6 reguli ale relațiilor bănești dintre un bărbat și o femeie

6 reguli ale relațiilor bănești dintre un bărbat și o femeie

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 November 2022 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieRelatii

În lume, milioane de cupluri se formează, apoi se ceartă și se despart din cauza banilor, indiferent de stadiul relației și de nivelul de prosperitate în care se află la acel moment. Subiectul banilor sunt ca un test în relații. Ei arată nivelul de grijă, încredere și responsabilitate în viața de cuplu.

Cine ar trebui să plătească într-o relație? Doar bărbatul sau ambii parteneri trebuie să fie independenți financiar? Aceste întrebări apar inevitabil într-o relație. Problema resurselor monetare într-un cuplu este la fel de veche ca lumea. Bineînțeles că ne iubim, dar la fel iubim și banii! Și, de asemenea, nu vrem să fim înșelați de sentimentele și așteptările noastre.

Iată 6 reguli ale banilor în relația de cuplu

1. Bărbatul trebuie să susțină familia pe plan financiar

Așadar, bărbatul trebuie să plătească pentru tot. Acest lucru nu reprezintă o pedeapsă, ci o acțiune complet normală de responsabilitate masculină.

Unele femei fac tot posibilul să aducă bani la bugetul familiei astfel încât că existe o egalitate. Apoi se întreabă de ce soțul stă întins pe canapea din ce în ce mai mult și nu se străduiește să câștige mai mult. Pentru că știe că femeia va completa orice nevoie financiară.

2. Trebuie să existe un echilibru

Să nu credeți că un bărbat trebuie să ofere totul, iar o femeie trebuie doar să primească, trebuie să existe un echilibru în relație. Dacă bărbatul plătește pentru cumpărături, femeia trebuie să gătească, dacă bărbatul merge la muncă, femeia trebuie să se ocupe de treburile casnice și de îngrijirea copiilor, dacă bărbatul vine obosit de la muncă, femeia trebuie să  dea dovadă de tandrețe și dragoste. O femeie cu adevărat înțeleaptă înțelege cât de important este echilibrul în familie.

3. Bărbaților le place să le facă poftele femeilor

Dacă ești într-o relație, atunci nu trebuie să îți faci singură poftele. Bărbații iubesc să satisfacă nevoile femeilor, să le ofere cadouri, să le facă fericite. Pentru ca potențialul masculin să se dezvolte, femeile ar trebui să pună responsabilitățile financiare pe umerii bărbaților. Dorințele ei sunt ca un combustibil pentru motorul lui.

4. Trebuie să știți cum să cereți bani

Un bărbat simte când o femeie îi cere bani pentru a-i cheltui fără rost. Dacă totuși vreți să faceți acest lucru, începeți cu sume mici și apoi creșteți treptat cererile în funcție de starea lui de spirit. Dacă este fericit, este cel mai bun moment de a cere. Dar atenție, aveți grijă să nu cereți mai mult decât știți că ar fi dispus să vă dea, dacă cereți sume uriașe se poate enerva și poate decide să nu vă mai dea nimic.

5. O femeie nu face cadouri scumpe.

Acest lucru este foarte simplu. Nu prețul unui cadou este important și nici măcar cadoul în sine. Ceea ce contează cu adevărat este atenția și emoțiile simple pe care cadoul le-a evocat. Nu cheltui mult pe cadourile unui bărbat doar sa să te afirmi în fața lui.

6. Nu vă concentrați pe venit

Într-adevăr, puțini oameni reușesc să construiască un palat plecând de la o căsuță mică. Însă într-o relație nu trebuie să ne concentrăm prea mult la bani. Ce contează cu adevărat în relația de cuplu este dragostea. Dacă nu există dragoste, puteți merge și la Dubai, că tot veți avea un gol în stomac.

Dragostea nu se măsoară în suma de bani, ci în capacitatea de a dărui din ceea ce ai.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!