6 semne ale unui atac energetic și o modalitate rapidă de a te proteja de impactul său negativ

6 semne ale unui atac energetic și o modalitate rapidă de a te proteja de impactul său negativ

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 December 2022 in Spiritualitate

Oricât de trist ar suna, în fiecare zi ne confruntăm cu un flux imens de energie negativă venită din partea celor cu care intrăm în contact. Iar uneori, devenim obiecte ale unor adevărate atacuri energetice care ne distrug în mod imperceptibil nu numai bunăstarea, ci și sănătatea, atât mentală, cât și fizică.

Este o mare greșeală să crezi că numai efectele negative intenționate au putere distructivă: deochi, blestem etc. O lovitură de energie poate fi primită și de la un necunoscut care are o energie negativă puternică.

Cele mai grăitoare semne ale unui astfel de atac:

Apare o senzație de privire grea pe ceafă și o dorință nestăpânită de a te întoarce, de a găsi persoana care face asta, dar în același timp, și o teamă inexplicabilă care nu permite acest lucru.

O slăbiciune inexplicabilă crește în intensitate atunci când picioarele cedează și crezi că dacă vei mai face un pas și cu siguranță vei cădea.

– dar, în același timp, întregul corp se micșorează ca o minge, astfel încât începi să simți fizic că: „nervii sunt întinși cu o sfoară”.

O trecere rapidă de la senzația de căldură, la frig, iar un nod în gat nu îți permite să respiri aer și singura dorință este să-ți dai jos rapid hainele sau sa ieși afară.

Gândurile îți sunt confuze, îți este imposibil să te concentrezi și să-ți amintești la ce te gândeai bucuros în urmă cu doar câteva minute.

Cel mai bun lucru în acest moment este să te speli cu apă rece pe față. Dar, dacă acest lucru nu este posibil, încrucișează-ți brațele și picioarele și spune:

„Ceea ce a venit la mine, se va întoarce la cel care a trimis.”

sau „De la cine a venit răul, la acela să se întoarcă înzecit.”

Apropo, în cazul copiilor, în primul rând, aceștia încep să se plângă de durere de burtă. Nu ignora astfel de plângeri!

Persoanele cu un biocâmp puternic pot să nu aibă semne atât de evidente ale unui atac energetic negativ. Însă asta nu înseamnă că nu există atacuri. Fii atent la felul în care te simți, mai ales dacă gândul „ceva nu merge bine” îți apare din ce în ce mai des în minte. Nu ar trebui să îl ignori. Pentru că acesta este un semn al unui atac negativ, care se transformă foarte repede în epuizare emoțională, apatie și un sentiment debilitant de anxietate.

Însă are și efecte pe termen mai lung, oboseală persistentă și dureri de cap, stare nervoasă fără motiv, nopți nedormite, care duc la eșecuri și boli. Mai mult decât atât, de multe ori apar din senin, complet inexplicabil și nu poți găsi niciun diagnostic sau tratament.

Ar trebui să verificați dacă, din invidia altora, ați devenit ținta unui atac energetice, chiar dacă nu aveți „simptome” evidente. În plus, este foarte simplu să faci asta:

Umple două pahare cu apă potabilă curată. Ia câte o înghițitură din fiecare pentru a te asigura că are același gust.

Acoperă unul dintre pahare cu palma dreaptă timp de 5 minute pentru a energiza apa.

Apoi mai ia o înghițitură. Dacă gustul apei s-a schimbat și pare amar, acru sau sarat, este timpul să începi să îți cureți energia și să-ți restabilești protecția.

Poți verifica din nou, luând câte o gură de apă din fiecare, pentru a te convinge de gustul apei din paharul pe care ai ținut mâna.

Nu uitați că alimentându-ne în mod continuu temerile, fără să vrem să scăpăm de amintirile dureroase și plângându-ne constant, ne rănim pe noi înșine în interior, devenind pradă ușoară pentru vampirii energetici.

Vampirii energetici îi atacă pe cei puternici, dar simt slăbiciunea de la depărtare, crede-mă.

De aceea este atât de important să îți analizezi emoțiile, să scapi de cele care îți slăbesc protecția energetică.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!