3 semne care îți arată că ai un prieten adevărat, cei care nu le îndeplinesc, pot fi din categoria prietenilor toxici

3 semne care îți arată că ai un prieten adevărat, cei care nu le îndeplinesc, pot fi din categoria prietenilor toxici

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 November 2020 in Dezvoltare PersonalaPersonalitateRelatiiViata

Prietenia adevărată este minunată. Ce ar putea fi mai bun decât să ai o persoană în viața ta care nu te va părăsi niciodată – nici la bine dar nici la greu?

Dar față de unii oameni se întâmplă să începem să ne îndoim: oare este aceasta o adevărată prietenie ? La urma urmei, există lucruri pe care prietenii adevărați nu le fac …

Iată 3 semne că prietenii tăi sunt adevărați:

1. Nu îți exagerează greșelile.

Ați întâlnit vreodată oameni care exagerează întotdeauna totul și fac o dramă shakespeariană din fiecare greșeală a dvs.? Prietenii adevărați nu fac asta.

Nimeni nu e perfect. Un prieten adevărat te va ierta pentru greșelile tale și nu ți le va aminti în mod constant. Însă un prieten fals va face să pară întotdeauna totul în favoarea lui.

2. Îți spun adevărul, chiar dacă este neplăcut.

Uneori, aflarea adevărului poate fi chiar neplăcută. Cu toate acestea, doar pentru că ne este greu să acceptăm adevărul nu înseamnă că ar trebui ignorat. Cu toții știm să ne amăgim și să ne mângâiem urechile cu invenții frumoase.

Din fericire, prietenii adevărați îți vor deschide întotdeauna ochii spre adevărata stare de fapt. Ei îți vor spune mereu adevărul, chiar dacă nu vrei să-l auzi. Prietenia este construită pe cinste, deci nu poți ascunde adevărul.

3. Ei te acceptă așa cum ești.

Fiecare dintre noi are propriile sale neajunsuri și defecte. Uneori nici noi înșine nu ne acceptăm așa cum suntem. Cum putem judeca alte persoane!

Un prieten adevărat nu te va judeca niciodată sau nu te va critica prea mult. El poate fi atent la unele dintre greșelile tale pentru a te ajuta să devii mai bun, dar nu te va umili niciodată, preferând să-ți observe forțele.

Dacă ai un astfel de prieten în viața ta, trimite-i și lui articolul și mulțumește-i pentru devotamentul său, pentru că rar întânlim atfel de oameni!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!