5 semne prin care îți poți da seama că o persoană îți fură din energie și fericire

5 semne prin care îți poți da seama că o persoană îți fură din energie și fericire

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 December 2022 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSpiritualitate

Comunicarea cu cei din jur nu aduce întotdeauna o bucurie – se întâmplă ca, după o scurtă conversație cu o „bună” cunoștință, mâinile să îți cedeze și problemele să înceapă să te urmărească. Cauza problemelor poate fi energia negativă a persoanei cu care comunicați. Pur și simplu te poate invidia sau poate gândi despre tine într-un mod negativ, „sugând” ceea ce este pozitiv din viața ta.

Există o categorie de oameni care încearcă să-și completeze rezervele de energie hrănindu-se cu ale altora. Unii îi numesc vampiri energetici. Această categorie include adesea persoane a căror viață nu merge bine, motiv pentru care își invidiază vecinii și prietenii de succes.

Însă acești oameni vor fura doar energia, ci și fericirea, norocul. Desigur, nimeni nu-și dorește această întorsătură a evenimentelor.

Toate cele de mai sus se întâmplă atunci când comunici sau ai orice fel de interacțiune cu o persoană care nu are cele mai bune intenții. Nu întotdeauna impactul negativ poate fi recunoscut imediat. Însă este bine să cunoașteți semnele și manierele de comportament care indică un individ neprietenos în mediul tău.

Iată semnele care dau de gol o persoană invidioasă

1. Interes despre succesul tău

Desigur, chiar și cel mai bun prieten te poate întreba cum de îți merge bine. Însă ar trebui să fiți atenți atunci când o persoană începe să se intereseze detaliat și insistent de modul în care ați reușit să câștigați bani, să economisiți, de unde a fost achiziționat un lucru, care este prețul acestuia. Evident, există un interes declanșat de invidie, iar dezvăluirea succesului tău îți poate aduce pierderi și în final eșec.

2. Dorința de a ști totul despre viața ta

Atunci când o persoană caută să facă rău, să fure fericirea celorlalți, va pune întrebări despre toate evenimentele din viața victimei sale. Acesta vrea să dețină controlul asupra a tot ce se întâmplă. Evenimentele pozitive îi vor fi de interes îndeosebi.

Dar nu se va bucura, ci doar te va invidia și se va gândi cum să le ia de la tine și să le aducă în viața lui.

3. Dorința de a fi în locul victimei

Adesea acest lucru se întâmplă în legătură cu cei a căror carieră nu le permite să trăiască în pace.

O persoană negativă care vrea să fure ceea ce are altcineva îi va intra în rol: va începe să se așeze pe scaunul de la biroul victimei, va dori să folosească mașina și chiar să împrumute haine. Toate acestea sugerează că îi place dureros viața altcuiva.

Același lucru este valabil și pentru cei care vor mereu să încerce hainele victimei, să mănânce din vasele victimei și așa mai departe.

4. Își lasă lucrurile în casa victimei

Așa se face un descântec prin care energia victimei va merge direct către cel care dorește să primească fericirea și norocul ei. Poate lăsa orice obiect, de exemplu, o scrumieră, o brichetă, o figurină, chiar și o batistă. Unii se fac că uită hainele pentru a putea reveni după ele.

5. Dorința de a menține contactul tactil

Cel mai simplu mod de a fura energie este prin atingere: astfel este pătrunsă aura și energia va fi transferată mult mai ușor. Un astfel de contact tactil va fi stabilit cu fiecare ocazie. Uneori nu se va potrivi prea bine. Cum ar fi atunci când îți iei la revedere nu-ți mai dă drumul la mână, te atinge prietenește pe antebraț, spate, umăr. Te roagă să îl susții să se încalțe, sau alte lucruri care i-ar afecta echilibrul.

Cel mai important semn al furtului de energie va fi acela că afacerile vampirului vor prospera în timp ce apar problemele în viața victimei. De exemplu, dacă victima își pierde locul de muncă, vampirul va ajunge imediat într-o poziție bună.

Dacă observați aceste semne, atunci mai bine să întrerupeți comunicarea cu o astfel de persoană.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!