4 legi spirituale ale prosperitatii! Cum sa atragi bunatatea universului prin ceea ce faci!

4 legi spirituale ale prosperitatii! Cum sa atragi bunatatea universului prin ceea ce faci!

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 January 2020 in Spiritualitate

Iata care sunt in conceptia lui Edwene Gaine cele patru legi de natura spirituala menite sa ne aduca prosperitatea si implinirea.

Legea nr. 1: Daruieste 10% din ceea ce obtii

Daruieste 10% din ceea ce castigi… Suna absurd si aberant in timpurile materialiste pe care le traim, in conditiile in care ceea ce castigam pare a nu fi niciodata suficient, in conditiile in care ne domina teama de a pierde chiar si putinul pe care il avem. A darui insa o zecime din veniturile tale, indiferent de valoarea lor, unei surse din care te hranesti spiritual (un prieten, o persoana, o institutie caritabila, un loc, un parc national, o biserica sau templu, etc) poate reprezenta un pas important in atingerea prosperitatii, afirma Edwene Gaine. Poti numi hrana spirituala toate acele lucruri care iti incanta inima si o fac fericita, care iti starnesc inspiratia, de la care ai de invatat, care nu te lasa sa uiti cine esti tu cu adevarat. Aceste lucruri merita sa fie recompensate pentru ceea ce iti ofera…

Daruirea, chiar si in conditiile in care te confrunti cu o situatie financiara precara, este o modalitate de a intorce roata norocului asupra ta, ne explica autoarea. Daruim multumind Creatorului pentru ceea ce avem. Daruim si o sa primim in schimb. Autoarea ne sfatuieste sa punem pe primul plan in finantele noastre divinitatea. Divinitatea este sursa prosperitatii noastre. Ceea ce primim si facem, modalitatea in care suntem rasplatiti pentru eforturile noastre sunt doar canale prin care ni se daruieste din binele pe care l-am daruit la randul nostru.

Legea nr. 2 : Stabileste obiective precise

A stabili obiective clare, precise, posibile, a le enunta si a actiona in conformitate cu ele, spune Edwene Gaine, da posibilitatea universului sa emita ceea ce ii cer. O cerere clara adresata universului va atrage dupa sine implinirea corecta si concreta a cererii respective. Nu exista scuze pentru a atinge prosperitatea si implinirea, este de parere autoarea si fiecare dintre noi ne suntem datori sa o atingem. Prosperitatea nu tine cont de varsta, de sex, de statutul civil, de nationalitate, de kilogramele in plus sau minus, de cat de fericit sau nefericit esti. Legea atractiei va incepe sa lucreza inca din momentul in care devii sigura de ceea ce isi doresti si de ceea ce te-ar face fericita cu adevarat…

Un prim pas in stabilirea obiectivelor il reprezinta respingerea negativitatii si a acelor comportamente si actiuni care atrag energia negativa. Barfa, critica, autocritica, autocompatimirea, gandurile negative indreptate asupra propriei persoane, toate acestea nu-si au rostul in drumul personal de atingere a prosperitatii. Autoarea ne sfatuieste sa devenim mai intai constienti de scopul nostru divin si, doar in functie de acesta, sa fixam obiective pe termen scurt si lung. Obiectivele noastre trebuie sa se alinieze scopului divin. Avem nevoie insa si de curaj pentru a lupta cu noi insine. Uneori suntem cei mai mari dusmani ai nostri: ne place in zona de confort si devenim prizonierii ei…

Legea nr. 3: Iarta. Iarta-ti trecutul. IARTA-TE!

“Lipsa dorintei de a ierta este ca si cum ne-am injunghia pe noi insine cu un cutit, asteptandu-ne ulterior ca persoana care ne-a facut rau sa simta durerea.” (Edwene Gaines)

Starea prospera a unui individ se datoreaza in mare parte capacitatii sale de a ierta si de a nu se lasa prada trecutului sau, este de parerea autoarea cartii “Cele patru legi spirituale ale Prosperitatii”. Iertarea este o lege spirituala esentiala a bunastarii. Puterea de a te autovindeca si a te ajuta singur este un rezultat al iertarii si al eliberarii de resentimente. Alungarea sentimentelor negative face infiltrarii celor pozitive.

Edwene ne sfatuieste sa ne oprim din a-i judeca pe ceilalti si pe noi insine, sa nu mai acumulam in interiorul nostru suferinte peste suferinte, reprosuri, invinuiri si durere. Pentru?… Pentru ca numai vibratiile de energie pozitiva atrag consecinte pozitive. Numai aceste consecinte pozitive atrag prosperitatea de lunga durata. Iertarea nu este un act interior pe care il facem pentru o persoana sau un eveniment care ne-a marcat in trecut, pentru binele acestuia. Iertarea este un act interior pe care il facem pentru noi insine, pentru beneficiul nostru. Iarta-i pe ceilalti. Iarta-ti trecutul. Iarta-ti greselile. Iarta-te pe tine insati. Este unul din pasii cei mai importanti in atingerea prosperitatii.

Legea nr. 4: Gaseste-ti scopul personal. Este intotdeauna subordonat scopului divin

Fiecare dintre noi a venit in aceasta viata cu un scop pe care il are de indeplinit, cu un anume scop spiritual. Urmeaza-ti dorintele spirituale, lasa-te orientat de pasiunile tale, fa acele lucruri care iti aduc cea mai multa bucurie. Un pas insemnat pentru a crea premisele prosperitatii este sa descoperi care sunt acele lucruri si sa devii perfect constienta si sigura de menirea ta in viata. Un pas si mai important este acela de a actiona si a intari aceasta convingere prin angajament, integritate si bucuria de a face ceea ce iti place.

Bucuria de a-ti asculta glasul pasiunilor tale te va determina sa afli daca esti sau nu pe drumul cel bun. Este important sa ne traim viata cu pasiune, constientizand ca suntem aliniati unui scop inalt. Autoarea are in vedere si iubirea pe sine, considerand-o esentiala in iubirea de ceilalti si atingerea bunastarii interioare. Cu cat te porti mai frumos cu tine insuti, cu atat viata se va purta mai frumos cu tine… Mai mult, Edwene Gaines ne sugereaza un exercitiu de doua saptamani in care sa fim mai buni cu noi insine, sa emitam ganduri pozitive, sa verbalizam aceste ganduri. Astfel, vom atrage energia pozitiva asupra noastra.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!