20 semne că sunteți născut să fiți un vindecător spiritual

20 semne că sunteți născut să fiți un vindecător spiritual

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 August 2023 in Spiritualitate

Dacă alți oameni vin mereu să îți ceară sfaturi sau să se sprijine pe umărul tău, este posibil să ai abilități de vindecător spiritual.

Vindecătorii spirituali au un dar unic de a trimite vibrații pozitive prin gânduri și energie. Totuși, vindecarea nu este ceva ce poți învăța, ori te naști cu ea, ori nu.

Ce înseamnă vindecător spiritual?

Prin definiție, un vindecător spiritual este cineva care folosește energia vindecătoare fie pentru a vindeca, fie pentru a ajuta oamenii să se vindece singuri de afecțiuni care afectează corpul, sufletul, mintea sau spiritul lor.

Bolile corpului pot fi atât simple, cum ar fi o durere de cap, cât și complexe și devastatoare, cum ar fi bolile incurabile sau traumele periculoase pentru viață. Vindecătorii spirituali au capacitatea unică de a trata oamenii fără medicamente.

Tulburările psihice pot include depresia, anxietatea sau orice alte deviații clasificate ca probleme de sănătate mintală. Mulți se adresează vindecătorilor spirituali pentru alinare în afecțiunile lor, în loc să meargă la medici.

Iată cum vă puteți da seama că sunteți un vindecător spiritual:

1. Sunteți intuitiv

Înțelegeți prin ce trec alții, chiar dacă nu vorbesc despre asta? Intuiția voastră percepe sentimente și emoții care nu au fost exprimate? Ați putea fi un vindecător spiritual.

2. Aveți încredere în propriile puteri

Știți fără nicio îndoială că sunteți capabil să vindecați indivizi sau grupuri de oameni. Îi ascultați cu compasiune și le dați mereu sfaturi bune.

3. Ați fost întotdeauna diferit

Poate că în copilărie, alți copii vă numeau “ciudat”, poate că oamenii vă tratau diferit. Dar întotdeauna ați avut o unicitate care vă diferenția de mulțime.

4. Sunteți extrem de sensibil.

Ați avut schimbări de dispoziție sau perioade de depresie din cauza suferinței altora? Asta se datorează faptului că sunteți empatic. Gândiți și simțiți profund și sunteți receptiv la emoțiile altora.

5. Ați trecut prin traume în viața voastră

Să fii un vindecător spiritual necesită experiență de viață care testează credința și capacitatea de a depăși obstacolele vieții. Boala, tratamentul crud sau propria voastră problemă psihologică v-au pregătit pentru vindecare.

6. Suferiți de o boală cronică

Dacă suferiți de dureri corporale, în special în zona abdomenului, puteți avea o blocare în chakra plexului solar. Durerile cronice de spate și problemele digestive pot însemna că sunteți un vindecător spiritual.

7. Experimentați atacuri de panică și luptați cu anxietatea

Dacă să fiți în public vă provoacă anxietate socială și atacuri de panică, este posibil să fiți un vindecător. Petrecerea unei perioade lungi de timp în aglomerații și absorbirea energiilor generale poate fi obositoare.

8. Atrageți oamenii

Oamenii se simt confortabil în preajma voastră. Vă încredințează cele mai profunde și întunecate secrete și cred că aceste detalii intime sunt în siguranță cu voi.

9. Știți să citiți energia altor oameni

Puteți detecta chiar și cea mai mică schimbare de energie. Oamenii au reacții interioare la propriile emoții, iar voi le puteți percepe. Vă este ușor să citiți alți oameni.

10. Copiii și animalele se simt atrași de voi

Animalele și copiii tind să se apropie de voi și să vă încredințeze. Simt că sunteți o persoană bună și că sunt în siguranță în preajma voastră.

11. Iubiți natura

Sunteți atrași de natură. Lucruri simple, precum schimbarea culorii frunzelor în toamnă, vă aduc bucurie. Timpul petrecut în aer liber este vital pentru sănătatea voastră spirituală și mentală.

12. Iertați ușor

Vindecătorii spirituali nu sunt persoane care să hrănească ura. Iertați pe ceilalți, chiar dacă ei nu cer asta. Iertați greșelile și permiteți oamenilor să meargă înainte fără a simți vinovăție.

13. Iubiți să ajutați oamenii

Unii oameni ajută pe alții pentru că vor recunoștință și aprobare. Dar, pentru voi, ajutorul acordat celorlalți vine dintr-o nevoie interioară de a oferi și de a face bine.

14. Înțelegeți imaginea de ansamblu

Vindecătorii spirituali nu se concentrează niciodată pe detalii mărunte ale vieții. Văd imaginea de ansamblu și înțeleg că totul se rezumă la scop și rezultat final.

15. Doriți pacea în lume

Un vindecător nu dorește să vadă conflicte între oameni. La fel cum vindecătorii caută pace și armonie în propria lor viață, doresc același lucru pentru toți ceilalți.

16. Nu gândiți în termeni “alb-negru”

Dacă sunteți un vindecător spiritual, nu veți vedea lucrurile în termeni de alb și negru. Nu judecați și credeți că există multe soluții la problemele cu care se confruntă oamenii și sunteți deschiși la nou.

17. Nu sunteți singurul vindecător din familia voastră

În familia voastră există multe persoane care s-au dedicat vindecării. Acești oameni ar fi putut lucra în domenii precum îngrijirea bolnavilor, consilierea sau psihologia.

18. Atrageți oameni cu diferite probleme

Cei pe care trebuie să îi vindecați par întotdeauna să fie în jurul vostru. Petreceți atât de mult timp vindecând, încât vă puteți simți captivi în acest rol.

19. Sunteți un bun ascultător

Ascultarea activă este darul vostru. Prima dată ascultați pentru a înțelege situația, abia apoi răspundeți. Percepeți informațiile cu compasiune și căldură.

20. Sunteți atras de profesii medicale

Lucrați ca vindecător sau vă puteți imagina în acest rol. Ați fost atrași în mod natural de profesii care implică vindecarea și simțiți o pasiune pentru a face oamenii bine.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!