5 lucruri găsite în casă, puse de cineva care îți vrea răul

5 lucruri găsite în casă, puse de cineva care îți vrea răul

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 November 2020 in CuriozitățiSfaturiSpiritualitateViata

Uneori oamenii găsesc obiecte ciudate în curțile sau apartamentele lor. Ce este ciudat reprezintă de fapt locul în care au fost descoperite. Și dacă împreună cu aceste descoperiri apar din când în când probleme, atunci vă puteți gândi că aceste lucruri fost puse pentru a vă aduce rău.

Chiar dacă suntem în secolul XXI, încă sunt mulți oameni care se folosesc de aceste lucruri, încercând să facă rău celorlalți prin magie și descântece.

Care sunt aceste lucruri?

1. Ac. Acele subțiri, sârmele ascuțite sunt adesea folosite pentru tot felul de lucruri negative. Aruncarea unui ac este ușoară – sub covor, în colțul casei – în astfel de locuri, este puțin probabil ca proprietarii să le găsească și să le arunce.

2. Sarea. Toată lumea o are, dar numai în bucătărie. Dacă găsiți sare lângă prag sau sub covor, acesta este un semn negativ. Cineva vă vrea răul și caută să te controleze.

3. Resturi de lumânări. Dacă ai găsit mucuri de lumânări, mai ales dacă are și un fir roșu sau negru este legat în jur, sugerează că cineva vrea să te facă să pleci dintr-un loc, prin orice fel și chip. Așteaptă-te la ce e mai rău.

4. Un smoc de păr legat cu o ață. Acesta este folosit de obicei împotriva cuplurilor căsătorite pentru ai face să se despartă.

5. Bilețele. Acest lucru se aplică hârtiilor care conțin cuvinte sau simboluri de neînțeles. De obicei sunt aruncate în spatele mobilierului sau împinse într-o ramă a ușii.

Ce se întâmplă dacă găsiți oricare dintre aceste lucruri?

În primul rând – nu le atingeți cu mâinile goale! Folosiți clești, mănuși sau altceva.

Acele – Se rup în jumătate și se îngropă sau se aruncă în foc.

Sarea trebuie îndepărtată cu toată cu atenție și îngropată departe de casă.

Este recomandat să duceți lumânările la biserică.

Smocul de păr trebuie tăiat în jumătate și ars.

Bilețelele trebuie, de asemenea, arse.

Dacă ai o credință puternică în Dumnezeu, El nu va îngădui niciunui rău să vă atingă, dar, nu uitați că îți poate face rău prin cei din jur. Îi poate face să nu se mai înțeleagă cu tine, copii să nu mai învețe, să se apuce de diferite vicii, soțul sau soția la fel!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!