3 semne ale prezenței îngerilor în viața noastră

3 semne ale prezenței îngerilor în viața noastră

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 July 2023 in CredințăSpiritualitate

Răspundeți la o întrebare: ați simțit măcar o dată în viață că îngerul vostru păzitor este alături de voi?

Indiferent de răspunsul dat la această întrebare, vă pot garanta un lucru: fiecare dintre noi are, fără îndoială, propriul său înger păzitor, care ne călăuzește prin viață și întotdeauna încearcă să ne avertizeze cu privire la pericolele ce se apropie.

Bineînțeles, în funcție de sensibilitatea noastră, putem simți aceste semnale, semnalele prezenței îngerilor păzitori în viața noastră. Însă, dacă sufletul nostru se află într-un somn letargic, putem ignora chiar și sunetul unei sirene de alarmă.

Pentru a putea percepe prezența lor, oamenilor le este necesar să-și dezvolte sensibilitatea și să-și crească vibrațiile energetice.

Vă spun sincer: acum 15 ani eu nu simțeam sprijinul divin. Cu toate acestea, privind înapoi, înțeleg foarte bine cât de mult ajutor din partea îngerului mi-a fost trimis și cum ignoram chiar și cele mai insistente avertismente cu privire la pericol.

Uneori, gardienii noștri invizibili ne pot arăta calea corectă, dacă le cerem acest lucru. Alteori, aceasta poate fi o sugestie în timpul unei alegeri dificile, care poate schimba viața noastră cu 180°.

Cert este că în momentul în care se apropie o amenințare, primim imediat un semnal de alarmă. Trebuie doar să fim suficient de sensibili pentru a percepe aceste semnale din lumea înconjurătoare.

Cu toate acestea, indiferent de situație, există semne prin care puteți cu siguranță să identificați prezența îngerului păzitor în viața voastră. Dacă ați observat ceva similar, credeți-mă, acesta a fost un semn al îngerului pe care l-ați ignorat pur și simplu.

1. O senzație bruscă de armonie 

Vă explic mai clar. De exemplu, v-ați chinuit foarte mult să rezolvați o problemă, ați analizat toate opțiunile posibile.

Când ați analizat o anumită soluție, dintr-o dată ați simțit o senzație de armonie și liniște, ca și cum ați simțit în suflet că aceea va fi soluția salvatoare. Astfel, îngerul ne transmite că aprobă alegerea noastră și consideră această cale drept cea mai scurtă și cea mai bună.

2. O inspirație trimisă din ceruri

Încă un semn pe care îl puteți descoperi în timpul căutării unei soluții la o problemă dificilă. În acest caz, ați încercat deja toate variantele posibile, ați depus eforturi maxime, dar totul s-a dovedit a fi în zadar. Pur și simplu nu mai știți ce să faceți și vă vine să plângeți.

După un timp, vă apare în minte rezolvarea problemei. Dacă credeți că soluția a căzut peste voi ca mărul lui Newton, vă înșelați: acesta a fost ajutorul îngerului vostru păzitor, care v-a trimis o inspirație.

3. Semnale luminoase

Nu este un secret pentru nimeni că îngerii sunt alcătuiți din energie luminoasă. Acestea fiind spuse, îngerilor le place să-și marcheze prezența în viața noastră prin lumină. Acest semn luminos poate fi o clipire a unui bec sau un stâlp de lumină pe care îl vedem în vis.

În acest fel, păzitorii noștri ne amintesc că nu suntem singuri și că suntem sub protecția lor de încredere. Așadar, nu uitați că îngerii noștri sunt mereu cu noi și că încearcă să ne ajute. Mai departe depinde de noi să deschidem ochii și să fim atenți la semne.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!