4 alimente care te pot ajuta să scapi de paraziții intestinali

4 alimente care te pot ajuta să scapi de paraziții intestinali

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 November 2020 in Remedii NaturisteSanatate

Helminții sunt viermi paraziți care trăiesc în intestine. Acești paraziți sunt foarte periculoși și pot provoca dureri severe și probleme majore de sănătate dacă nu sunt tratați rapid.

De obicei, acestea sunt distruse de medicamente, dar medicamentele sunt uneori ineficiente și pot provoca reacții adverse care vă pot face mai mult rău decât bine.

Din fericire, există multe remedii naturale disponibile care pot curăța cu ușurință acești viermi fără efecte secundare.

Unele dintre cele mai bune sunt:

1. Morcovi.

Știați că consumul de morcovi vă poate ajuta să eliminați paraziții intestinali?

Încălziți 2 morcovi și mâncați-i pe stomacul gol dimineața și în curând veți elimina toți paraziții. Ca un bonus pozitiv, morcovii vă vor îmbunătăți sănătatea ochilor.

2. Sucul de legume.

Consumul de suc de legume proaspete are beneficii mari pentru sănătatea ta. Sucurile de legume proaspete conțin adesea substanțe nutritive esențiale pentru corpul dvs. și vă pot curăța sângele de paraziți și toxine.

Bea suc de morcovi, țelină, spanac și suc de castraveți dacă suferi de paraziți intestinali și poți scăpa rapid de ei.

3. Ulei de măsline.

Acest tip de ulei acționează ca un lubrifiant pentru sistemul digestiv și poate elimina toți paraziții într-un timp foarte scurt.

Amestecă niște ulei de măsline cu frunze de oregano și bea acest amestec de două ori pe zi cu miere pentru a elimina toți viermii intestinali și pentru a îmbunătăți funcția sistemului digestiv.

4. Usturoiul.

Usturoiul este un puternic analgezic, antibiotic și antioxidant care poate distruge paraziții intestinali și vă poate îmbunătăți starea generală de sănătate.

Pentru a elimina viermii din intestine, va trebui să amestecați câțiva căței de usturoi cu puțin ulei de susan. Încălziți amestecul pentru a activa proprietățile lui și apoi luați-l de două ori pe zi pentru a elimina paraziții.

Dacă suferiți de viermi intestinali, atunci încercați oricare dintre aceste remedii naturale și veți fi uimiți de rezultate! Aceste metode se pot folosi și preventiv deoarece nu au efecte secundare!


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!