4 tipuri de coafuri care provoacă dureri de cap

4 tipuri de coafuri care provoacă dureri de cap

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 January 2021 in FrumuseteSfaturi

Cauzele durerilor de cap includ stresul, hipertensiunea arterială, rănirea sau chiar condițiile meteorologice. Însă chiar și o bentiță nu foarte strânsă poate produce un disconfort în tâmple, deoarece pune presiune pe craniu.

Am analizat și am descoperit care sunt coafurile care provoacă dureri de cap.

1. Coada

Zona occipitală, ca și foliculii de păr, este o zonă foarte sensibilă. Coada poate strânge simultan multe terminații nervoase, ceea ce va duce la durere de cap, plus durere în zona prinderii.

2. Bentițele pentru cap

De asemenea, provoacă dureri de cap persoanelor care le poartă. Dacă bentița strange craniul pentru o lungă perioadă de timp, se aplică o presiune suplimentară în partea din față a capului. Deși durerea este minoră, cu siguranță creează disconfort. Dacă purtați o bentiță strânsă pentru o perioadă lungă de timp, durerea poate crește.

3. Împletituri strânse

Codițele prea strânse pun, de asemenea, o presiune suplimentară asupra capului, ceea ce poate provoca durere. Și chiar și părul de sub ele este distrus. Potrivit multor oameni de știință, majoritatea oamenilor suferă de astfel de dureri de cap externe, nu din cauza factorilor interni. De exemplu, în timpul ciclului menstrual, scalpul multor femei devine mai sensibil.

4. Ondulatoare și plăci de păr

Desigur, părul arată perfect după ce ai folosit placa, iar durerile de cap sunt inevitabile. Greutatea în exces a părului exercită presiune crescută asupra capului, precum și întinderea puternică a părului provoacă terminațiile nervoase să răspundă cu durere.

Bonus: Cum să vă protejați de presiunea externă asupra părului

  1. Masați ușor zona capului unde se simte durerea.
  2. Evitați accesoriile incomode pentru păr.
  3. Alegeți coafuri care nu exercită o presiune semnificativă asupra capului.
  4. Dormi bine.

Ați suferit vreodată de dureri de cap în urma unei coafuri?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!