Image

6 lucruri pe care dacă le faci îți alungă norocul și succesul

Publicat de Patricia Esca pe 26 November 2020 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturiSpiritualitateViata

Există lucruri despre care nu ar trebui să spui nimănui. Asta te va ajuta să menții echilibrul energetic.

Străduiește-te să urmezi aceste reguli mereu, deoarece aceasta este singura modalitate de a păstra norocul cu tine pentru totdeauna.

1. Nu vorbi despre salariu și datorii

Nu trebuie să îți salariul: discuțiile despre bani creează invidie din partea unei persoane arogante sau care câștigă mai puțin și, prin urmare, atrage sărăcia.

Datoriile trebuie, de asemenea, ținute secret, pentru că alții se vor întreba ce fel de persoană ești. Dacă ai multe datorii, oamenii îl vor crede că ești o persoană iresponsabilă care nu știe cum să gestioneze banii.

2. Nu te lăuda cu realizările tale

Există lucruri pe care toată lumea le poate vedea – o mașină, o casă, haine de calitate. Dar există și realizări care pot fi simțite și observate doar de cel care le-a realizat – acestea sunt victorii psihologice și spirituale.

Citeste si  Povestea care te va pune pe gânduri. Răul nu există, e doar absența lui Dumnezeu.

Dacă te vei lăuda cu realizările tale iar cei din jur nu ți le va aprecia, atunci vei înceta să nu le mai apreciezi nici tu, ceea ce îți va produce o stare de supărare, și îți vei pierde încrederea în tine.

3. Nu vorbiți despre planuri de viitor

Probabil că știți deja că nu este bine să povestim ceea ce vrem să facem pe viitor. Este mai bine să le ții pentru tine iar lumea să vadă doar rezultatele, pentru că în cazul în care planurile tale vor eșua, nu te va judeca nimeni.

4. Nu vă lăudați cu donațiile și facerile de bine

Nu trebuie să știe toată lumea atunci când ajuți pe cineva, nu trebuie să faci asta pentru laude. Pentru a păstra puritatea sufletului, faptele bune trebuie să rămână doar în sufletul tău. Oricât de mult bine ai face, cei din jur de vor judeca, chiar și dacă îți vei dona toată avuția, niciodată nu vei fi destul de bun pentru gura lumii!

Citeste si  Cinci produse care curăță vasele de sânge de colesterol!

5. Nu împărtășiți cu forța cunoștințele spirituale

Iluminarea religioasă sau spirituală trebuie ținută secret, deoarece este posibil ca oamenii din jurul lor să nu o înțeleagă. Dorința de a cunoaște mai multe trebuie să vină de la ei. Doar atunci când cineva te întreabă despre aceste lucruri îi poți da mai multe detalii.

Dacă le spui celor din jur despre iluminarea și creșterea spirituală, ei se vor speria deoarece nu sunt pregătiți pentru astfel de cunoașteri și vor spune că ești nebun.

6. Nu bârfiți

Când cineva îți spune lucruri negative despre cunoscuți și prieteni, sunt asemenea cu pantofii murdari care aduc mizerie în casă. Ar trebui să vă feriți de oamenii care bârfesc, deoarece sunt extrem de toxici. Îți umple sufletul cu energii negative, în loc să te concentrezi la lucruri care contează cu adevărat!


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon