5 semne care vă ajută să înțelegeți că aveți în față un Înger cu chip de om

5 semne care vă ajută să înțelegeți că aveți în față un Înger cu chip de om

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 September 2023 in De SufletSpiritualitate

S-ar putea să fiți surprinși, dar printre noi trăiesc cu adevărat Îngeri cu chip de om. Aceștia au multe alte nume frumoase – Trimișii Cerului, Copii de Cristal ai Luminii, Oameni-Indigo. Esența lor este dragostea și armonia, iar scopul lor este de a face lumea noastră mai bună, mai blândă și oamenii mai fericiți.

Oricât de ciudat ar suna, Îngerii cu chip de oameni nu sunt întotdeauna perfecți și nici nu veți vedea o aureolă deasupra capului lor. Adesea, ei sunt cei care sunt supuși slăbiciunilor pământești, rareori sunt fericiți în viața personală și nu au întotdeauna un aspect perfect. Dar asta nu îi împiedică să își îndeplinească misiunea.

Și nu este exclus ca chiar dumneavoastră să fiți un astfel de Înger.

Mai ales dacă simțiți că vă deosebiți de ceilalți și undeva în adâncurile subconștientului vă apar viziuni ale unei lumi complet diferite. Astfel de imagini vă apar în vis, către care încercați să fugiți în momente de dificultate, când vă pierdeți speranța și aripile nu se deschid.

Astăzi vreau să vă vorbesc despre semnele care vă pot ajuta să identificați aproape fără greșeală un Înger cu chip de om.

1. Răspund întotdeauna cu bine la rău.

Există mulți oameni pe care, din diferite motive, îi numesc “corbi albi“. Pentru unii, această calitate a bunătății le-a adus multă suferință încă din copilărie, când au fost supuși batjocurilor, umilințelor și singurătății. Un adevărat Înger nu va deveni răutăcios și nu va urâ întreaga lume, ci cu o perseverență maniacală va continua să răspundă cu bine la rău, chiar și când își dă seama că bunătatea lui este folosită cinic.

2. Preferă singurătatea.

Îngerii cu chip de om nu doar că iubesc singurătatea, ci resimt disconfort fizic în mulțime: le este greu să respire în mijloacele de transport aglomerate, evită cozi lungi și, adesea, în grupuri zgomotoase, simt ceva asemănător cu panica. Îngerii simt vibrațiile celor din jur, în special cele negative, care perturbă echilibrul lor energetic. Aceștia, literalmente, se îmbolnăvesc din cauza acestui lucru.

Liniștea bibliotecilor și sălilor de expoziție, singurătatea în natură – acestea sunt lucrurile care îi ajută să își refacă forțele și vibrațiile.

3. Sunt empati fenomenali.

Un adevărat Înger este o persoană cu o empatie incredibilă. Orice act de cruzime, violență, nedreptate sau durere le provoacă indignare și lacrimi. Simt durerea până în inimă, se grăbesc să ajute pe toți și sunt supărați dacă nu pot consola pe cineva.

Sensibilitatea lor, adesea, provoacă nedumerire și chiar iritare. Dar acesta este drumul lor, așa că, chiar dacă resimt suferință fizică din cauza durerii altora, nu pot evita misiunea lor.

Adesea, în încercările de a-și schimba natura, de a-și ușura suferința, Îngerii cu chip de om se avântă în extreme, devenind victime ale obiceiurilor dăunătoare.

4. Au o misiune specială – ajutorarea oamenilor.

De obicei, Îngerii cu chip de om devin medici excepționali, pedagogi talentați și mentori spirituali. Intuiția lor, capacitatea de a asculta vocea interioară și de a anticipa evenimentele sunt uimitoare. Ei se dezvoltă constant, iar timpul petrecut alături de acești Îngeri ne vindecă sufletul și dă sens vieții.

Oamenii se adresează adesea lor pe stradă pentru a cere indicații, străinii adoră să discute cu ei, le sunt dezvăluite cele mai ascunse secrete și sunt solicitați pentru sfaturi. Astfel, oamenii, fără să își dea seama, răspund la vibrațiile care vin de la Îngerii cu chip de om.

Sunt trimiși aici pentru a vindeca, a ghida și a ilumina, misiunea lor specială este de a servi oamenilor.

5. Își îngrijesc foarte mult sănătatea și arată întotdeauna mai tineri decât vârsta lor.

Acest lucru nu are nimic de-a face cu narcisismul sau egoismul. Astfel de sentimente sunt străine Îngerilor cu chip de om. Pacea interioară, spiritualitatea înaltă – acestea sunt lucrurile care îi fac să aibă grijă de sănătatea lor, să practice sport și să ducă un stil de viață sănătos. Deoarece corpul este templul sufletului și lumea poate fi schimbată doar schimbându-se pe sine. Nu este deloc surprinzător că astfel de oameni arată cu mult mai tineri decât vârsta lor.

În plus, adesea Îngerii cu chip de om sunt foarte sensibili la produsele alterate, cosmeticele de calitate slabă, chimicalele de uz casnic etc. Cele mai mici abateri pot provoca reacții adverse și alergii.

Pare că sunt obsedați de calitate și de un stil de viață sănătos, dar, de fapt, încearcă doar să evite consecințele nedorite.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!