5 semne de alarmă că o femeie nu își mai iubește partenerul de viață

5 semne de alarmă că o femeie nu își mai iubește partenerul de viață

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 August 2023 in PersonalitatePsihologieRelatii

Dragii mei prieteni, e timpul să recunoaștem adevărul: de multe ori se întâmplă ca o femeie să rămână într-o relație din obișnuință. Ea nu își mai iubește bărbatul și nu vede nicio șansă de îmbunătățire a situației.

Așadar, dacă observați la partenera voastră aceste 5 semne, cel mai probabil ea nu mai are sentimente pentru voi. Sunteți gata să aflați care sunt acestea?

1. Nu acceptă să i se spună ce să facă și ce să nu facă

În orice relație, există reguli și limite raționale. Dacă partenera refuză să interacționeze cu alți bărbați din propria inițiativă, este perfect normal.

Dar, dacă îi atrageți atenția cu privire la acest lucru și ea vă răspunde: “Sunt o persoană liberă, nu am nevoie să mi se spună ce să fac și ce nu!”, acesta este un semn clar că dragostea ei a rămas doar în amintiri.

Cel mai probabil, ea stă în relație doar din obișnuință sau încă nu și-a găsit un înlocuitor.

2. Ea vă lasă să rezolvați întotdeauna problemele singuri

În relațiile echilibrate, sprijinul reciproc în rezolvarea problemelor este un lucru normal. Desigur, nu vorbim despre situații extreme care apar exclusiv din vina voastră și se referă la probleme personale. Asemenea cazuri sunt puține pentru a le discuta aici.

Vorbim despre situații mai simple, care se pot întâmpla oricui. De exemplu, cusutul unui nasture desprins de la o haină sau mersul până la magazin pentru a lua ceva urgent.

Dacă partenera voastră insistă în 100% din cazuri să rezolvați mereu problemele singuri, ea nu mai simte de mult afecțiune sinceră pentru voi.

3. Vă cere să vă schimbați atitudinea față de ea

Da, într-adevăr, există situații în care o persoană poate avea un comportament nepotrivit, atunci partenerul/partenera are dreptul să-i solicite să-și schimbe comportamentul.

Dar dacă vă tratați iubita frumos, iar ea totuși vă cere să faceți schimbări pentru a o trata ca pe o zeiță, atunci asta nu este iubire. Este egoism!

4. Vrea să faceți tot posibilul să o faceți fericită, dar ei nu îi pasă deloc de fericirea voastră

Mă refer la cerințele mari (vacanțe, cadouri scumpe), care o fac să se simtă fericită, chiar dacă asta necesită eforturi și resurse considerabile din partea voastră.

Dacă ea se preocupă mai mult de propria sa fericire și nu îi pasă de a voastră, acesta este un semn clar că a încetat să vă iubească.

5. Ea pune condiții și amenință cu despărțirea

Mă refer la orice cerințe ale partenerei voastre însoțite de amenințarea că se va despărți. Este o tehnică pur manipulativă pe care unele femei nu se sfiesc să o folosească.

Dacă veți cădea măcar o dată în capcana asta și îi veți îndeplini cerințele, ea va continua să vă folosească după acest tipar.

Nu vă lăsați păcăliți de capitularea mincinoasă spunând că cerința ei, rostită cu voce tare, a fost doar o glumă. Manipularea va fi mereu manipulare!

Este mai bine să o lăsați să-și ducă la capăt amenințările! Lumea este plină de femei minunate, care nu vor pune astfel de condiții partenerului iubit.

Știu că aceste cuvinte pot fi grele pentru voi, dar uneori trebuie să avem curajul să acceptăm adevărul și să luăm deciziile care sunt cele mai bune pentru noi.

Dacă vă aflați în situațiile descrise, revizuiți relația și încercați să găsiți o soluție care să fie cea mai benefică pentru voi.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!