4 moduri de a recunoaște o persoană periculoasă din punct de vedere energetic

4 moduri de a recunoaște o persoană periculoasă din punct de vedere energetic

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 October 2021 in SfaturiSpiritualitate

Există o varietate mare de oameni printre noi, atât amabili și buni la suflet, cât și toxici și răutăcioși. Nu este întotdeauna ușor să distingi personalitățile negative de cele pozitive, dar cu ajutorul anumitor metode eficiente, le vei putea recunoaște cu ușurință.

Vampirul energetic nu este singurul tip de persoană periculoasă. Există o mulțime de persoane care au intenții rele, iar următoarele sfaturi te vor ajuta să le identifici ca să le poți evita pe viitor.

Cum să identifici o persoană negativă:

1. Folosește-ți intuiția

Chiar și acei oameni care au o intuiție relativ slabă pot identifica cu ușurință fluxurile puternice de energie negativă pe care le emit oamenii răi. Da, acest lucru nu se întâmplă întotdeauna, dar dacă vocea ta interioară îți spune să stai departe de ei, ar trebui să o asculți.

Ideea este că oamenii negativi au un efect distructiv asupra aurei noastre, asupra chakrelor noastre. Când se întâmplă acest lucru, chakrele superioare încep să ne trimită niște semnale, exprimate prin anxietate și o anumită tensiune. Dacă observi că nu te simți în largul tău lângă o persoană, atunci acesta este motivul.

2. Încearcă să deschizi mai multe subiecte de discuție

Dialogul este cel mai bun mod de a descoperi personalitatea și intențiile unei persoane, trebuie doar să deschizi diferite subiecte și să vorbești. Dacă nu puteți găsi un limbaj comun, acesta ar trebui, de asemenea, considerat ca un indicator al aurei sale negative. Este foarte dificil să comunicăm cu vampirii energetici, deoarece după o discuție cu ei vom rămâne numai cu senzații neplăcute. Este imposibil să ajungem la un numitor comun cu o astfel de persoană.

3. Analizează comportamentul acestei persoane

Personalitățile negative încearcă de cele mai multe ori să se prefacă că sunt buni, așa că mint, vorbesc mult, și încearcă să facă o impresie bună. O astfel de persoană se ascunde în spatele unei ,,măști” drăguțe doar ca să îți poată câștiga încrederea, ca mai apoi să profite de acest lucru.

O altă caracteristică a persoanelor negative este că se comportă urât cu cei mai slabi și mai vulnerabili din punct de vedere emoțional.

4. Testeaz-o

Spune-i un secret inofensiv persoanei pe care o suspectezi că e toxică. Dacă după ceva timp vei observa că secretul tău s-a răspândit printre cunoscuți, atunci aceasta este confirmarea că ai avut dreptate.

Personalitățile negative te fac deseori să te îndoiești de tine. O altă metodă de a descoperi o astfel de persoană este să inventezi anumite obiective sau planuri de viitor pe care să le împărtășești cu acea persoană. Dacă ea îți va spune că nu vei reuși niciodată și că trebuie să renunți, atunci bănuielile tale s-au adeverit. Oamenii buni nu te vor face niciodată să-ți pierzi încrederea în tine. Persoanele toxice, pe de altă parte, vor ca tu să nu ajungi sus.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!