Image

3 semne care îți arată că ai un prieten adevărat, cei care nu le îndeplinesc, pot fi din categoria prietenilor toxici

Publicat de Patricia Esca pe 13 November 2020 in Dezvoltare PersonalaPersonalitateRelatiiViata

Prietenia adevărată este minunată. Ce ar putea fi mai bun decât să ai o persoană în viața ta care nu te va părăsi niciodată – nici la bine dar nici la greu?

Dar față de unii oameni se întâmplă să începem să ne îndoim: oare este aceasta o adevărată prietenie ? La urma urmei, există lucruri pe care prietenii adevărați nu le fac …

Iată 3 semne că prietenii tăi sunt adevărați:

1. Nu îți exagerează greșelile.

Ați întâlnit vreodată oameni care exagerează întotdeauna totul și fac o dramă shakespeariană din fiecare greșeală a dvs.? Prietenii adevărați nu fac asta.

Nimeni nu e perfect. Un prieten adevărat te va ierta pentru greșelile tale și nu ți le va aminti în mod constant. Însă un prieten fals va face să pară întotdeauna totul în favoarea lui.

2. Îți spun adevărul, chiar dacă este neplăcut.

Uneori, aflarea adevărului poate fi chiar neplăcută. Cu toate acestea, doar pentru că ne este greu să acceptăm adevărul nu înseamnă că ar trebui ignorat. Cu toții știm să ne amăgim și să ne mângâiem urechile cu invenții frumoase.

Citeste si  23 de reguli cardinale ale vietii - 23 de idei simple, dar puternice, despre cum ne putem indragosti de propria viata si cum o putem trai astfel incat sa fim impliniti si fericiti!

Din fericire, prietenii adevărați îți vor deschide întotdeauna ochii spre adevărata stare de fapt. Ei îți vor spune mereu adevărul, chiar dacă nu vrei să-l auzi. Prietenia este construită pe cinste, deci nu poți ascunde adevărul.

3. Ei te acceptă așa cum ești.

Fiecare dintre noi are propriile sale neajunsuri și defecte. Uneori nici noi înșine nu ne acceptăm așa cum suntem. Cum putem judeca alte persoane!

Un prieten adevărat nu te va judeca niciodată sau nu te va critica prea mult. El poate fi atent la unele dintre greșelile tale pentru a te ajuta să devii mai bun, dar nu te va umili niciodată, preferând să-ți observe forțele.

Dacă ai un astfel de prieten în viața ta, trimite-i și lui articolul și mulțumește-i pentru devotamentul său, pentru că rar întânlim atfel de oameni!


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon