17 secunde care te vor ajuta sa dai putere gandului tau!  Legea celor 17 secunde (Legea atractiei) – Fiecare om este un creator in aceasta lume!

17 secunde care te vor ajuta sa dai putere gandului tau! Legea celor 17 secunde (Legea atractiei) – Fiecare om este un creator in aceasta lume!

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 March 2020 in Spiritualitate

Cu totii avem un trecut, cu lucruri mai bune sau mai rele, dar cel mai important important este ce alegem sa facem in prezent – sa ne concentram pe lucrurile negative din trecut sau pe ceea ce ne dorim cu adevarat acum.

Trebuie sa ne gandim cu adevarat la ceea ce ne dorim, sa generam in propria fiinta sentimente de armonie si fericire. Astfel, ne putem elibera de modelele ereditare, de convingerile sociale si culturale, puterea din interiorul nostru este mai mare decat puterea din exterior. Legea atractiei Universului ne va raspunde.

17 secunde pana la ce ne dorim

Legea celor 17 secunde (Legea atractiei) spune ca mentinerea concentrarii asupra unui gand, timp de 17 secunde, fara a-l bloca cu alt gand, va aduce langa gandul nostru initial un altul de exact acceasi forma, marime, ton sau vibratie. Dupa 17 secunde, aceste doua ganduri identice se vor combina, iar energia rezultata din „combustia” lor se va manifesta in noi sub forma de entuziasm sau interes.

Cele doua ganduri devin unul, mai mare, mai evoluat, cu o vibratie mai inalta. Daca mentinem concentrarea inca 17 secunde, la secunda 34, gandul nostru rezultat din cele doua, va atrage un alt gand, cu o si mai mare vibratie. Putem face asta pana la secunda 64, astfel ca gandul final va avea o vibratie uluitoare care, la figurat fie spus, poate muta muntii din loc, dar, concret, poate avea un mare efect asupra manifestarii fizice.

Imaginati-va cum ar fi sa va construiti o casa. Nu puteti de unul singur si chemati in ajjutor prieteni, specialisti, constructori care impreuna o pot ridica intr-un timp cu mult mai scurt decat atunci cand va straduiati singuri.

Atunci cand ne aliniem energia la energiile creatoare de lumi si civilizatii, atunci nu mai suntem in contradictie cu centrul nostru creator, cu esenta noastra, putandu-se intampla adevarate miracole.

Chiar daca 17 secunde par usor de strabatut, veti observa ca, pe la jumaatatea drumului, un alt gand de frecventa joasa ne va anula gandul initial, de frecventa inalta. Cei mai multi nu reusesc sa termine un gand, o dorinta, fara sa creeze, simultan, vibratii contrare dorintei initiale. E ca atunci cand incepem o activitate si nu reusim sa o ducem la capat pentru ca ne apucam de altele intre timp. Daca putem rezista tentatiei de autosabotare, putem cu adevarat sa obtinem o modificare a realitatii.

Motivul pentru care este dificil sa nu cadem victime atat de repede gandului contrar este ca am fost educati sa fim obiectivi, sa cantarim cu atentie ceea ce este pro si contra, avantajos si dezavantajos. Contrastul este esential pentru luarea de decizii, insa odata ce o decizie a fost luata, odata ce iti concentrezi atentia asupra deciziei tale si te straduiesti sa obtii gandul pereche pentru vibratia gandului tau, Universul se va alinia in asa fel incat sa iti ofere sansa si ajutorul de a obtine ceea ce doresti.

Cei care sunt obisnuiti sa gandeasca din cand in cand, lasand doar sa le treaca prin minte diverse ganduri ca niste meteoriti, accepta si inteleg foarte greu aceasta teorie. Este mult mai usor sa privesti viata ca la televizor, adica doar sa observi, sa receptionezi ceea ce ti se ofera, decat sa iti oferi in mod determinat propria ta proiectie, a propriilor tale ganduri.

Atunci cand avem o dorinta, cand ne-am gandit la ceva si am ajuns sa dorim ceva, in momentul apare gandul „nu se poate”, acesta se angreneaza si el frecventei rapide a dorintei initiale. Este ca atunci cand introduci un bat printre spitele rotii unei biciclete. Poti provoca un accident serios biciclistului.

Fiecare om este un creator in aceasta lume, iar dezvoltarea capacitatii mentale este un lucru de dorit, avand grija sa folosim intotdeauna corpul emotional drept monitor.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!