15 gânduri de la Joseph Murphy – omul care a descoperit puterea subconștientului

15 gânduri de la Joseph Murphy – omul care a descoperit puterea subconștientului

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 March 2021 in CitateDezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologie

Joseph Murphy (1898 – 1981) a fost scriitor, filosof și profesor. El se numără printre cele mai proeminente și recunoscute autorități internaționale în domeniul misticismului, autocunoașterii și științelor religioase. Una dintre cele mai faimoase lucrări ale sale este „Cum să folosim puterea subconștientului nostru”.

Cartea a fost publicată pentru prima dată în 1961 și a devenit instantaneu un bestseller. În termeni foarte simpli, Murphy descrie modul în care cineva își poate folosi gândurile pentru a schimba circumstanțele și pentru a atinge anumite obiective în viața sa. A fost tradusă în multe limbi și vândută în milioane de exemplare în întreaga lume.

Iată cele mai bune sfaturi de la Joseph Murphy:

1. Cel mai mare secret deținut de marii oameni din toate timpurile este capacitatea lor de a intra în contact cu subconștientul și de a elibera forțele din el. Și tu poți!

2. Nu este nimic în neregulă cu dorința noastră naturală de a fi bogați, fericiți și de succes, dimpotrivă, ne este dată de sus de puterea cosmică.

3. Ești ca un căpitan care își controlează nava – trebuie să dai ordinele corecte (gânduri și imagini) subconștientului tău, care controlează și gestionează toate experiențele tale.

4. Dorința ta este rugăciunea ta. Imaginați-vă împlinirea acestei dorințe chiar acum, simțiți-o ca pe o realitate și veți înțelege bucuria de a vă asculta rugăciunea.

5. Îndepărtați decisiv toate gândurile negative în timp ce tăiați ramurile uscate ale unui copac sănătos.

6. Răutatea și invidia sunt obstacole în calea intrării bogăției. Bucură-te de bogăția altora.

7. Legea subconștientului este perfectă – îndeplinește cu acuratețe matematică ceea ce este prevăzut în ea. Umple-ți gândurile cu rău și ți se vor întâmpla numai necazuri și nenorociri. Și invers – umple-le de bine și viața ta va fi plină de fericire și succes. Așa funcționează legea Universului.

8. Tot ceea ce te umple de credință, încredere, bucurie și entuziasm are putere asupra ta și guvernează comportamentul tău. Entuziasmul vă ghidează toate acțiunile, deoarece entuziasmul înseamnă „îndrumat de Dumnezeu”.

9. Nu ai avea nicio dorință dacă nu ar exista nicio modalitate de a o realiza. Realizați că Duhul infinit care v-a dat această dorință vă va dezvălui și planul perfect pentru împlinirea ei.

10. Cele mai profunde straturi ale subconștientului tău au o înțelepciune infinită, o putere nelimitată și o sursă inepuizabilă de oportunități, abilități și talente care așteaptă să fie dezvoltate și se manifestă în întregime. Realizați existența autentică a acestor forțe spirituale în interiorul vostru și ele vor dobândi imediat contururi în viața voastră.

11. Dumnezeu nu pedepsește sau testează niciodată. Omul se pedepsește pentru ignoranța și incapacitatea sa de a folosi legile rațiunii. Singurul păcat este ignoranța și toată suferința lumii este doar consecința sa.

12. Succesul înseamnă a trăi o viață plină și fericită, a-ți arăta cele mai bune calități și a împărtăși toate talentele tale cu lumea.

13. Dacă dorințele tale și imaginile fanteziilor tale se contrazic, atunci acestea din urmă se dovedesc întotdeauna mai puternice.

14. Ai tot dreptul să fii bogat, să trăiești din abundență și să radiezi fericire și succes. Avem nevoie de bani pentru a ne elibera de povara sărăciei și a limitării.

15. Nu există virtuți în sărăcie. Este ca o tulburare mintală care trebuie tratată ca orice altă boală. Am venit pe pământ pentru a ne descoperi propriile abilități și talente și, de asemenea, pentru a crește și a ne dezvolta nu numai spiritual și mental, ci și material.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!