5 motive pentru care nu ai succes in viata explicate de autorul cartii “Tată bogat, tată sărac”

5 motive pentru care nu ai succes in viata explicate de autorul cartii “Tată bogat, tată sărac”

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 September 2020 in Dezvoltare PersonalaPersonalitate

Autorul cărţii ,,Tată bogat, tată sărac”, omul de afaceri Robert Kiyosaky ne împărtăşeşte din experienţa lui de viaţă. De cele mai multe ori, spune acesta, suntem învăţaţi cum să muncim din greu ca să avem bani, dar nu ne spune nimeni ce ar trebui să facem ca să nu le ducem lipsa sau să-i înmulţim.

Există 5 motive principale care actionează ca obstacole, afirmă Robert Kiyosaky. Este vorba despre frică, scepticism, lene, despre obiceiurile rele şi despre aroganţă.

Frica este o caracteristă generală. Soluţia ar fi să o depăşim sau să o controlăm. Eşecurile îi inspiră pe învingători în cele din urmă şi ar trebuie privite drept experienţe cu învăţături preţioase.

Scepticismul ne împiedică şi el să luăm decizii. Ne descurajăm că alţii sunt mai buni sau că ideea de afacere de la care am pornit este desuetă. Autorul spune că scepticii nu câştigă niciodată.

Lenea duce la faliment personal, mai explică autorul cărţii ,,Tată bogat, tată sărac”. Lenea sau comoditatea! Te poţi implica foarte mult într-o direcţie şi să ingnori o alta, cum ar fi timpul petrecut cu familie.

Un alt obstacol în calea sccesului sunt relele obiceiuri. Indiferent de câţi bani avem sau de felul în care arătăm, cu toţii trebuie să plătim dări la stat şi să fim trataţi la fel de autorităţi. Suntem deci, egali! Cel de-al cicilea obstacol: aroganţa înseamnă orgoliu plus ignoranţă şi este bine să nu cădem în capcană. Aroganţa atrage după sine eşec şi bani pierduţi. Cheia sccesului stă în depăşirea tuturor acestor temeri şi atitudini negative! Optimismul face mult mai bine!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!