25 de afirmatii pozitive care te vor ajuta sa-ti maresti puterea si increderea in tine

Publicitate

Daca doresti sa te confrunti cu ipostazele fericite ale celorlalti oameni, trebuie sa fi fericit tu insuti! O lista cu 25 de ganduri pozitive care iti vor aduce putere in suflet:

1.Indiferent daca gandurile si sentimentele tale sunt pozitive sau negative, ele se intorc la tine cu precizia unui ecou.

2.Oamenii care traiesc vieti minunate vorbesc mai mult despre lucrurile care le plac (si se gandesc la ele) decat despre cele care nu le plac.

3.Descrie si comenteaza numai lucrurile bune care ti s-au intamplat de-a lungul zilei. Vorbeste numai despre ceea ce iti place. In acest fel, le vei atrage in viata ta.

4.Tu ai capacitatea infinita de a vorbi numai despre lucrurile care iti plac (si de a te gandi la ele). De aceea, tu ai capacitatea infinita de a atrage in viata ta tot ceea ce iti doresti!

5.Iubeste. Atunci cand iubesti, tu te folosesti de puterea primordiala a Universului.

6.Ceea ce simti in fiecare clipa este mai important decat orice alt ceva, caci ceea ce simti in clipa de fata iti creeaza viata viitoare.

7.Puterea care dinamizeaza gandurile si cuvintele este data de sentimente. De aceea, singurul lucru care conteaza este felul in care te simti.

8.Toate sentimentele pozitive te conecteaza cu forta iubirii, intrucat iubirea este sursa tuturor sentimentelor pozitive.

9.Amplifica-ti sentimentele pozitive gandindu-te la lucrurile care iti plac si pe care le iubesti. Enumera nonstop aceste lucruri pana cand ajungi sa te simti din ce in ce mai bine.

10.Ceea ce simti in legatura cu un subiect legat de viata ta reflecta exact ceea ce ai gandit sau ai simtit in trecut in legatura cu subiectul respectiv.

11.Viata nu se intampla pur si simplu, ci iti raspunde. Toate domeniile din viata ta depind de tine, si mai exact de ceea ce gandesti si ce simti atunci cand te referi la ele.

12.Exista o ierarhie infinita a sentimentelor pozitive pe care le poti simti, ceea ce inseamna ca nu exista limita a bucuriilor pe care ti le poate oferi viata.

13.Toate lucrurile pe care le doresti te doresc la randul lor! Banii te doresc. Sanatatea te doreste. Fericirea te doreste.

14.Nu te lupta sa iti modifici circumstantele vietii. Daruieste Iubire prin sentimentele tale pozitive si lucrurile pe care ti le doresti vor aparea singure in viata ta!

Publicitate

15.Trebuie sa incepi intodeauna prin a-ti cultiva o stare de spirit pozitiva. Astfel spus, daca doresti sa primesti lucruri care te fac fericit, trebuie sa incepi prin a-ti cultiva starea de fericire, emanand aceasta vibratie!

16.Tot ce exista in Univers este magnetic, si totul are o forta de atractie magnetica, inclusiv gandurile si sentimentele tale.

17.Frecventa ta de vibratie este determinata de sentimentele tale, indiferent daca acestea sunt pozitive sau negative. Tu atragi catre tine persoane, situatii si evenimente care vibreaza pe aceeasi frecventa.

18.Tu iti poti schimba frecventa de vibratie in orice moment prin schimbarea starii tale de spirit, iar circumstantele din jurul tau se vor schimba.

19.la randul lor, adaptandu-se la noua frecventa.

20.Daca ti se intampla ceva neplacut, tu poti schimba aceasta stare de lucruri. Nu este niciodata prea tarziu, pentru ca tu iti poti schimba oricand doresti starea de spirit.

21.Multi oameni isi lasa starea de spirit pe pilot automat, ei reactioneaza in plan emotional la ceea ce li se intampla, fara sa isi dea seama ca sentimentele lor reprezinta cauza lucrurilor care li se intampla.

22.Daca doresti sa schimbi ceva in viata ta – indiferent daca este vorba de bani, de starea de sanatate, de relatii sau de orice alt ceva – tot ce trebuie sa faci este sa iti schimbi sentimentele associate cu domeniul respectiv de viata.

23.Acuzatiile, criticile, cautarea nodului in papura si lamentarile sunt forme ale negativitatii si nu atrag altceva in viata ta decat noi conflicte.

