4 motive pentru care nu ar trebui să îți cumperi un apartament la parter! Tu ce părere ai?

4 motive pentru care nu ar trebui să îți cumperi un apartament la parter! Tu ce părere ai?

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 November 2020 in Curiozități

Părinții mei s-au de câțiva ani într-un apartament la parter. Pentru o perioadă de timp am locuit alături de ei și pot să vă spun sigur că nu aș cumpăra niciodată un apartament la parter.

Iată de ce:

1. Oamenii se uită pe geamul tău

În blocurile noi, parterul este adesea special ridicat, dar în blocurile vechi ferestrele sunt de cele mai multe ori la nivelul ochilor trecătorilor. Din exterior pare drăguț, dar când ești în interior, te simți ca într-o grădină zoologică. Dacă există copaci în fața ferestrelor, atunci problema nu este atât de gravă, cel puțin vara. Dar dacă ete o stradă în fața ferestrelor, atunci este un coșmar.

Dacă mai ai și un magazin în dreptul geamurilor, atunci acesta este un coșmar dublu. Îmi amintesc că trebuia să țin perdelele bine închise și să nu văd lumina zilei nici măcar într-o dimineață de vară, ori să stau ca la o expoziție.

2. Podea este rece

Părinții s-au plâns mereu de frigul degajat de podea. S-a putut rezolva doar cu mochetă și încălzire în pardoseală în baie. Asta a costat bani în plus față de cei de la un etaj superior.

3. Mucegaiul

Toamna, părinții mei tratează în mod regulat pereții din baie și din bucătărie cu tot ce pot. Mucegaiul totuși reapare din când în când. Îmi amintesc că odată, într-o toamnă foarte ploioasă, spălam pereții cu oțet în fiecare weekend, pentru că erau acoperiți cu mucegai negru care reapărea într-o săptămână. Și odată ce am găsit mucegai și pe pantofii mei, care stăteau fără cutie în dulap!

4. Mirosul

Dar absolut totul este irelevant în comparație cu aromele care uneori apăreau în apartament. Mirosul se ridica din subsol și nici o lucrare de reparații, nici un apel la firma de administrare, nimic nu a ajutat la eliminarea lor. Problema venea de la gheuri și țevile de termoficare care treceau prin apartament, chiar si pe coloana electrică de la prize venea mirosul. Toată casa lor este plină cu parfumuri atârnate. Uneori se simte că locuiți într-o toaletă publică sau într-o instalație de canalizare.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!