20 de lucruri pe care le-ar face oamenii de 50 de ani daca ar putea da timpul inapoi

Într-o zi durerea îţi va dezvălui adevăratul său scop Fie că te transformă într-o persoană mai puternică, mai plină de compasiune sau mai înţeleaptă, vei înţelege în sfârşit de ce a trebuit să treci prin tot ce ai trecut, de ce a trebuit să fii singură şi de ce a trebuit să fie atât de greu. Într-o zi durerea îţi va arăta luminiţa de la capătul tunelului - Durerea te va transforma într-o persoană minunată, te va aduce mai aproape de Dumnezeu, de familia ta, de prietenii tăi şi de oamenii dragi din viaţa ta. Într-o zi durerea va fi motivul pentru care ai învăţat să fii o persoană mai bună, o mamă mai bună, o fiică mai bună, o soţie mai bună. Într-o zi durerea nu te va mai deruta - Nu va mai fi văzută precum o povară pe care o porţi după tine în orice loc mergi, nu te va mai defini, nu va mai fi ataşată de numele tău sau de reputaţia ta şi va fi ceva pe care o vei putea privi înapoi şi abia dacă o vei mai simţi. Într-o zi durerea ta va fi motivul pentru care ai luptat pentru fericirea ta, pentru o viaţă mai bună, pentru răspunsuri la întrebări importante, pentru viitor, pentru lucruri pe care ţi le-ai dorit. Într-o zi durerea te va elibera - Va fi harul tău mântuitor. Va fi combustibilul pentru pasiune, hotărâre, dorinţa de a reuşi, foamea de a fi fericită şi de a deveni mai puternică pentru a face faţă greutăţilor viitoare cu speranţă şi încredere. Într-o zi durerea va fi motivul pentru care nu te vei mai teme de suferinţă - Când ştii că ai trecut prin ce era mai rău şi încă ai supravieţuit, când ai ajuns acolo unde trebuia deşi nu ai avut nimic, când te uiţi la tine în oglindă şi vezi femeia pe care ţi-o doreai să o vezi în urmă cu ceva timp... atunci vei şti că durerea te-a transformat! Într-o zi durerea va avea un sens - Vei putea privi înapoi şi vei şti de ce lucrurile trebuiau să se întâmple aşa cum s-au întâmplat. Vei întâlni oameni care au trecut prin aceleaşi situaţii şi îţi vei da seama că nu eşti singură. Vei împărtăşi poveştile şi lecţiile tale şi vei reuşi să îi ajuţi pe alţii să se vindece. Îţi vei vindeca inima rănită prin iubirea pe care o porţi oamenilor. Într-o zi vei fi recunoscătoare pentru durerea ta pentru că ţi-a arătat o viaţă mai bună, te-a transformat într-o persoană incredibilă şi te-a împins în braţele celor mai frumoşi oameni din lume. Într-o zi durerea va fi motivul pentru care nu îţi va mai fi teamă să îţi trăieşti viaţa. Vei ştii că ai tot ce îţi trebuie pentru a nu te da bătută şi că indiferent de problemele prin care treci vei găsi soluţii, te vei ridica de jos şi vei merge până în pânzele albe pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti.

Fă-ţi timp - Rudyard Kipling

În trecerea grăbită prin lume către veci, Fă-ți timp, măcar o clipă, să vezi pe unde treci! Fă-ți timp să vezi durerea şi lacrima arzând Fă-ți timp să poţi, cu milă, să te alini oricând! Fă-ți timp pentru-adevăruri şi adâncimi de vis, Fă-ți timp pentru prieteni, cu sufletul deschis! Fă-ți timp să vezi pădurea, s-asculţi lângă izvor, Fă-ți timp s-asculţi ce spune o floare, un cocor! Fă-ți timp, pe-un munte seara, stând singur să te rogi, Fă-ți timp, frumoase amintiri, de unul să invoci! Fă-ți timp să stai cu mama, cu tatăl tău - bătrâni.... Fă-ți timp de-o vorbă bună, de-o coajă pentru câini.... În trecerea grăbită prin lume către veci, Fă-ți timp măcar o clipă să vezi pe unde treci! Fă-ți timp să guşti frumosul din tot ce e curat, Fă-ți timp, că eşti de multe mistere-nconjurat! Fă-ți timp cu orice taină sau adevăr să stai, Fă-ți timp, căci toate-acestea au inimă, au grai! Fă-ți timp s-asculţi la toate, din toate să înveţi, Fă-ți timp să dai vieţii adevăratul sens! Fă-ți timp, ACUM! Să ştii: zadarnic ai să plângi, Comoara risipită a vieţii, n-o mai strângi! Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!
Publicitate

Ce ar face oamenii de 50 de ani dacă ar putea da timpul înapoi cu 20 de ani

Câțiva oameni trecuți de 50 de ani au fost întrebați ce și-ar fi dorit să facă dacă ar avea din nou 30 de ani. Răspunsurile pline de înțelepciune sunt foarte simple. Dacă ai 30 de ani, iată care este tema ta pentru acasă.домашнее задание на ближайшие годы.

