5 sfaturi pentru a păstra răul în afara casei tale

5 sfaturi pentru a păstra răul în afara casei tale

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 November 2020 in Spiritualitate

Este destul de ușor să lași răul să intre în casa ta. Dar nu este foarte greu să-l împiedici să intre în viața ta și să-ți tulbure liniștea.

Este foarte important să menții energia casei pozitivă , însă pentru aceasta trebuie mai întâi să nu mai atragi răul și negativitatea. Dacă urmați sfaturile enumerate mai jos, norocul vă va vizita mai des și veți avea o dispoziție mai bună și mai multă putere și energie.

Taci mai des și ascultă-i pe ceilalți

În niciun caz nu spuneți lumii despre fericirea voastră, nu vorbiți despre victorii, binele familiei, realizările la locul de muncă. Acest lucru va ajuta la evitarea bârfelor, invidiei și negativității din partea oamenilor răi, a dușmanilor ascunși și a celor care îți doresc rău.

Dacă păstrezi în secret tot ce este mai prețios și mai bun, oamenii răi și răul în general te vor ocoli. Viața va deveni mai bună, mai ușoară și mai plăcută, pentru că nimeni nu va interfera cu ea.

Nu lăsa pe nimeni să îți ofere sfaturi fără să le ceri

Prietenii și cunoștințele se amestecă adesea în probleme personale, considerând că este de datoria lor să ofere fel de fel de sfaturi. Acest lucru trebuie oprit încă în primele vorbe. Motivul este că, chiar dacă o persoană va urma sfaturile, se gândește totuși la ceea ce i-au spus alții. Acest lucru îl duce în rătăcire, distruge liniștea și atrage răul.

Poate fi sfatul unei inimi curate, însă  ceea ce este bun pentru o persoană poate fi rău pentru alta.

Combate invidia, furia și resentimentele

Există cinci modalități eficiente de a combate toate aceste sentimente. O persoană invidioasă și rea, ca un magnet, atrage oameni răi care îi distrug viața, fără a lăsa nici o piatră neîntoarsă din bunătate și pozitivitate. De aceea, în primul rând, trebuie să lucrezi asupra ta.

Învață să vă iertați reciproc

Iertarea aduce eliberare, puritate și pozitivitate. Când oamenii care trăiesc sub același acoperiș sunt supărați și jigniți unul pe celălalt, acest lucru duce inevitabil la formarea unor găuri în energia lor, prin care curge pozitivul. Energia negativă vine în locul său.

Când nu iertăm colegii și alte persoane necunoscute, acest lucru duce și la faptul că răul vine în viața noastră. Într-o relație cu orice persoană, bunătatea, armonia și pacea ar trebui să predomine.

Învață să te concentrezi asupra binelui

Dacă ceva rău se întâmplă la locul de muncă, lasă-l la locul de muncă. Dacă îl aduceți în casă și îl împărtășiți cu cei dragi, poate provoca o creștere a energiei negative.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!