15 semne care arată că ai puteri vindecătoare

15 semne care arată că ai puteri vindecătoare

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 November 2020 in Spiritualitate

A fi un vindecător natural înseamnă a fi extrem de înzestrat și binecuvântat. Aceasta ar putea însemna capacitatea de a vindeca în mod natural bolile fizice sau spirituale ale oamenilor.

Majoritatea vindecătorilor știu deja că au acest dar, dar mai sunt și câțiva care nu și-a descoperit puterea. Te-ai întrebat vreodată dacă ești unul dintre ei? Recunoști vreunul dintre următoarele semne în tine?

1. Oamenii vin la tine cu toate problemele lor.

Sunt atrași în mod natural de tine pentru că îți admiră aura caldă și iubitoare. Oamenii cred că aveți soluții pentru toate problemele. De asemenea, ei au încredere mare în sfaturile tale.

2. Simți durerea oamenilor.

Emoțional și uneori fizic. Puteți observa imediat când cineva trece prin frământări emoționale, chiar dacă zâmbește și se comportă ca și cum totul ar fi în regulă. Poți să-ți dai seama ușor că ceva nu este în regulă.

3. Nu te îmbolnăvești des.

În general, sunteți foarte sănătos și rareori vă infectați cu boli precum răcelile sau gripa.

4. Vrei să vindeci oamenii.

Le simți durerea și vrei cu disperare să îi ajuți să scape de ea. Știi că poți, dar de multe ori nu îndrăznești să te oferi pentru că nu știi cum vor reacționa.

5. Oamenii sunt atrași de tine.

Oferi oamenilor confort, stimulare mentală și spirituală. Oamenii ți-au spus de multe ori înainte că se simtă confortabil cu tine și le place să-și petreacă timpul cu tine. Este ca o zonă sigură pentru ei.

6. Ești dintr-o familie de vindecători.

Darul ți-a fost dat. Știi și simți că ai ceva special, dar mereu te-ai întrebat care este acel dar. Aceasta este abilitatea ta de a vindeca oamenii. E timpul să o folosești.

7. Aveți un mod special de a comunica cu animalele.

Sunt atrase de tine la fel de animale ca și copiii. Ele sunt adaptate abilităților tale de vindecare și se simt în siguranță, iubite și hrănite în jurul tău. De asemenea, te simți foarte relaxat și în elementul tău cu animalele.

8. Relaxarea pentru tine, de obicei orice în aer liber.

Preferi să te plimbi în natură, să faci drumeții, să înoți, să te plimbi prin zăpada. Ai prefera să te antrenezi în acest fel în loc să mergi la sală și să faci o oră de aerobic cu muzică prea tare.

9. Ești epuizat la sfârșitul zilei.

De obicei emoțional. Toți oamenii din jurul tău ți-au atras energiile te-a deacărcat. Le-ați simțit durerea, le-ați auzit poveștile și chiar i-ai vindecat.

10. Rar mergi la medic pentru o problemă.

Majoritatea condițiilor pe care le întâmpinați personal pot fi vindecate singure, fie cu plante și ceaiuri, fie cu proceduri de meditație și / sau Reiki. Ați prefera să nu luați pastile pentru nimic și puteți găsi întotdeauna o modalitate naturală de a vă vindeca.

11. Orice durere pe care o simțiți se manifestă ca o durere de cap sau durere la umăr și gât.

Acest lucru se datorează faptului că suporți toate problemele. Pentru că unii dintre voi, ați fost bombardat cu problemele altora toată ziua. Până la sfârșitul zilei, aveți o toxicitate severă.

12. Preferi timpul singur.

Îți iubești prietenii și familia, dar să fii acasă cu o carte bună și o ceașcă minunată de ceai este modul tău preferat de a-ți petrece vinerea seara.

13. Te simți diferit de ceilalți.

Asta pentru că este. Ești specială și nimeni nu o înțelege. Nu vă interesează bârfele de la serviciu sau orice altă discuție negativă. Ești prea sensibilă la asta.

Dacă oricare dintre aceste semne vă descrie, este timpul să vă folosiți abilitățile naturale de vindecare. Ești un vindecător adevărat înzestrat de la natură.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!