1. Renunță la fumat

«Dacă m-ai fi văzut acum, aș fi căzut în genunchi în fața ta și te-aș fi rugat măcar să te gândești să renunți la fumat», — a scris una dintre femeile participante la sondaj. Fumatul este scump, miroase urât și îți va crea probleme de sănătate. Dacă vrei ca la 50 de ani să nu afli un diagnostic fatal, cred că acum e timpul să renunți.

2. Utilizează creme cu protecție solară

Vrei riduri, o piele sensibilă și uscată, cearcăne și vânătăi la fiecare atingere puțin mai puternică? Atunci mergi pe plajă și bronzează-te fără să folosești o cremă cu protecție solară.

3. Economisește banii

Da. Este un sfat banal, plictisitor și probabil l-ai auzit de foarte multe ori, însă chiar trebuie să faci economii. La 30 de ani cu siguranță ai câțiva bani care pot fi economisiți. Cu timpul vei obține o sumă frumușică.

4. Păstrează relațiile frumoase cu rudele

Chiar dacă crezi că ai o relație tensionată cu cei apropiați, iar uneori chiar crezi că vă urâți ca cei mai mari dușmani – trebuie să refaci relațiile cu ei. Legăturile de familie sunt foarte importante. Odată cu trecerea timpului vei înțelege că aceasta este cea mai mare avere a ta.

5. Colecționează amintiri, nu lucruri

Tu ești experiența ta de viață. Este foarte trist să te trezești la 50 de ani și să înțelegi că în afară de lucruri nu ai mai colecționat nimic. Amintirile nu pot fi șterse și au o valoare inestimabilă.

6. Învață să oferi

Fă lucruri bune. Oferă-le oamenilor bucurii. Fă aceste lucruri cu sufletul deschis. Nu aștepta nimic în schimb. Atunci inima ta se va umple de iubire.

7. Fă sport

Chiar este foarte important să faci acest lucru. Trăiește o viață activă și vei fi activ și la 50 de ani. Nu te îngrășa. Fă exerciții fizice.

8. Bucură-te pentru ceea ce ai

Fericirea are o valoare mai mare decât cuvintele sau succes. Este important să poți să te bucuri pentru ceea ce ai și doar atunci vei fi cu adevărat fericit.

Publicitate

9. Încetează să mai amâni lucrurile de azi pe mâine

Vrei să cumperi o casă? Să scrii o carte? Să faci încă o facultate? Să îți schimbi cariera? Începe chiar acum! Timpul trece mai repede după 30 de ani.

10. Respectă regimul zilei

Dormi. Dormi destul. Culcă-te și trezește-te în fiecare zi la aceeași oră. Scapă de insomnie.

11. Ai grijă de dinții tăi

Odată cu trecerea timpului, apar tot mai multe probleme cu dantura. Tratamentele sunt extrem de costisitoare și durează. Din acest motiv, trebuie să ai grijă de dinții tăi, înainte de a merge la doctor.

12. Fii curios

Ieși din casă și fă ceva nebunesc. Organizează-ți o adevărată aventură! Fă multe fotografii, ia cu tine pe cineva apropiat. Aceste amintiri îți vor încălzi inima la bătrânețe.

13. Nu mai mânca prostii

Toată viața ta poți să câștigi cât vrei și să cheltui la fel de mult. Însă nu vei putea să îți cumperi sănătate.

14. Citește cel puțin 10 cărți bune timp de un an

Creierul tău are nevoie să se dezvolte, așa că ai face bine să nu mai pierzi timpul la televizor și pe jocurile pe calculator.

15. Învață să meditezi

Acest lucru îți va lua puțin timp, însă schimbările din viața ta vor fi incredibile.

16. Călătorește

Cât mai mult. Călătoriile te vor schimba. Te vor inspira. Te vor ajuta să încetezi să îți mai fie frică. Călătoria este ceea ce te ajută să te simți viu.

17. Nu te compara cu cineva

Când vei avea 50 de ani, îți va fi indiferent de impresia pe care cei din jurul tău și-o fac despre tine.

18. Scrie într-un jurnal

Vei uita multe dintre amintirile tale de valoare. Scrie-le. Și păstrează și fotografii.

