6 motive neevidente pentru care ești în mod constant ghinionist

6 motive neevidente pentru care ești în mod constant ghinionist

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 November 2022 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieSfaturiSpiritualitateViata

Mulți atribuie ghinionul unui horoscop nefavorabil, blestemului sau deochiului, precum și îndoielii de sine. Acestea sunt doar câteva motive ale lipsei de noroc în viață. Este timpul să aflați despre cele mai neobișnuite surse de probleme.

În primul rând, încearcă să faci o curățare energetică a locuinței tale , deoarece în cele mai multe cazuri apar eșecuri în viața celor care nu își păstrează pereții casei curați și ordonați. Dacă curățarea nu funcționează, încercați să căutați alte cauze posibile ale problemelor persistente și ale eșecurilor.

Nepotrivirea obiectivelor și a capacităților

Mai simplu spus, uneori încercăm să facem lucruri peste puterea noastră. Vrem mai mulți bani, mai multă dragoste și mai mult din toate, cât mai repede posibil. Oamenii care își pun obiective prea ambițioase, în cele mai multe cazuri, eșuează. Același lucru se întâmplă și cu cei care sunt prea grăbiți. Desigur, aici nu putem vorbi despre noroc, pentru că Universul nu poate face imposibilul. Noroc este doar pentru acei oameni care își pun sarcini fezabile și nu privesc lumea prin ochelari de culoare roz.

Lipsa deciziei clare

La oamenii de rând, această stare se numește „Vreau ceva, dar nu știu ce”. Când o persoană înțelege clar unde și de ce se mișcă în viață, acest lucru formează gândurile potrivite în capul lui. Universul citește aceste gânduri și formează din ele realitatea înconjurătoare. Dacă o persoană nu are obiective. Atunci haosul și dizarmonia prevalează în viața lui. În acest caz, nu trebuie să vorbim despre noroc.

Mulți oameni nu au un scop, dar sunt în căutarea lui.

Lipsa de motivatie

Aceasta nu se referă la lipsa de energie, ci mai degrabă la un motiv psihologic pentru ghinion. Dacă o persoană nu trăiește cu un anumit scop și nu are pasiune în viață, norocul îl va ocoli mult mai des. Oamenii motivați, plini de foc în inimile lor, rareori se întâlnesc cu eșecul în viață, deoarece dificultățile pentru ei sunt doar un fleac.

Mediu toxic

Oamenii invidioși sunt o problemă uriașă pentru orice persoană. Încercați să nu aruncați niciodată praf în ochii nimănui. Nu trebuie să vă lăudați și să împărtășiți emoțiile din victorii cu cei de a căror bunătate nu sunteți sută la sută sigur. Există o mulțime de oameni invidioși în lume, iar pentru unii dintre ei invidia depășește toate limitele posibile.

S-ar putea să înceapă să-ți facă lucruri rele. De aceea este mai bine să evitați un astfel de comportament, ascunzându-ți adevăratele realizări.

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!