6 motive neobișnuite ale sărăciei pe care portofelul nostru le ascunde

6 motive neobișnuite ale sărăciei pe care portofelul nostru le ascunde

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 July 2023 in SpiritualitateSuperstitii

Mulți dintre noi abordează destul de nepăsători aspectul portofelului nostru. Un portofel nepotrivit sau o stare vizibil degradată a acestuia conduc la mai puțină prosperitate financiară în viața unei persoane.

Portofelul gol

Niciodată și sub nicio circumstanță portofelul tău nu ar trebui să rămână gol pentru o perioadă lungă de timp. Poate să fie gol pentru o oră, două, maxim o zi, dar nu mai mult. Uneori pot apărea situații nefericite când trebuie să cheltui totul până la ultimul ban, dar e mai bine să nu faci asta. Ia întotdeauna bani cu rezervă. Măcar o monedă și o bancnotă ar trebui să fie mereu în el.

Bancnote mototolite

Nu este suficient ca portofelul să conțină bani. Este extrem de important ca toate bancnotele să fie netede și aranjate cu grijă. Nu se recomandă mototolirea sau îndoind bancnotele, altfel acest lucru va afecta negativ succesul tău financiar. Banii preferă ordinea și îngrijirea.

Portofel deteriorat

Un portofel rupt aduce doar probleme în sfera financiară. Prin găurile din portofel, norocul tău financiar se scurge. De îndată ce portofelul vechi începe să se deterioreze și să-și piardă aspectul, ar trebui să-l arunci imediat și să cumperi altul. Cu cât o persoană umblă mai mult timp cu un portofel rupt, cu atât atrage mai puternic sărăcia. Cu zgârieturi minore poți trăi, dar cu găuri cu siguranță nu.

Portofelul altcuiva

O altă sursă de probleme financiare este portofelul altcuiva. De exemplu, al tău s-a deteriorat, așa că temporar folosești portofelul care a aparținut sau încă aparține unei rude, unui prieten sau partenerului de viață. Nici asta nu este de dorit, deoarece portofelul absoarbe energia persoanei și nu poate aduce noroc altcuiva.

Portofelele găsite prezintă un pericol special. Nu vei afla niciodată cine a fost proprietarul anterior. Mai mult, acest portofel ar putea fi blestemat pentru a aduce probleme altei persoane. Este foarte rău să folosești banii altora care au ajuns în mâinile tale. Dacă ai găsit un portofel, încearcă să-l returnezi proprietarului cât mai curând posibil. Un mare plus pentru karma este mai bun decât câțiva bani în plus în buzunar.

Gunoi în portofel

Încearcă să faci astfel încât portofelul tău să nu conțină gunoi – bilete de autobuz folosite, chitanțe, hârtiuțe de bomboane și altele asemenea. Toate acestea reduc semnificativ creșterea prosperității financiare, deoarece energia banilor se amestecă cu vibrațiile străine.

Portofel prea mic

Portofelul nu ar trebui să fie prea mare, dar nici foarte mic nu e alegerea potrivită. Într-un portofel mic, cel mai probabil va trebui să ții bancnotele împăturite, iar asta nu are un impact prea bun asupra fluxurilor financiare.

Ce alte aspecte despre cum să te ferești de sărăcie mai cunoașteți?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!