24.Scoate-ti din vocabular cuvinte precum teribil, groaznic, oribil sau cumplit si foloseste cat mai frecvent cuvinte precum fantastic, minunat, uimitor si sublim.

25.In viata nu exista accidente si coincidente; exista numai sincronicitati, din cauza fenomenului de rezonanta vibratorie. Aceasta este fizica vietii si a Universului.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala

Cinci lectii de viata importante din intelepciunea lui Alan Watts – “Apa tulbure se limpezeşte cel mai bine când este lăsată în voia ei.”

Publicitate

“Fii tu însăţi, umpleţi viaţa cu oameni buni şi nu fi îngâmfată. Mâine poate să dispară totul.” – Shannon Elizabeth

Watts a scris peste 25 de carti si articole cu subiecte importante pentru religiile estica si vestica, fiind autorul lucrarii The Way of Zen (Calea Zen), unul dintre primele bestseller-uri despre budism. (Wikipedia)

1. „Lucrurile sunt asa cum sunt. Cand privim la Univers noaptea, nu facem comparatii intre stelele bune si stelele rele, nici intre constelatii aranjate mai bine sau mai prost.” – Alan Watts

De multe ori, Alan Watts a facut o multime de afirmatrii in legatura cu sistemul lingvistic pe care il folosim. Cuvintele exista datorita contrastului cu alte cuvinte. Binele exista fiindca raul este in contrast. Alan Watts

Pentru Watts, felul cum oamenii au separat lingvistic binele si raul este fara sens, pentru ca in opinia lui nu exista negativ sau pozitiv. In sens ultim, totul este la fel, doar alte parti ale aceleiasi monede.

Ca sa traim viata deplin si fara restrictii, trebuie sa realizam ca fiecare experienta este doar o experienta si un proces de invatare. Daca in mod constant ne gatam doar de o singura parte a monedei, nu vom vedea niciodata viata asa cum este cu adevarat, o paleta de culori cu multe nuante si umbre.

2. „Nu venim pe aceasta lume; venim din aceasta lume, precum frunzele unui copac. ” – Alan Watts

Una dintre marile probleme ale societatii, arata Alan Watts este separarea omului de natura. Fiintele umane au tendinta de a se vedea ca extraterestri care vin pe Pamant.

Si de aceea, avem o constanta dorinta de a distruge, de a schimba si de a manipula natura. Dar noi uitam ca suntem la randul nostru natura si subiecti ai propriilor noastre acte de distrugere. Daca Pamantul moare, murim si noi…

Publicitate

3. „Fara viata si moarte si fara perpetua transformare a tuturor formelor de viata, lumea ar fi statica, fara ritm, fara dans, mumificata.” – Alan Watts

Fara nicio indoiala, ceea ce face ca aceasta lume asa fie o experienta atat de frumoasa este impermanenta si transformarea lucrurilor care o compun. Aceasta lume va avea mereu o curgere misterioasa si impredictibila. Totul se schimba si este necesar sa acceptam si sa traim cu aceasta realitate. Suntem organici in acesata lume si astfel, suntem supusi schimbarii. Nu ne putem opune naturii, trebuie sa admitem acest frumos dans.

4. „Problemele care raman persistente in vietile noastre, negasindu-si o solutie ar trebuie sa fie suspectate ca intrebari puse in mod eronat.” – Alan Watts

Toate problemele pe care le intampinam au o solutie; solutiile sunt inepuizabile de fapt. Avem minti care functioneaza gasind solutii creative si logice si de aceea avem capacitatea de a gasi variante. Ceea ce avem nevoie este sa ne calmam, sa respiram adanc si cu siguranta gasim solutii pentru a rezolva o problema.

5. „ …maine si planurile pentru maine nu pot avea vreo importanta atata timp cat tu nu esti in deplin contact cu realitatea prezentului, de vreme ce in prezent si doar in prezent traiesti.” – Alan Watts

Doar traind in prezent ne putem bucura de toate placerile vietii si mai mult decat atat, eliminam orice frica de viitor, anxietatea si depresia. Este valoros sa iti faci planuri pentru viitor atunci cand tu ai invatat sa te bucuri de prezent. Este contraproductiv sa ne secatuim de energie, sa ne gandim tot timpul la „ce va fi”. Invata sa te bucuri de prezent si asa te bucuri de tot ce are sa urmeze in viata ta!

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala