5 lucruri care ne blochează abilitățile psihice, cum ar fi intuiția

5 lucruri care ne blochează abilitățile psihice, cum ar fi intuiția

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 December 2020 in Spiritualitate

Cu toții ne naștem cu abilități extrasenzoriale și cu o intuiție extrem de dezvoltată. Dar, de-a lungul anilor, din anumite motive, pierdem această abilitate sau uităm cum s-o folosim.

Dar de ce se întâmplă asta? Se pierde în mod normal odată cu creșterea sau trăim cumva greșit?

Ideea este că oamenii înșiși filtrează și blochează mesajele vocii lor interioare, care încearcă fără succes să le atragă atenția. În acest fel, aceste mesaje nu au practic nicio șansă de a-și atinge scopul.

Deci, cum blocăm abilitățile psihice?

1. Înconjurându-ne cu oameni negativi sau cu energie negativă

Vorbind cu oameni care sunt purtători de energie negativă, ne simțim obligați să luăm decizii astfel încât să ne ridicăm un fel de barieră care ne face mai puternici și care ne protejează de energia lor. Dar, în același timp, din păcate, blocăm și conexiunea cu intuiția noastră fără să vrem.

2. Nu petrecem destul timp în natură

Chiar dacă sunteți foarte ocupat și locuiți într-un oraș mare, acesta nu este un motiv pentru a petrece tot weekendul pe canapea. Cu toții suntem copii ai Naturii și, atunci când ne desprindem de ea, pierdem legătura cu noi înșine. Mersul la munte, la pădure sau la un rău au un efect cu adevărat vindecător.

Chiar și o oră de mers pe jos în afara orașului îmbunătățește circulația sângelui în creier și reduce semnificativ nivelul hormonului de stres cortizol.

3. Suntem prea stresați

În teorie, cu toții înțelegem că stresul este rău și subminează sănătatea noastră fizică și mentală, dar nu facem nimic în privința asta. Nivelurile ridicate de stres afectează nivelul hormonilor din sânge. Și întrucât glanda tiroidă face parte din întregul sistem endocrin, acest dezechilibru ne afectează atât fizic, cât și psihic.

Prin urmare, încearcă să nu te mai stresezi din orice și să gândești pozitiv, pentru că, pentru fiecare problemă există o soluție. Viața este scurtă, nu o irosi stresându-te, concentrează-te pe aspectele frumoase.

4. Nu ne pasă de sănătate

Există multe modalități de a avea grijă de sănătatea ta. Putem adopta o alimentație sănătoasă și echilibrată, putem renunța la fumat și la alcool. Stilul de viață nesănătos sau bolile devin un blocaj mare pentru abilitățile și intuiția noastră psihică. Cum ne putem auzi vocea interioară dacă corpul nostru se gândește doar la cum să se vindece mai repede.

5. Nu ne trăim viața la maximum

A avea abilități psihice nu este întotdeauna ușor! Una dintre cele mai mari probleme este atunci când oamenii sunt plini de incertitudine și nu își trăiesc viața așa cum ar vrea sau cum le-ar spune ,,vocea interioară”.

Pentru a fi cu adevărat fericit trebuie să te bucuri de momentele, de beneficiile și oportunitățile vieții. Nu te priva de aceste lucruri frumoase. Acest lucru te va ajuta să te simți mai bine și mai încrezător!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!