare, furculițe sau lucruri care cădeau? Cred că nimeni nu putea. O femeie, după ce devine mamă, dezvoltă niște reflexe uimitoare de a prinde prinde obiectele care cad, precum jucării, suzete, biberonul, sau de ce nu, chiar și bebelușul, atunci când se rostogolește până la marginea patului.

5. Au mai multă răbdare

Mamele nu au egal pentru această abilitate. Ele trebuie să aștepte 9 luni pentru ca bebelușul să se nască, Apoi trebuie să aibă răbdare de fiecare dată când îl pune la somn, de fiecare când plânge. Apoi crește, începe să meargă, să facă haos în casă, iar mama trebuie să aibă răbdare și să strângă mereu după el, să îl schimbe de hăinuțe de fiecare dată când se murdărește, să îi calce toate hăinuțele mici. Și câtă răbdare este necesară pentru a convinge copilul să își pună jucăriile la locul lor!

6. Îi oferă putere și încredere de sine

Nașterea unui copil îi dă unei femei încrederea că este mult mai puternică decât credea și că este capabilă să facă mult mai multe lucruri decât credea. Cărămida care stă la baza creșterii unui copil este de obicei mama. Chiar dacă tatăl mai ajută din când în când, mama rămâne principala persoană pentru tot ceea ce înseamnă îngrijirea copilului. Copilul se bazează în principiu pe mamă, iar acest lucru îi dă mamei încrederea că este capabilă să facă absolut orice pentru puiul ei.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!