5 gânduri care programează o persoană pentru boală și eșec

5 gânduri care programează o persoană pentru boală și eșec

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 December 2022 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologie

Gândurile și sentimentele pot duce atât la succes, cât și la eșec. Dacă gândești pozitiv și încerci mereu să vezi partea bună a lucrurilor, este mai ușor să-ți atingi obiectivele și să-ți îndeplinești visele.

Cu toate acestea, sunt și persoane care pur și simplu nu pot să gândească pozitiv. Cei care s-au săturat de probleme ar trebui mai întâi să scape de gândurile care duc inevitabil la necazuri.

Fiecare cuvânt, chiar dacă nu este rostit cu voce tare, funcționează ca un instrument de autoprogramare. Dacă crezi că nu ești capabil de un lucru, te îndoiești de abilitățile tale și te temi de viitor, atunci problemele nu vor dispărea din viață, ci se înmulți vor tot mai mult.

Pentru început, experții recomandă să identifici care sunt gândurile care pot programa subconștientul pentru eșecuri și boli, iar apoi să scapi de astfel de gânduri pentru ca norocul să poată intra în viața ta și schimbările pozitive să poată avea loc.

Ce gânduri programează subconștientul pentru probleme

Frica este o reacție firească a fiecărei persoane aflate în pericol, este normală și o simțim fără să vrem. Însă, dacă tu stai mereu să te gândești voit la probleme sau la lucruri rele care se pot întâmpla, îți poți programa conștiința imperceptibil în așa fel încât să nu mai ai loc pentru evenimente pozitive în viață. Iată la ce trebuie gânduri ar trebui să renunți:

1. Invidia.

Puterea invidiei perturbă armonia interioară, zguduie echilibrul energiei umane și atrage necazuri. Cei care nu pot alunga gândurile de invidie, în viață trebuie să înfrunte dificultăți în drumul spre fericirea personală.

Invidia oprește dezvoltarea personală și accelerează distrugerea personalității, afectând atât starea de spirit, cât și bunăstarea unei persoane. Oamenii invidioși îmbătrânesc mai repede și suferă mai des de boli cronice cauzate de distrugerea biocâmpului.

2. Frica.

Fiecare dintre noi poate experimenta frica, iar aceasta este o reacție absolut normală. Însă, necazurile încep atunci când te gândești constant la temerile tale și trăiești în frică, fără să te gândești la consecințele pe care frica le poate avea asupra ta.

Frica privează nucleul interior de energie pozitivă. Cei care trăiesc constant cu frică nu pot fi fericiți sau să construiască relații armonioase. Experții în domeniul bioenergiei spun că numai dacă îți accepți temerile poți să le înfrunți în cele din urmă. Negarea nu va face decât să agraveze situația.

3. Incertitudinea.

Îndoiala de sine poate apărea în toată lumea, dar să-ți fie frică în mod constant de viitor este periculos atât pentru sănătate, cât și pentru atingerea succesului. Incertitudinea generează temeri, care mai devreme sau mai târziu pot provoca eșecuri și mai mari.

O cantitate colosală de energie internă este consumată pentru incertitudine, iar această stare emoțională ne face să renunțăm la anumite planuri și obiective. Stima de sine crescută și afirmațiile pozitive te vor ajuta să faci față nesiguranțelor.

4. Resentimentele.

Toată lumea mai greșește din când în când, cei care nu știu să ierte, în cele din urmă vor simți că întreaga lume este împotriva lor, că nu pot face nimic bun. Sentimentele de nemulțumire și resentimentele arzătoare corodează din interior, împiedicându-te să te bucuri de viață, să te dezvolți pe plan personal și să fii fericit.

Astfel de gânduri sunt un program al subconștientului, care duce doar la regresie. În timp, resentimentele se pot transforma în furie, iar furia, după cum știți, este o sursă de necazuri nesfârșite.

5. Compararea cu alte persoane.

Dacă te compari în mod constant cu alte persoane, nu vei putea deveni niciodată o persoană de succes, pentru că îți scazi stima de sine în fiecare zi.

Atingerea bunăstării personale nu este ușoară, dar dacă îți alegi calea personală către succes și nu te mai uiți în stânga și în dreapta, atunci mai devreme sau mai târziu vei putea prinde norocul de coadă. Fiecare are drumul său, fiecare evoluează în ritmul său, nu trebuie să te compari cu alte persoane.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!