19. Ai grijă de prietenii tăi

Ține-te scai de oamenii care te fac să devii mai bun, care te provoacă să fii mai bun și care într-adevăr sunt alături de tine. Râzi alături de ei. Savurați împreună viața.

20. Găsește-ți locul

Nu este foarte ușor să faci acest lucru. Însă încearcă să faci tot posibilul pentru a avea un colț în care să te întorci și să te simți minunat.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet
Psihologia este o știință fascinantă, care ne poate ajuta să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine, dar și pe cei din jur. Deși fiecare răspunde în mod diferit la fiecare situație de viață, se pare că există niște șabloane pe care le urmăm cu toții în mod inconștient. Acestea se pot transforma în trucuri psihologice foarte utile, dacă știi cum să le pui în practică. Iată câteva trucuri pe care să le încerci: Cum să-ți dai seama dacă cineva te privește Dacă ți se pare că o persoană este mereu cu ochii pe tine sau te admiră în secret, dar nu ești sigură, atunci un truc simplu te va ajuta să-ți dai seama. Încearcă să caști în acel moment în care simți că ești privită, iar dacă persoana pe care o suspectezi că te urmărește cască la rândul său, este un semn clar că este cu ochii pe tine. Căscatul este un gest contagios, pe care îl imităm fără să conștientizăm. Cum să treci printr-o mulțime Dacă trebuie să treci printr-o mulțime de oameni, încearcă această metodă: stai dreaptă și privește cu atenție către locul în care vrei să ajungi. Apoi mergi către destinația ta. Vei fi surprinsă cât de ușor oamenii îți vor face loc să treci. Acest truc nu funcționează dacă porți ochelari de soare sau dacă te uiți în telefon. Cum să calmezi o persoană ostilă În cazul în care ai o ședință sau întâlnire la care participă și o persoană care știi că îți este ostilă și care ar putea să provoace un conflict deschis, cea mai bună soluție este să te așezi lângă ea. În acest fel va fi nevoit să-și întoarcă tot corpul pentru a te putea privi. Fie vina îl va determina să renunțe la vorbele dure, fie îi va fi dificil să spună lucruri negative când stă atât de aproape de tine. Cum să afli adevărul Dacă ți se pare că cineva ascunde adevărul atunci când vobește cu tine, nu întreba iar și iar. Tot ce trebuie să faci este să îl privești prelung în ochi. În acest fel se va simți stânjenit sau vinovat că te minte și îți va spune adevărul. Cum să negociezi Dacă vrei o reducere atunci când negociezi, oferă inițial un preț mult mic sau întreabă în glumă dacă poți lua gratuit. Ideea este aceea că oamenii se simt prost să refuze de mai multe ori la rând, astfel că vei obține o reducere a doua oară. Cum să obții ceea ce vrei Există o metodă simplă prin care poți convinge pe cineva să-ți facă o favoare. Se pare că este important la ce ureche îi spui. Cuvintele auzite de urechea dreaptă ne afectează gândirea logică, în timp ce urechea stângă este responsabilă pentru emoții. Prin urmare trebuie să ceri o favoare care are legătură cu banii și afacerile la urechea dreaptă, iar complimentele și confesiunile romantice ar trebui spuse la urechea stângă. Cum să devii mai atrăgător Atunci când cineva te privește în ochi, simți că este atent la ceea ce ai de spus. Prin urmare, dacă îți place o persoană și ai vrea mai mult decât să fiți prieteni, atunci privește-l în ochi în timp ce vorbește, încercând să studiezi și să reții culoarea ochilor săi. Privirea ta va deveni una interesată, care îl va face să te placă mai mult. Cum să te faci plăcut de la început O persoană te va plăcea mai mult dacă îi spui numele des după ce v-ați cunoscut. Ne face plăcere să-i auzim pe ceilalți rostindu-ne numele, fiind un truc foarte bun și pentru a cuceri pe cineva. Învață mai repede Atunci când vrei să înveți un lucru nou, împărtășește ceea ce ai învățat cu o altă persoană. Povestind totul în detaliu te va ajuta să reții mult mai ușor. Cum să aplanezi un conflict Acest truc a devenit faimos după ce un filmuleț a devenit viral pe internet. Două persoane se certau într-un tren, dar s-au oprit brusc atunci când un bărbat pur și simplu s-a pus între ei. Care era secretul celui care a oprit disputa? Se pare că mânca. Mâncarea are un efect calmant asupra oamenilor. Chiar fără să realizeze, oamenii devin în mod inconștient mai puțin agresivi atunci când observă că cineva are ceva de mâncare. Sursa: eva.ro Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!