6 lucruri pe care dacă le faci îți alungă norocul și succesul

6 lucruri pe care dacă le faci îți alungă norocul și succesul

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 November 2020 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturiSpiritualitateViata

Există lucruri despre care nu ar trebui să spui nimănui. Asta te va ajuta să menții echilibrul energetic.

Străduiește-te să urmezi aceste reguli mereu, deoarece aceasta este singura modalitate de a păstra norocul cu tine pentru totdeauna.

1. Nu vorbi despre salariu și datorii

Nu trebuie să îți salariul: discuțiile despre bani creează invidie din partea unei persoane arogante sau care câștigă mai puțin și, prin urmare, atrage sărăcia.

Datoriile trebuie, de asemenea, ținute secret, pentru că alții se vor întreba ce fel de persoană ești. Dacă ai multe datorii, oamenii îl vor crede că ești o persoană iresponsabilă care nu știe cum să gestioneze banii.

2. Nu te lăuda cu realizările tale

Există lucruri pe care toată lumea le poate vedea – o mașină, o casă, haine de calitate. Dar există și realizări care pot fi simțite și observate doar de cel care le-a realizat – acestea sunt victorii psihologice și spirituale.

Dacă te vei lăuda cu realizările tale iar cei din jur nu ți le va aprecia, atunci vei înceta să nu le mai apreciezi nici tu, ceea ce îți va produce o stare de supărare, și îți vei pierde încrederea în tine.

3. Nu vorbiți despre planuri de viitor

Probabil că știți deja că nu este bine să povestim ceea ce vrem să facem pe viitor. Este mai bine să le ții pentru tine iar lumea să vadă doar rezultatele, pentru că în cazul în care planurile tale vor eșua, nu te va judeca nimeni.

4. Nu vă lăudați cu donațiile și facerile de bine

Nu trebuie să știe toată lumea atunci când ajuți pe cineva, nu trebuie să faci asta pentru laude. Pentru a păstra puritatea sufletului, faptele bune trebuie să rămână doar în sufletul tău. Oricât de mult bine ai face, cei din jur de vor judeca, chiar și dacă îți vei dona toată avuția, niciodată nu vei fi destul de bun pentru gura lumii!

5. Nu împărtășiți cu forța cunoștințele spirituale

Iluminarea religioasă sau spirituală trebuie ținută secret, deoarece este posibil ca oamenii din jurul lor să nu o înțeleagă. Dorința de a cunoaște mai multe trebuie să vină de la ei. Doar atunci când cineva te întreabă despre aceste lucruri îi poți da mai multe detalii.

Dacă le spui celor din jur despre iluminarea și creșterea spirituală, ei se vor speria deoarece nu sunt pregătiți pentru astfel de cunoașteri și vor spune că ești nebun.

6. Nu bârfiți

Când cineva îți spune lucruri negative despre cunoscuți și prieteni, sunt asemenea cu pantofii murdari care aduc mizerie în casă. Ar trebui să vă feriți de oamenii care bârfesc, deoarece sunt extrem de toxici. Îți umple sufletul cu energii negative, în loc să te concentrezi la lucruri care contează cu adevărat!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!