4 obiceiuri care te ajută să te îmbogățești – și 2 care stau în cale

4 obiceiuri care te ajută să te îmbogățești – și 2 care stau în cale

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 October 2021 in Lecții de viațăSfaturi

După cum arată practica, nivelul veniturilor nu este întotdeauna asociat cu prezența unui învățământ superior și a muncii grele. Unii, oricât ar încerca, câștigă un minim, în timp ce alții, s-ar părea că, fără niciun efort, dețin milioane. Experții sunt siguri – este vorba despre energia banilor. Aceasta chiar există și, dacă da, cum să-o atrag?

Ca atare, banii în sine sunt doar monede sau hârtie. Adevărata lor esență este informația, capacitatea de a schimba energie între ei. Ei sunt echivalentul principal al vieții noastre.

Există mai multe lucruri care împiedică îmbogățirea.

1. Modul de gândire

De multe ori o persoane se gândește cu teamă la ideea ce va avea mulți bani. Această frică a fost transmisă de generațiile anterioare. Blocajele din domeniul energetic sunt cea mai mare cauză a sărăciei. Gândurile sunt, de asemenea, energie și sunt suficient de puternice, mai ales dacă avem o anumită experiență a generațiilor anterioare, care spuneau că banii nu sunt siguri, sunt periculoși.

„Dacă ai mulți bani poți acuzat pe nedrept, pedepsit, condamnat etc.” Mulți dintre noi, părinții noștri, bunicii, au trăit în anii comunismului, când dacă aveai bani mulți te verifica securitatea. Ni ne dorim să atragem mulți bani, dar blocajul energetic din subconștient oprește acest proces.

Aceste blocaje trebuie eliminate, apoi vor veni noi gânduri și apoi idei și acțiuni care vor duce la noi rezultate financiare.

2. Atitudine față de bani

Cel mai adesea, cei care fac bani cu ușurință se îmbogățesc cu ușurință. Concentrându-ne în mod constant pe bani, străduindu-ne să economisim fiecare leu, difuzăm dezavantajul și, în final, îl obținem.

Universul funcționează ca un geniu – răspunde la fiecare frază și acțiune a noastră: „Ascult și acționează”, realizând orice gând. Dacă cheltuim și oferim bucuroși banii, în timp ce nu ne îndreptăm spre datorii și credite, energia începe să circule. Această vibrație se traduce prin faptul că avem destui bani, sunt din abundență, iar Universul începe să-i crească.

Obiceiuri care vor ajuta la atragerea banilor

Urmăriți-vă gândurile

Învață să urmărești, să înregistrezi și să-ți analizezi gândurile financiare. Acest lucru se poate referi la costul lucrurilor, atitudinea ta față de cumpărare, dorința de a avea ceva frumos, gânduri despre datorii, salarii, veniturile altor persoane. Notează-le pe tot parcursul zilei și apoi sortează-le. Elimină gândurile care te fac să atragi sărăcia și gândește-te mai mult la cum să înmulțești banii!

Cultivați o gândire abundentă

Gândirea abundentă nu înseamnă a economisi, ci a câștiga bani pentru a cheltui. Obișnuiește-te să tratezi banii ca pe un instrument de plăcere. Economisind toți banii pentru o perioadă dificilă, îți pierzi toate șansele îmbogățirii. În plus, dacă economisești pentru o necazuri, vor veni cu siguranță.

Asta nu înseamnă că nu ar trebui să aveți economii, însă acestea ar trebui să fie făcute cu ușurință, deoarece câștigați mai mult decât cheltuiți. Este important să folosiți banii, aceștia sunt făcuți să circule, nu să stea, energia lor trebuie să curgă. Banii sunt ca apa, dacă stau prea mult într-un loc, începe să se evaporeze.

Tratează cheltuielile ca pe o investiție

Pentru a înțelege cum funcționează sistemul, comparați-l cu o sămânță de cartof. Pentru a crește, trebuie să fie plantat. În același timp, nu înseamnă că îl îngropăm în pământ, ci investim. Plantăm unul – crește mult. Tot la fel este și cu banii. Fiecare dintre acțiunile noastre reprezintă o investiție. Nu ne luăm rămas bun de la bani atunci când cumpărăm sau investim, facem banii să crească.

Faceți fapte de caritate

Încercați să faceți acest lucru lunar. Alegeți o zi – de exemplu, când primiți un venit și, dacă acesta este stabil, donați de fiecare dată o anumită sumă către persoane care au nevoie sau organizații de caritate. Vă puteți ajuta părinții sau rudele în vârstă.

Dacă nu aveți posibilitatea de a ajuta financiar, faceți-vă puțin timp liber – așa cum ne amintim, banii sunt echivalentul timpului din viața noastră. Ajutați alte persoane fără să așteptați nimic în schimb.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!