3 pași care vă vor ajuta să întrerupeți ciclul karmic și să scăpați de probleme

3 pași care vă vor ajuta să întrerupeți ciclul karmic și să scăpați de probleme

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 December 2022 in SpiritualitateViata

Mulți dintre noi am pățit în viața noastră de mai multe ori, după cum se spune, să călcăm pe același greblă. Cu alte cuvinte, ne întâlnim cu situații dureroase similare și ne confruntăm cu probleme similare parcă la infinit. Cel mai uimitor lucru este că, cu cât fugim mai mult de asta, cu atât ne ciocnim din nou. Acest lucru se întâmplă pentru că, în acest caz, avem de-a face cu un ciclu karmic, motiv pentru care nu este atât de ușor să scăpați de el.

Indiferent despre ce este vorba: dacă este o relație karmică cu o singură persoană sau – relații cu oameni diferiți – totul se încheie întotdeauna la fel. Experimentăm un fel de déjà vu iar și iar, regăsindu-ne în situații aproape identice. Am putea aveam impresia că trebuie să învățăm o lecție pentru a merge mai departe. Dar care?

Ce rost are o capcană în care cădem în mod regulat?

Ce este un ciclu karmic?

Un ciclu karmic este un model de situație care se repetă, conceput pentru a ne învăța o anumită lecție de viață.

Pe măsură ce sufletele noastre trec prin fiecare din viețile lor, ele acumulează o datorie karmică care trebuie plătită în viața următoare. Dar de unde am putea ști că avem datorii dacă nu cu prin ciclul karmic? Acesta este motivul pentru care în viața noastră apar probleme care se repetă. De îndată ce le observăm și le descifrăm, vom înțelege în ce constă ciclul nostru karmic.

Destul de des, acest model karmic reprezintă o relație karmică.

Ce este o relație karmică?

O relație karmică nu înseamnă întotdeauna o relație romantică cu un partener. Poate fi alături de prieteni, colegi, cei mai buni prieteni sau părinți. Sincer, cu toată lumea cu care soarta te aduce pe calea vieții. Indiferent de modul în care fugi și eviți aceste relații, ele te vor urmări, atrăgându-ți și făcând semne în modul cel mai de neimaginat.

Pentru a ieși în sfârșit din acest ciclu karmic repetitiv, fie că este vorba de relații sau alte situații, trebuie să înțelegeți de ce intrați în ele, pentru ce se întâmplă totul, de ce.

De multe ori nu te afli într-o relație karmică pentru că faci ceva greșit. Acest lucru se datorează cel mai probabil faptului că sunteți în esență un empat. Din păcate, empatii foarte des atrag oameni incapabili de empatie.

Cum se rupe ciclul karmic?

Potrivit lui White, este posibil dar și necesar să rupi ciclul karmic. Dar pentru aceasta, ar trebui să faci mai mulți pași care te vor ajuta să scapi de o astfel de relație și să mergi mai departe.

Astfel, atunci când rupeți un ciclu karmic, este o garanție că un astfel de scenariu nu se va mai repeta.

Pasul 1. Învață să recunoști relațiile sau situațiile karmice.

Acesta este cel mai important pas, deoarece numai atunci când analizați cu atenție relația și situația actuală, veți putea înțelege mai profund de ce se repetă problemele. Veți simți că sunteți blocat într-un ciclu karmic! Atunci veți înțelege și veți realiza ce vi se întâmplă și de ce, ce lecție trebuie învățată pentru a scăpa în cele din urmă de tot acest „déjà vu”.

Pasul 2. Învață să te iubești și pune-te pe tine pe primul loc.

Acceptarea de sine și iubirea de sine este o practică foarte importantă. Trebuie să înveți să te alegi mai întâi pe tine în aceste relații karmice sau situații karmice. Ceea ce dorește partenerul dvs. karmic, sau prietenul sau membru al familiei este ultimul lucru care ar trebui să vă îngrijoreze.

Fii singur alege-te pe tine însuți! Până când nu vei învăța să te iubești cu adevărat și să nu mai renunți la propriile nevoi de dragul relațiilor, nu vei rupe ciclul karmic.

Pasul 3. Ascultă și ai încredere în intuiția ta

Intuiția este cel mai important consilier din viața ta în care poți avea încredere. Nimeni din întreaga lume nu știe mai bine ce vrei, ce ai nevoie și ce iubești.

Și indiferent de ce ar spune altcineva, nu ar trebui să faci ceea ce este contrar convingerilor și sentimentelor tale interioare. Învață să ai încredere în intuiția ta, nu este niciodată greșit.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!