5 semne ale unui înger păzitor care avertizează împotriva necazurilor și a problemelor

5 semne ale unui înger păzitor care avertizează împotriva necazurilor și a problemelor

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 November 2022 in Spiritualitate

Cuvântul „Înger” înseamnă „Mesager”, un locuitor al raiului, o creatură strălucitoare. Ne imaginăm un înger ca un omuleț cu aripi, el poate fi de formă masculină sau feminină. Îngerii pot fi clasificați în: serafimi cu șase aripi, heruvimi cu patru aripi sau scaune purtătoare de Dumnezeu. În lumina noilor cunoștințe ezoterice, îngerii biblici au început să fie asociați cu egregorii – formațiuni energetice-informaționale care trăiesc într-un plan subtil.

Fiecare persoană are propria sa viziune despre îngeri. A crede sau a nu crede este, de asemenea, o chestiune personală pentru fiecare.

Cum ne protejează un înger păzitor?

Îngerul păzitor ne alege la naștere și ne însoțește toată viața. El ne iubește ca pe niște copii și ne oferă dragostea și căldura lui. El este ca o rază de soare. Mereu acolo, indiferent ce facem.

Un înger este întotdeauna gata să te ajute în orice situație. Trebuie doar să-i ceri ajutor. Dar trebuie să rețineți: îngerul tău păzitor nu va fi niciodată de acord să ajute dacă cererea poate face rău altor ființe vii.

Cererea trebuie să vină dintr-o inimă curată.

Îngerii păzitori aud mereu rugăciunile și dorințele noastre și încearcă mereu să ne ajute. În momentul în care avem nevoie, Îngerul păzitor ne arată care sunt decizii corecte și ne trimite ajutoarele de care avem nevoie.

Îngerul îți va spune cum să fii la locul potrivit și la momentul potrivit. Deschide o carte la o pagină oarecare, iar ochii tăi se vor duce pe rândul care îți va arăta răspunsul la întrebarea la care ai căutat răspuns astăzi.

De asemenea, se poate întâmpla ca o situație aparent fără speranță să fie rezolvată brusc în favoarea ta. Dacă greșim, Îngerul înțelege acest lucru și ne oferă posibilitatea de a corecta greșeala.

Ortodocșii cred că fiecare persoană are propriul său înger păzitor, care îi va proteja cât timp vor trăi pe Pământ și apoi în fața Domnului.

Ce semne de avertizare ne trimite Îngerul păzitor

Acordați atenție semnelor și evenimentelor repetitive, liminilor roșii, disconfortului mental și emoțional, comportamentului animalelor de companie, articolelor scăpate frecvent, întârzierilor din trafic și problemelor bruște de sănătate.

1. Premoniție.

S-ar putea să fii cuprins de o premoniție, de îndoială cu privire la ceea ce urmează să faci. Apoi îți dai seama că de fapt trebuia să faci în alt mod.

2. Un vis profetic de avertizare.

Într-un vis, Îngerul păzitor comunică cu noi mai detaliat. Ți se va afișa o serie întreagă de culori prin care îți va fi transmis un avertisment despre un eveniment negativ viitor.

3. Strălucirea curcubeului.

Dacă, după dorința sau rugăciunea ta pentru ajutor, ai văzut imediat un curcubeu, dar nu a fost ploaie, acesta poate fi un semn că Îngerul păzitor este de acord cu tine și vei fi îndrumat pentru a realiza ceea ce ai cerut. Sunteți învăluit în iubire divină și puterile superioare vă protejează.

4. Senzație de frig.

Dacă simți brusc un fior, asta înseamnă că Îngerul tău păzitor este lângă tine și încearcă să te avertizeze despre ceva. Trebuie să acordați o atenție deosebită acestui lucru.

5. Numerele. Expresii. Publicitate.

Semnele îngerii pot fi citite în cele mai neașteptate locuri.

De exemplu, dacă anumite numere, fraze sau cuvinte apar brusc în fața ochilor tăi, acestea pot fi semnele transmise de un Înger păzitor.

Un Înger păzitor îți poate trimite indicii importante printr-o frază, videoclip sau imagine dintr-un film, reclamă, un rând dintr-un ziar sau carte, afișe pe pereți și multe alte mijloace care îți atrag atenția. Toate acestea pot conține răspunsul la cea mai importantă întrebare a ta.

Fii atent și susceptibil la semnale neobișnuite din exterior!

Cere-i Îngerului tău păzitor să fie cu tine în toate secundele vieții!

Îngerii păzitori ne protejează, ne ajută să ne facem viața mai fericită, chiar dacă nu le cerem direct asta.

Mulțumește din suflet Îngerului tău păzitor pentru orice ajutor!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!